Πέμπτη 31 Δεκεμβρίου 2020

Αυτή τη φορά έχει άδικο ο Χάρης

Ο εμβολιασμός της συζύγου του Χατζηδάκη, Πόπης Καλαϊτζή ...











 


Γιατί έχει άδικο ο Χάρης και όσοι την έκραξαν:

η Πόπη εργάζεται ως γιατρός Φυσικής Ιατρικής και Αποκατάστασης στην Μονάδα Αποκατάστασης Καρκινοπαθών στο Ασκληπιείο της Βούλας και μάλιστα αρκετοί από τους συναδέλφους της είχαν κολλήσει κορονοϊό. Ο εμβολιασμός της έγινε με βάση την πρόσκληση των υγειονομικών όπως αυτή είχε γίνει τις προηγούμενες ημέρες. Δεν μπορεί να ζητούμε από τους γιατρούς να εμβολιαστούν για να δώσουν το καλό παράδειγμα, δεν μπορεί να πιέζουμε τους γιατρούς που δουλεύουν σε κέντρα αποκατάστασης -"φωλιές" κορωνοϊού- να κάνουν το εμβόλιο και μετά να τους κράζουμε, επειδή είναι σύζυγοι υπουργών.

13 σχόλια:

  1. Η Πόπη μπορεί να ανήκει στο υγειονομικό προσωπικό της χώρας, αλλά αν ήθελε η πράξη τού εμβολιασμού της να συνάδει με το δέον και το ηθικό, τότε θα έπρεπε να ζητήσει να εμβολιαστεί τελευταία. Θέλω να πω: Δηλ. εμβολιάστηκαν όλοι οι υγειονομικοί που βρίσκονται σε μονάδες Covid και ήρθε η σειρά της γυναίκας του υπουργού;

    Όσο και να προσπαθούν οι νδ-κράτρες του Κούλη να πείσουν πως ότι είναι νόμιμο είναι και ηθικό, αυτό δεν ισχύει.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. ΕΙΝΑΙ ΜΕ ΣΕΙΡΑ ΠΡΩΤΕΡΕΩΤΗΤΑΣ Ο ΕΜΒΟΛΙΑΣΜΟΣ ΤΩΝ ΥΓΕΙΟΝΟΜΙΚΩΝ ΑΝΑΛΟΓΑ ΣΤΟΝ ΤΟΜΕΑ ΠΟΥ ΕΡΓΑΖΟΝΤΑΙ. Η ΚΥΡΙΑ ΕΡΓΑΖΕΤΑΙ ΣΕ ΧΩΡΟ ΥΨΗΛΗΣ ΕΠΙΚΙΝΔΥΝΟΤΗΤΑΣ. ΚΑΙ ΕΓΩ ΕΜΒΟΛΙΑΣΤΗΚΑ ΧΘΕΣ ΚΑΙ ΕΙΜΑΙ ΑΠΛΟΣ ΝΟΣΗΜΕΥΤΗΣ ΑΛΛΑ ΣΕ ΜΟΝΑΔΑ ΕΙΣΑΓΩΓΗΣ, ΑΝ ΨΟΦΟΛΟΓΗΣΗΣ ΑΠΟ COVID ΕΓΩ ΘΑ ΣΕ ΠΕΡΙΘΑΛΨΩ. ΑΝ ΝΟΣΗΣΩ ΕΓΩ ΔΕΝ ΘΑ ΜΕ ΣΩΣΕΙΣ ΕΣΥ

      Διαγραφή
    2. Προς FRANK 1/1/2021 - 9:14mm

      Να είσαι σίγουρος ότι αν νοσήσω από Covid δεν θα με περιθάλψεις εσύ, αλλά κάποιος επαγγελματίας υγείας. Δεν αμφιβάλω ότι κι εσύ θα έχεις εμβολιαστεί κατά προτεραιότητα, διότι είσαι κομματιστής του κόμματος που κυβερνάει. Διάψευσέ με.

      Διαγραφή
  2. Μακάρι να το πάρει (αν το παίρνουν ;) αυτή και όλο το συνάφι της, μπας και γλυτώσει κανένας αγαθός ή απονήρευτος. Για τους άλλους, εύχομαι περαστικά!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Την καημένη. Σε κέντρο αποκατάστασης, ούτε στα επείγοντα τόση έκθεση στον κίνδυνο.
    Κόλλησαν και συνάδελφοι της...Θα έκαναν κανένα μπάρμπεκιου στα κρυφά.
    Το να επικαλείται (αυτή, ο άντρας της, ο κομματικός μηχανισμός, ακόμη και ένας ακριβοδίκαιος μπλόγκερ) το νομότυπο της πράξης έρχεται σε πλήρη σύγκρουση με το ηθικό μέρος.

    Όταν μέχρι και η γυναίκα του Καίσαρα πρέπει και να το δείχνει πως είναι τίμια, έτσι επιβάλλεται να κάνουν και οι γυναίκες των εκατόνταρχων.

    Υπάρχουν δεκάδες ειδικότητες ή κατηγορίες στα νοσοκομεία που κινδυνεύουν πολύ περισσότερο και που η προβολή τους θα έκανε μεγαλύτερο καλό στη διαφήμιση της διαδικασίας από κάτι που κατέληξε να είναι διαφήμιση υπεροχής θέσης.

