Πέμπτη 31 Δεκεμβρίου 2020

Κώστας Καραμανλής: Η Νατάσα μας εύχεται χρόνια πολλά


 Ο Κώστας Καραμανλής μαζί με την οικογένεια του εύχονται για τις γιορτές, ενώ.... ποζάρουν σε μια οικογενειακή φωτογραφία.

Ο Κώστας Καραμανλής εύχεται χρόνια πολλά με μια φωτογραφία στο Facebook.

Συγκεκριμένα, η σύζυγός του Νατάσα Παζαΐτη ανέβασε μια φωτογραφία στον επίσημο λογαριασμό της στο Facebook.

Στη φωτογραφία ποζάρει η ίδια μαζί με την οικογένεια της και τον πρώην πρωθυπουργό, ενώ η λεζάντα συνοδεύεται με το εξής μήνυμα:

«Καλή Χρονιά!

Υγεία, Αγάπη και Οικογενειακή Ευτυχία σε όλους!».

5 σχόλια:

  1. Εύχομαι χρόνια πολλά και καλή χρονιά στον πρώην πρωθυπουργό και στα μελλοντικά στελέχη του γνωστού κόμματος και (γιατί όχι) αυριανούς πρωθυπουργούς τούτης της δύσμοιρης της χώρας! Η ελπίδα... έρχεται...

    ------
    Υ.Γ. Την ώρα που γραφόταν το σχόλιο δεν υπήρχε εγκριθεί κανένα άλλο. Συνεπώς αν υπάρξει και άλλος συν-σχολιαστής που να εύχεται με τρόπο παρόμοιο, τότε αυτό το γεγονός θα αποτελεί απλώς μια ευχάριστη σύμπτωση.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Απαντήσεις
    1. ΕΝΩ ΑΝ ΗΤΑΝ ΤΟ ΤΣΙΠΡΑΙ'Ι'ΚΟ ΣΥΝΑΦΙ ΚΑΙ ΤΑ ΔΕΚΑΝΙΚΙΑ ΤΟΥ ΤΑ ΧΡΥΣΑ ΑΥΓΑ ΘΑ ΗΤΑΝ ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΙ ΔΟΥΛΕΥΤΑΡΑΔΕΣ. ΚΟΙΜΗΣΟΥ ΒΑΘΙΑ....

      Διαγραφή
  3. Ζηλεύω αυτόν τον νεαρό δίπλα στη Νατάσα! Μπορεί να μη χρειαστεί να δουλέψει ποτέ στη ζωή του και να τα βρει όλα έτοιμα! Τι ευτυχία να λέγεσαι Καραμανλής και να ανήκεις σε πολιτική δυναστεία!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. ΚΑΛΗ ΧΡΟΝΙΑ ΜΕ ΥΓΕΙΑ ΣΤΟΝ ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟ ΤΗΣ ΚΑΡΔΙΑΣ ΜΑΣ ΚΑΙ ΤΗΝ ΛΑΤΡΕΜΕΝΗ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ ΤΟΥ. ΤΑ ΥΠΟΛΟΙΠΑ ΕΙΝΑΙ ΑΝΑΞΙΑ ΛΟΓΟΥ ΓΡΑΠΤΟΥ ΚΑΙ ΠΡΟΦΟΡΙΚΟΥ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή