Τετάρτη 30 Δεκεμβρίου 2020

Τεστ και κρούσματα Δεκεμβρίου

 Επειδή στο makpress θέλουμε να ενημερώνεστε κι όχι να μηρυκάζετε, ούτε να μπερδεύεστε, παραθέτουμε τα ακριβή στοιχεία κι ο καθένας βγάζει τα συμπεράσματά του:


9 σχόλια:

  1. Και ΑΝ ακόμη υποτεθεί ότι τα στοιχεία πυ δίνει ο αντεοδά (αντεθνικός οργανισμός δημόσιας αρρώστειας) είναι αξιόπιστα (υπόθεση κάνουμε, όχι ότι το πιστεύουμε έστω και για πλάκα),

    1) βασίζονται σε αναξιόπιστες μεθόδους καταγραφής και σε αναξιόπιστα τεστ,
    2) είναι τόσο αποσπασματικά, που δείχνουν παραμορφωμένη, στρεβλή εικόνα. Π.χ. ποτέ δεν αναφέρουν πόσα κολοκυθοϊοτέστ έγιναν στους ίδιους ανθρώπους, πόσες φορές και σε τί ποσοστό αυτό (το διπλό και τριπλό επαναλαμβανόμενο κολοκυθοϊοτέστ δηλαδή) επεβλήθη σε «θετικούς» και σε τί ποσοστό σε αρνητικούς.

    Για τα νουΔΟΥΛΙΚΑ σανοφάγα βώδια τα παραπάνω είναι ψιλά γράμματα, αλλά η λεπτομέρεια κάνει την διαφορά. Και οι ασφαλιστικές και οι τράπεζες και κάτι άλλες εταιρείες π.χ. ρεύματος, κινητής τηλεφωνίας κ.τ.τ., με τα ψιλά γράμματα σου την φέρνουν.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ταξιτζής είσαι και ξέρεις τόσα πολλά;
      Μου φτιάχνεις τη διάθεση πάντως. Τη στοϊκότητα του Ζήνωνα του Κυτιεύ μόνο κατ'όνομα.

      Διαγραφή
    2. Έτσι θα έπρεπε να παρουσιάζονται από την αρχή. Φαίνεται απ' την πρώτη βδομάδα του Δεκεμβρίου να μειώνεται η θετικότητα. Συνήθως τέτοια δεδόμενα παρουσιάζονται ως κινούμενη μέση τιμής για τη βδομάδα, από όπου βγάζεις συμπέρασμα για την τάση.

      Διαγραφή
    3. Αναθεματισμένο δωδεκΑΘΕΟ κνώδαλο, στουρνάρι του κερατά, με τις σκουντιές και με μέσον έβγαλες το Γυμνάσιο; Ζήνωνος του Κυτιέως είναι η γενική πτώση, Κυτιεύ είναι η κλητική, τούβλο!

      Διαγραφή
    4. Ηρέμησε βρε χολεριασμενε βουρδουλακα..

      Διαγραφή
    5. Zeno καλημέρα. Σου ξέφυγε φίλε η στΩϊκότητα από την διόρθωση.

      George

      Διαγραφή
    6. Μου ξέφυγε και το Κιτιέως γιατί συγχύστηκα. Το ύψιλον από πού το βρήκε ο τενεκές! Μπορεί να νομίζει ότι έχει σχέση με το κυτίο (κουτί) και όχι το Κίτιον (Λάρνακα).

      Καλη χρονιά, με ελευθερία, και λιγότερα ψέμματα από κολοκυθοϊόπληκτους σατανάδες!

      Διαγραφή
  2. Η θετικότητα έχει μεγάλη διακύμανση και έχω μια υποψία ότι υπάρχουν και κρυμμένες περιοδικότητες, αυτό δείχνει εκ πρώτης -βιαστικής- όψης κακή τυχαιότητα. Λογικό, ακόμη και στα rapid test οι συμμετέχοντες πάνε εθελοντικά, εγώ π.χ. πέρασα χτες από σημείο που γινόταν δωρεάν rapid test αλλά βαρέθηκα να σταματήσω, αν είχα κάποια υποψία θα σταματούσα. Υποθέτω τα λαμβάνουν αυτά υπόψη οι ειδικοί όταν εισηγούνται στους πολιτικούς. Κοιτώντας τους μέσους 7 ημερών υπάρχει τάση μείωσης. Ελπίζω να μην αντιστραφεί αλλά δεν θα έβαζα στοίχημα για μετά τις γιορτές, όσο και να θέλει η κυβέρνηση να δείξει καλή εικόνα για να ανοίξει τα σχολεία οι μετρήσεις θα μιλήσουν.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Θα ήταν ενδιαφέρον αν υπάρχουν στοιχεία να βλέπαμε την θετικότητα ξεχωριστά στα δυο tests.
    Την πρώτη μέρα rapid test στην περιοχή μου, βγήκαν όλα αρνητικά.

    ΑπάντησηΔιαγραφή