    Αν δούλευε σε ΜΕΘ, σε εξωτερικά ιατρεία, σε χειρουργεία, σε κέντρα αναφοράς kovid δεν θα ενοχλούσε κανέναν (εκτός φυσικά των παρωπιδοφόρων άλλων κομμάτων) καλοπροαίρετο.
    Το νομότυπο όμως δεν είναι για χόρταση γιατί καταλήγει να μοιάζει πως χορηγείται ως σανός.

    Υ.Γ
    Στην τελική ας το έκανε μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας, ταπεινά, ως μια ανώνυμη εργαζόμενη στις υγειονομικές δομές και τς χώρας.

    Αλλά κάθε άλλο παρά ανώνυμη είναι, κάθε άλλο παρά εκτός των κομματικών μηχανισμών, κάθε άλλο παρά μη κοινωνός της νοοτροπία της αυθόρμητης επίδειξης status quo που παρουσιάζει ως νόσημα η πλειονότητα όσων κυκλοφορούν σε αυτούς τους ομόκεντρους (μεταφορικούς και κυριολεκτικούς) προς την εξουσία κύκλους.
    Ως τέτοια πόζαρε και όχι ως παράδειγμα παρότρυνσης σε άλλους γιατρούς να κάνουν το εμβόλιο.
    Και αυτό καμία εξωτερική εμφάνιση και καμία τυπική ταμπελίτσα δεν μπορεί να το ωραιοποιήσει.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Συνήθως είσαι σωστός, εδώ έχεις λάθος

      Διαγραφή
    2. Συμφωνώ απόλυτα μαζί σου. Η κυρία έστησε το πανηγυράκι για τα ινσταγκραμ στόρυ και τα λάικ, θεωρώντας ότι παίζει εκ του ασφαλούς.

      Προσωπικά κάτι ακόμα που (δεν) μου έκανε εντύπωση στην όλη ιστορία, είναι πώς δεν βρέθηκε 1 να πει βρε αδερφέ, έτσι για συμβολικούς λόγους παραχωρώ την θέση μου σε έναν ευάλωτο συμπολίτη μας. Και μιλάμε για 35χρονους, 40χρονους κλπ. Ή να στείλουν ξέρω γω την πρώτη μέρα 50 εμβόλια στην Κοζάνη, για τους περίφημους «συμβολικούς λογους», μια και είναι σε καραντίνα από τα μέσα Οκτωβρίου.

      Διαγραφή
    3. Να μου επιτρέψεις να διαφωνήσω ως προς το συμπέρασμα σου.
      Πάντως μια θέση υποψηφίου στις επόμενες εκλογές δείχνει να την κέρδισε με την εμφάνιση της αφού κέρδισε και την ικανότητα κάποιων να κρίνουν χωρίς να επηρεάζονται. Χαριτωμένο μέσα στην ελαφρότητα του ως θέμα (ελαφρότητα σε σύγκριση με όλα τα πιο σοβαρά) παρά το ότι αποτελεί παράδειγμα στη δομή του συστήματος.
      Υ.Γ.
      Και μόνο η αναφορά του αγαπητού Βασίλη στο πρόσωπο της ως "η Πόπη- σκέτο" (όπως και τηλεφωνικές κλήσεις άλλων φίλων που -πολύ χαριτωμένο ως αντίδραση- μέσα σε όλα τα υπόλοιπα τα δικά μας δεν παρέλειψαν να σχολιάσουν και το συγκεκριμένο θέμα και να αναφέρουν τι καλή και άξια που είναι, λες και αυτό είναι το θέμα ή πως οι καλοί και άξιοι δεν πρέπει να κρίνονται για τα λάθη τους ή στις όμορφες να είμαστε επιεικείς γιατί όπως είπε ο Σκουλός στο GNTM στο τέλος πάντα η ομορφιά κερδίζει) έρχεται ως επίρρωση και της οπτικής μου και του τρόπου που ανέλυσα την είδηση αλλά και της πρόβλεψης-πρότασης που κάνω στο τέλος.

      Διαγραφή
    4. Φίλε μου Χάρη, με το υστερόγραφο σου "στην τελική ας το έκανε μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας, ταπεινά, ως μια ανώνυμη εργαζόμενη στις υγειονομικές δομές και τς χώρας" τα είπες όπως έπρεπε.

      Διαγραφή
  4. Αν έλεγε "θα το κάνω τελευταία", θα έλεγαν οι γκρινιάρηδες "επειδή φοβάται, κάνει πως δήθεν παραχωρεί τη σειρά της". Δεν βρίσκεις άκρη με τους γκρινιάρηδες, που ζηλεύουν τους επώνυμους ή είναι αντιπολιτευόμενοι.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ρε ξυράφι έχεις καταλάβει πως έγινες πιο νδ και από τους νδ; τα εμβόλια δεν ήρθαν να να εμβολιαστούν οι πωλητικοι αλλα για τον λαό, αντε πήγε πρώτος ο πρωθυπουργός και μερικοί ακόμα από την κυβέρνηση αλλά εκεί έπρεπε να μπει στο θέατρο ένα στοπ, είπαμε ρε ξουραφι αλλά όχι και έτσι ντε.

      Διαγραφή
    2. Ανώνυμος31 Δεκεμβρίου 2020 - 5:46 μ.μ.
      Και εσύ δεν έχεις άδικο.

      Διαγραφή
  5. Μόνο αν το πει ο κύριος Χαρίλαος,έχει άδικο ο τζιβ.
    Να περιμένουμε το 👍 για επιβεβαίωση.

    ΑπάντησηΔιαγραφή