Τρίτη 22 Δεκεμβρίου 2020

"Οι φτωχοί δεξιοί είναι ηλίθιοι", δήλωσε η π.βουλευτής ΣΥΡΙΖΑ Σταμπουλή

Παρά την οργή που προκάλεσε έχει ένα δίκιο. Πράγματι, οι δεξιοί είναι φτωχοί, ενώ οι αριστεροί είναι πλούσιοι. Παντού στον κόσμο και ιδιαίτερα ....στην Ελλάδα. Υπάρχει όντως ταξικός διαχωρισμός σε φτωχούς δεξιούς και πλούσιος αριστερούς. Οι αριστεροί έχουν πλέον τα λεφτά. Το "ηλίθιοι" είναι το πρόβλημα, καθώς ηλίθιος ...δικαιούται να είναι κι ένας πλούσιος, δηλαδή αριστερός (εκτός από άρπαγας πλούτου, όπως είναι όλοι οι αριστεροί, που εμπλέκονται σε εκατοντάδες σκάνδαλα μίζας, ενώ όλοι τους έχουν τεράστια ακίνητη περιουσία και οι κορυφαίοι τους έχουν όλοι ομόλογα της Goldman Sachs).

Το πολύ μεγάλο λάθος της όμως βρίσκεται στη συνέχεια τη φράσης: καταλογίζει στους δεξιούς φτωχούς ότι είναι ηλίθιοι και μερικές φορές θέλουν να αναρριχηθούν δια του γλειψίματος. Αυτό συμβαίνει όμως, κυρίως, με τους αριστερούς βολεμένους. Η εκλογική βάση του κόμματός της, ήταν ως γνωστόν οι δημόσιοι υπάλληλοι που μετακινήθηκαν μαζικά από το ΠΑΣΟΚ στον ΣΥΡΙΖΑ, όχι από ιδεολογία, αλλά για να κρατήσουν τα προνόμια.


Η ΕΙΔΗΣΗ

Αντιδράσεις προκάλεσε στα κοινωνικά δίκτυα σχόλιο της πρώην βουλευτού του ΣΥΡΙΖΑ Αφροδίτης Σταμπουλή σχετικά με πολίτες που αυτοπροσδιορίζονται ως δεξιοί.

Ειδικότερα, η κυρία Σταμπουλή η οποία εκλεγόταν βουλευτής με τον ΣΥΡΙΖΑ στον νομό Σερρών από το 2012 έως το 2019, σε διαφωνία που είχε με τον πρόεδρο του Ιατρικού Συλλόγου Σερρών, Άγγελο Βάκαλο στο Facebook, προχώρησε σε απαράδεκτους χαρακτηρισμούς για εναντίον πολιτών με μόνο επιχείρημα την πολιτική τους ιδεολογία.

«α) Στριμωχτήκαμε τόσο που επιστρατεύουμε και μακεδονομάχες του γλυκού νερού τώρα; β) Δεν ξέρεις ότι αριστερός-ή πλούσιος-α είναι άνθρωπος με κοινωνική ευαισθησία (και μερικές φορές φιλοσοφικό στοχασμό), ενώ δεξιός-ά φτωχός-ή είναι ηλίθιος-α (και μερικές φορές με προσδοκίες κοινωνικής αναρρίχησης δια του γλειψίματος); γ) Το ευκολότερο πράγμα του κόσμου το τέλους του διαλόγου μας: Δεν απαντάς!», ήταν το σχόλιο της πρώην βουλευτού όπως φαίνεται σε printscreen που δημοσίευσε στο Facebook o κ. Βάκαλος.

Πηγή: iefimerida.gr - https://www.iefimerida.gr/politiki/proin-boyleytoy-syriza-o-dexios-ftohos-einai-ilithios

2 σχόλια:

  1. Οι δεξιοί φτωχοί θα ήταν έξυπνοι, εάν είχαν στην κατοχή τους τόσα ακίνητα, όσα έχουν μερικοί αριστεροί.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Τί σχέση έχουν οι νουΔΟΥΛΟΙ με Δεξιούς και Δεξιά;

    ΑπάντησηΔιαγραφή