Σάββατο 26 Δεκεμβρίου 2020

Το πάρτι που έκανε Θεσσαλονικιός, του στοίχισε ακριβά

 Πάρτι σε σπίτι παρά την απαγόρευση διοργάνωσαν, σύμφωνα με την αστυνομία, νεαροί στη Θεσσαλονίκη. Συγκεκριμένα,...

στις 6:30 το πρωί, στο διαμέρισμα 27χρονου στην οδό Αρριανού, στην περιοχή του κέντρου της Θεσσαλονίκης, αστυνομικοί εντόπισαν 11 άτομα που έκαναν πάρτι σαν να μη συμβαίνει τίποτε.

Οι αστυνομικοί συνέλαβαν τον νεαρό ιδιοκτήτη του διαμερίσματος και του επέβαλαν πρόστιμο, ύψους 3.000 ευρώ.

Παράλληλα, βεβαιώθηκαν πρόστιμα των 300 ευρώ και στους υπόλοιπους 10 παρευρισκόμενους.

8 σχόλια:

  1. Μόνο έτσι, με πρόστιμο και υψηλά χρηματικά ποσά που δεν μπορούν να διαθέτουν οι πολίτες,
    θα μπορέσουν οι αρρωστημμένοι εμπνευστές του κουμμουνισμού Β΄, να επιβάλλουν το νέο μντέλο κουμμουνιστικού συστήματος που σχεδιάζουν για τους ανθρώπους, μία νέα Φάρμα Ζώων.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Στη Γερμανία η κόρη του πάστορα τι κάνει ;
      Εκεί δεν ζείς ;
      Διαμαρτύρεσαι και στα γερμανικά ή δεν έμαθες να γράφεις γερμανικά ;

      Διαγραφή
    2. Αυτή δίνει εντολή να εφαρμοστούν πρώτα στην Ελλάδα, κάτι σαν πείραμα, να δει τις αντιδράσεις των (πρώην) ατίθασων Ελλήνων και μετά από 2-3 εβδομάδες τα εφαρμόζει και στην χώρα της, πάντα ηπιότερα, διότι αυτή και τον λαό της αγαπάει και την οικονομία της δεν καταστρέφει όπως οι υποτελείς Ελληνες << ηγέτες >>.

      Διαγραφή
  2. Τι εννοείτε ΣΑΝ να μην συμβαίνει τίποτε; Ουδέν το αξιοσημείωτο συμβαίνει από υγειοινομικής σκοπιάς. Οι παράλογες απαγορεύσεις του αντιχρίστου δοσιλογικού καθεστώτος του κούλη είναι το μόνο αξιοπερίεργο που συμβαίνει.

    Τους ψόφους μου στους υπογράψαντες τις σχετικές κοινές υστερικές αποφάσεις (κύα) και σε όποιον κατήγγειλε τους συναθροισθέντες.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Ήλιε φονιά πώς άφησες να γίνει το κακό; Καρφώσανε τον σταυραητό ρουφιάνοι εθελόδουλοι. Βρε καλά έκανε το ανυπόταχτο παλουκάρι. Αφού δεν υπάρχει ιός λέμε...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Σ αυτόν ειδικά επρεπε να επιβληθεί και πρόστιμο ηλιθιότητας ,γιατί η Αρριανου είναι 3 μ δρόμος στο φάρδος και πυκνοκατοικημένη

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Ανευθυνότης ανευθυνοτήτων τα πάντα ανευθυνότης!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. ΝΕΩΤΕΡΟ
    Τα σανοφάγα βώδια που τσιρίζουν για... «ανευθυνότητα» που διασπείρει την ΑΝΥΠΑΡΚΤΗ πανδημία, χθες, προχθές πέρασαν την βραδιά τους παρακολουθώντας το... μουσικό πρόγραμμα με το αχρείο σπύρο παπαδόπουλο, συνωθούμενο με καμμιά σαρανταριά (40) κουβαλητούς από τα τέσσερα σημεία του ορίζοντος κακοτέχνες στο στούντιο, χωρίς μπούρκες-μάσκες, χωρίς αποστάσεις.

    Και βώδια και καθάρματα! Οι ευχές για ψόφο είναι λίγες, δεν αρκούν.

    ΑπάντησηΔιαγραφή