Δευτέρα 28 Δεκεμβρίου 2020

Τα 4 λάθη στον εμβολιασμό του Πρωθυπουργού Κυριάκου Μητσοτάκη

ΛΑΘΗ ΤΕΧΝΙΚΗΣ ΚΑΤΑ ΤΟΝ ΕΜΒΟΛΙΑΣΜΟ του κ. ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟΥ στο ΑΤΤΙΚΟ
#ΔΕΝ ΕΜΒΟΛΙΑΖΟΥΜΕ στο πρωτεύον άνω άκρο διότι, το πρήξιμο, ο πόνος, η διόγκωση των μασχαλιαίων λεμφαδένων θα επηρεάσουν την λειτουργικότητα του άκρου τις επόμενες ημέρες. Για αυτό εμβολιάζουμε στον αριστερό δελτοειδή στους δεξιόχειρες.

#Επειδή έχουμε συχνές «συγκινησιακές» λιποθυμίες, ιδίως στους άνδρες, μετά από ένεση, δεν τους αφήνουμε να σηκωθούν ασυνόδευτοι και τους καθίζουμε σε παρακείμενες καρέκλες ή κάνουμε ανάκλιση στην καρέκλα εμβολιασμού.

#Δεν είδα να μετράται η θερμοκρασία πριν την είσοδο. Επιβάλλεται! Δεν εμβολιάζουμε πυρέσσοντα!

#Γιατί χρησιμοποιείται τόσο μεγάλη βελόνα για την ένεση ενώ χρησιμοποιείται η ψιλή βελόνα για την αναρρόφηση της δόσης από το φιαλίδιο; Και η νοσηλεύτρια βάζει το καπάκι στη σύριγγα με το χέρι , κάτι που απαγορεύεται αυστηρά.

#Αυτά τα προσέχουμε, ιδίως όταν έχουμε να εμβολιάσουμε τον Πρωθυπουργό και παρίσταται ο επί κεφαλής Καθηγητής Λοιμωξιολόγος.

#Δεν κάνατε τα εμβόλια στους Στρατιώτες και στο Αγροτικό αγαπητέ;

#Σε αντίθεση με το Αττικό, η εικόνα που παρακολούθησα από τον Ευαγγελισμό ήταν άψογη.!!! Εργονομική διάταξη, δυνατότητα αμφοτερόπλευρης προσπέλασης, σωστές κινήσεις, ψηλάφηση σφύξεων από την γιατρό να δεί μηπως υπάρχει βραδυκαρδία που προοιωνίζει λιποθυμία! Σωστός επαγγελματισμός!

##Ο Bismarck έλεγε: Drei Professoren – Vaterland verloren! (μτφρ: Τρεις καθηγητές —χάθηκε η πατρίδα!) ... Να το προσέξετε κε Πρωθυπουργέ!

έγραψε στο facebook ο γιατρός Δημήτρης Γάκης (https://www.facebook.com/profile.php?id=100014275599790).

3 σχόλια:

  1. Όσους «γιατρούς» τάσσονται υπέρ του ψευτοεμβολίου δήθεν κατά του κολοκυθοϊού δεν τους εμπιστεύομαι ούτε αδέσποτο κοπρόσκυλο, όχι την υγεία μου.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Λες και θα εμπιστεύονταν εσένα κανένα αδέσποτο κοπρόσκυλο.

      Διαγραφή