Πέμπτη 31 Δεκεμβρίου 2020

Σχόλιο για την κατάσταση στα σουπερμάρκετ σήμερα

Καλησπέρα σας. Ελπίζω να δημοσιευθεί το κείμενο μου, διότι επισκέφθηκα σήμερα γνωστό super market της πόλης και προς μεγάλη μου απογοήτευση, διαπίστωσα πως δεν υπάρχει ....καθόλου τήρηση των μέτρων απο το μεγαλύτερο ποσοστό των πολιτών. 

Υπήρχε μεγαλύτερος αριθμός ατόμων μέσα στο κατάστημα από αυτόν που θα έπρεπε, σύμφωνα με τα τετραγωνικά και πολλοί από τους πελάτες είχαν τις μάσκες τους κατεβασμένες μέχρι το πηγούνι. 

Παρατήρησα πολλά άτομα να πιάνουν συζητήσεις σαν να μη συμβαίνει τίποτα και όλοι τους όχι απλά δεν κρατούσαν αποστάσεις αλλά έσπρωχναν ο ενας τον άλλον για να περάσουν απο τους στενούς διαδρόμους. Το θέαμα ήταν τραγικό και ένιωσα οργή διότι βρισκόμαστε σε αυτή τη κατάσταση τόσους μήνες και όλοι μας έχουμε στερηθεί πολλά.. Αν θέλουμε να κερδίσουμε και πάλι τις ζωές μας πίσω, θεωρώ πως θα ήταν συνετό όλοι μας να συμμορφωθούμε, να συμπεριφερθούμε υπεύθυνα και να βοηθήσουμε να δοθεί ένα τέλος σε αυτή την πανδημία. Ευχαριστώ και καλή χρονιά σε όλους και όλες.



Σχόλιο Β.Π. makpress:

(το σχόλιο δημοσιεύθηκε σε site της Κοζάνης, αλλά εκφράζει όλη την Ελλάδα. Το διαπίστωσα και ο ίδιος στο "Μασούτη" της γειτονιάς μου σήμερα. Αυτό έγινε σήμερα παντού στην Ελλάδα. Αλλά η κακίστρω, έβαλε πρόστιμο 5.000 ευρώ στο μαγαζάκι της πάμφτωχης γειτονιάς στην Ελευσίνα. Δηλαδή, αν μπει για 10 δευτερόλεπτα, μια κυρία να δώσει ένα μπουφάν πίσω στην ιδιοκτήτρια ενός μαγαζιού ρούχων, είναι άκρως επικίνδυνο για τη δημόσια υγεία και προβλέπεται πρόστιμο, το οποίο επιβάλει η κακή εφοριακός, ενώ αν υπάρχουν 50 πελάτες ο ένας πάνω στον άλλο μέσα σε σούπερ μάρκετ, είναι ....Πέμπτη !)


*εικόνα αρχείου - δεν έχει σχέση με το περιστατικό

9 σχόλια:

  1. Μια βόλτα σήμερα στο Kaufland θα βλέπατε τι σημαίνει πανικός και ομίχλη, το πάρκινγκ ήταν γεμάτο μεχρι αηδίας και στα ταμεία είχε τεράστιες ουρές, ευτυχώς έκλεισαν τ α μαγαζιά κατά τα άλλα και ετσι δεν υπάρχει συνωστισμός πουθενά σας λέω, ρε ξουράφι κανένα νέο από την Γερμανία έμαθες;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ίδια η εικόνα παντού.
    Απορία: Γιατί κατήργησαν τα γάντια; Θυμάστε την άνοιξη που για να μπεις στο σουπερ έπρεπε να φοράς γάντια; Όλοι πιάνουν τη μάσκα, κάθε μισό λεπτό, την ισιώνουν και μετά πιάνουν και αφήνουν πορϊόντα. έρχεται ο επόμενος, πιάνει με γυμνά χέρια τα ίδια προϊόντα και μετά βάζει το χέρι στο στόμα του. Δεν είναι επικίνδυνο να ψωνίζουμε χωρίς γάντια μιας χρήσης;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Από την 1η ημέρα το λέμε. Ψεύτικη η πανδημία, ψεύτικη και η καραντίνα. Άλλος είναι ο στόχος των σατανιασμένων νεοταξιτών. Μόνον οι χαζοί, τα σανοφάγα βώδια δεν το καταλαβαίνουν. Το μόνο παρήγορο είναι ότι πολύς κόσμος αποδεικνύεται εκ των πραγμάτων ότι ΔΕΝ τους πιστεύει και ΔΕΝ φοβάται. Τζάμπα ουρλιάζουν νύχτα - μέρα οι «ειδικοί» του αντεοδά (αντεθνικού οργανισμού δημόσιας αρρώστειας). Τους έχουμε γραμμένους εκεί που δεν πιάνει μελάνη, όπως τους αξίζει.

    Ακούστε το καλά, μπιχλιάρη, λεχρίτη, σατανιασμένο βλαχαδερό απ' το hayvanard και χαλιαμπάλια - χαρδαλιά και κούλη και όλο το σκυλολόι: να ξέρετε, μπορεί να έχετε το πάνω χέρι, αλλά θα λειτουργήσουν οι πνευματικοί νόμοι, και θα παρακαλάτε για έλεος, αλλά θα είναι αργά.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Άσε τους πνευματικούς νόμους στην ησυχία τους γιατί δεν θα σου βγει σε καλό να τους αναφέρεις...

      Διαγραφή
    2. Να κάνετε μια υπεύθυνη δήλωση ότι δεν επιθυμείτε να νοσηλευτείτε, σε περίπτωση που νοσήσετε από την κύριε.
















      Διαγραφή
    3. Όσοι εμβολιαστείτε, να πάρετε και σκ@ατοσακούλα. Θα χρειαστεί για το άλειωτο κουφάρι σας.

      Διαγραφή
    4. Zeno_of_Citium _Μήπως σας χτυπούσε πολύ ο πατέρας σας όταν ήσασταν μικρός κύριε;

      Διαγραφή
  4. Τα είπαμε. Στη δεύτερη φάση της πανδημίας που έπρεπε να γίνουν δημιουργικοί και δεν αρκούσε αυτό που έκαναν στην πρώτη (άμυνα μόνο) έδειξαν ως κυβέρνηση και πολιτεία τα ελαττώματα μας.
    Το είχα γράψει σε ανύποπτο χρόνο πως έτσι θα γίνει. Πως θα επαναπαυτούν και θα αφήσουν να περάσουν μήνες ολόκληροι χωρίς κανένα σχεδιασμό και προετοιμασία.

    ΑπάντησηΔιαγραφή