Τετάρτη 30 Δεκεμβρίου 2020

Γιαγιά κάθεται μέσα στη βροχή, γαντζωμένη από την κλειδωμένη πόρτα της εκκλησίας

Γιαγιά στη βροχή: Πρόκειται για μία γιαγιούλα, η οποία καθόταν μέσα στη βροχή. Το συγκεκριμένο συμβάν έλαβε χώρα στην πόλη της Κοζάνης. Η γιαγιούλα βρισκόταν στη βροχή και η φωτογραφία έκανε το γύρω της Ελλάδας.

Πολλοί ήταν εκείνοι που αναρωτήθηκαν... πού βρίσκεται η γιαγιούλα και ποιος ή ποιοι είναι οι λόγοι που κάθεται μέσα στη βροχή. Σε περίπτωση που αναρωτιέστε, μπορείτε να βρείτε παρακάτω απαντήσεις.
Λεπτομέρειες για την περίπτωσή της

Πρόκειται για ένα συμβάν, το οποίο έγινε στην Κοζάνη. Μια γιαγιούλα καθόταν χθες (σ.σ. Τρίτη 29 Δεκεμβρίου του 2020), μέσα στην βροχή. Βλέποντας τη φωτογραφία της, πολλοί άνθρωποι αναρωτήθηκαν για ποιους λόγους, η γιαγιούλα βρίσκεται μέσα στη βροχή. Ο λόγος που στέκεται μέσα στη βροχή δεν είναι γνωστός έως και σήμερα.

Όμως, υπάρχει απάντηση για ένα άλλο ερώτημα, το οποίο απασχολεί τους αναγνώστες. Πολλοί από αυτούς αναρωτιούνται για το μέρος που βρίσκεται η γιαγιά της φωτογραφίας.

Η γιαγιούλα της φωτογραφίας βρίσκεται στην Κοζάνη. Πιο συγκεκριμένα, η ίδια είναι γαντζωμένη από την κλειδωμένη πόρτα του Μητροπολιτικού ναού της Κοζάνης την ώρα της Θείας Λειτουργίας. Αυτές οι ψυχές κρατούν όλον τον κόσμο και εξευμενίζουν Τον Θεό. Από εκεί και πέρα, μία εικόνα ισούται με χίλιες λέξεις…
Η φωτογραφία, με τη γιαγιούλα να είναι μέσα στη βροχή, έξω από μία εκκλησία:

https://www.newsitamea.gr/2020/12/30/giagia-kathetai-mesa-stin-vrochi-gantzomeni-tin-kleidomeni-porta-tis-ekklisias-foto/

3 σχόλια:

  1. Τί σχόλια να υπάρξουν. Η εικόνα είναι συγκλονιστική!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Τί σχόλια να υπάρξουν. Η εικόνα είναι συγκλονιστική!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Το αντίχριστο δοσιλογικό καθεστώς του κούλη ευθύνεται για αυτό το έγκλημα και μαζί του όλοι οι δήθεν πιστοί, κληρικοί και λαϊκοί, που συνεργούν στο έγκλημα. Ιδίως οι αρχιερείς θα φάνε πολύ ξύλο. Δαρήσονται πολλάς, ο Κύριος το είπε, για τα εγκλήματά τους αυτά.

    ΑπάντησηΔιαγραφή