Πέμπτη 24 Δεκεμβρίου 2020

Νάτα τα μανατάτα! "Δεν θα μπορούν να μπουν σε αστικά λεωφορεία όσοι δεν εμβολιαστούν"

 Σχεδόν το 60% των Γάλλων δηλώνει ότι δεν θα εμβολιαστεί με το εμβόλιο γενετικής τεχνολογίας, που έχει εγκριθεί από τον ΕΜΑ, οι ηγέτες της Ε.Ε. ξεκαθάρισαν ότι ο εμβολιασμός θα είναι προαιρετικός, αλλά ψάχνουν παράλληλα και ....."κολπάκια" για να τον κάνουν ουσιαστικά υποχρεωτικό. 

Ένα απ΄αυτά τα κόλπα βρήκε ...ο Μακρόν, που μόλις πριν από λίγες ημέρες δήλωσε ότι δεν θα είναι υποχρεωτικός: το Υπουργείο Υγείας κατέβασε νομοσχέδιο που δίνει την εξουσιοδοτική αρμοδιότητα στον Μακρόν, να εκδώσει διάταγμα με το οποίο θα επιβάλλονται περιορισμοί στη μετακίνηση όσων δεν εμβολιαστούν.

Αναλυτικά εδώ

8 σχόλια:

  1. Και μετά από μέρες όπου βρισκόμουν στο μόνο ελεύθερο μέρος της επικράτειας, σήμερα προσγειώθηκα στη νοσηρή πραγματικότητα. Περιμένοντας έξω από τον φούρνο με τον σκύλο μου σχετικά απομακρυσμένος από τους υπόλοιπους "καημένους" για να μην τους σκανδαλίσω, πλησιάζει μια κυρία με το τρίχρονο κοριτσάκι της μασκοφορεμένο κι αυτό.
    «Εμείς δεν φοβόμαστε τα σκυλάκια ,λέει η μαμά απευθυνόμενη στη μικρή.
    Ναι απαντώ, ...αλλά φοβόμαστε να μιλήσουμε με το φίμωτρο που μας φοράτε μαμά.
    Και μου λέει το σοκαριστικό. Με σταμάτησε η αστυνομία και μου έκανε παρατήρηση που δεν της φορούσα μάσκα πριν δυο μέρες.
    Ζντουπ!! Πρώτη κεραμίδα.
    Και συνεχίζεται η δεύτερη κεραμίδα.
    Περιμένοντας λοιπόν να έρθει η σειρά μου (κάπως έτσι θα πρέπει να ήταν το δελτίο επι κατοχής) ακούω το εξής καταπληκτικό από δυο άλλες "καημένες" αλλά μάλλον προνομιούχες κύριες.
    -Άσε μας βόλεψε μια χαρά η καραντίνα,όλοι σπιτι,παιδιά κλπ, και ψιθυριστά της λέει .."τι άλλο θέλουμε; Δουλειά από το σπιτι και να πληρώνεσαι !!
    ΖΝΤΟΥΠ!!
    Βρωμούσαν δημοσιουπαλλήλα οι "κυρίες".
    Ξέρουν τι κάνουν εκεί στην κυβέρνηση. Αφού ούτως ή άλλως τα έξυναν. Ας τα ξύνουν από το σπιτι,να είναι και ευχαριστημένη η πλειοψηφία της εκλογικής τους πελατείας.

    George

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. O Χαρίλαος θεωρεί ότι πρέπει να μπει μάσκα και στους σκύλους. Για τις γάτες, περιμένουμε ενημέρωση

      Διαγραφή
    2. Να ξες, δεν είναι μόνο δημόσιοι υπάλληλοι και συνταξιούχοι χωρίς παιδιά ή τόσο εγωϊστές σαν να μην έχουν παιδιά, που θεωρούν ότι η ψευτοκαραντίνα είναι... «ευλογία». Συγκαταλέγονται ανάμεσά τους και πολλοί κρατικοδίαιτοι ιδιώτες ή άλλοι «ωφελούμενοι» (π.χ. δημοσιοκάφροι, γιατροί/φαρμακοποιοί της κακιάς ώρας, μπακάληδες κ.ο.κ..). Η ηδονή που αντλούν αυτά τα κτήνη που δεν έχουν πληγεί οικονομικά να βλέπουν τους ανθρώπους να πένονται και να γυρνάνε σαν τα φιμωμένα υποζύγια με τις μπούρκες και υπό τόν φόβο προστίμων με την απαγορεύση κυκλοφορίας είναι απερίγραπτη. Μιλάμε για διαβόλους μεταμορφωμένους, όχι για ανθρώπους!

      Kαλά Χριστούγεννα και καλή Λευτεριά, φίλε George!

      Διαγραφή
    3. Και ψεκασμένος και ζηλιάρης.
      Παθολογική ζήλια που δεν βρωμάς και συ δημοσιουπαλλήλα.
      Αυτό είναι τελικά το πρόβλημα σου, η τσέπη σου. Τα υπόλοιπα μόνο πρόφαση.

      Διαγραφή
    4. Ανώνυμος24 Δεκεμβρίου 2020 - 2:11 μ.μ.
      Πουλιά στον αέρα πιάνεις,...εκ πείρας θα μιλάς μάλλον. Βολεμένος κι εσύ χαϊβανάκο ε;

      Διαγραφή
    5. Καλά Χριστούγεννα Zeno
      Αμήν!!

      George

      Διαγραφή
  2. Οσπιτοτσουπώθαμε...
    Το Lockdown στα Ποντιακά.

    ΑπάντησηΔιαγραφή