Πέμπτη 31 Δεκεμβρίου 2020

Δεν φτάνει που καταστράφηκαν τα μαγαζιά, τους βάζουν και πρόστιμο των 5.000, επειδή....

ΣΗΜΑΝΤΙΚΗ ΛΕΠΤΟΜΕΡΕΙΑ: Το πρόστιμο το επέβαλε γυναίκα.
5χιλιάδες ευρώ πρόστιμο σε μια γυναίκα επειδή άλλαξε ένα ρούχο σε πελάτη μέσα στο αμάξι. 

Γράφει οργισμένος αναγνώστης:


Εσείς οι υπάλλληλοι που ελέγχετε προσέξτε αρχίζετε και ξεφεύγετε. 5.000ευρώ πρόστιμο σε μικρομάγαζο, επειδή άλλαξε η πελάτισα στο αμάξι.

Στη δίκη της Νυρεμβέργης η δικαιολογία των κατώτατων ναζιστικών στελεχών "εκτελούσαμε εντολές" ΔΕΝ έγινε αποδεκτή.

Το ίδιο ισχύει και τώρα. Πάρτε το αλλιώς ΤΩΡΑ.

Η τσιρίδες της κοπέλλας είναι συγκλονιστικές. Ουσιαστικά με το πρόστιμο αυτό η επιχείρησή της τελειώνει. ΔΕΝ πληρώνεται το πρόστιμο αυτό στην σημερινή εποχή.




Η ΕΙΔΗΣΗ


Την αυστηρότητά τους σε μικρό επαγγελματία της Ελευσίνας έδειξαν πριν λίγη ώρα οι ελεγκτικοί μηχανισμοί του κράτους, την ώρα που πληθαίνουν οι καταγγελίες για έλλειψη ελέγχων σε μεγάλους εργασιακούς χώρους.

Συγκεκριμένα, ο μικρός επαγγελματίας έλαβε πρόστιμο 5.000 ευρώ για αλλαγή σε προϊόν το οποίο είχε αγοραστεί μέσω διαδικτύου.

Άμεση ήταν η αντίδραση των επαγγελματιών της περιοχής, καθώς και μελών της Προσωρινής Διοίκησης του υπό σύσταση Συλλόγου ΕΒΕ Ελευσίνας - Μάνδρας οι οποίοι απαίτησαν να μη δοθεί πρόστιμο στη συνάδελφό τους, ενώ ήταν συγκινητική η προσφορά τους ότι αν βεβαιωθεί πρόστιμο θα το πληρώσουν όλοι μαζί.

Σε ανακοίνωσή της η προσωρινή διοίκηση του Συλλόγου καταγγέλλει το απαράδεκτο πρόστιμο και τονίζει ότι «οι κρατικοί μηχανισμοί αντί να εξαντλούν την αυστηρότητα τους στους μικρούς επαγγελματίες της πόλης μας που βρίσκονται ένα click πριν το κλείσιμο, να προχωρήσουν σε ελέγχους εκεί που είναι το πρόβλημα, στους μεγάλους χώρους δουλειάς και στους ομίλους που δραστηριοποιούνται στην περιοχή μας. Επίσης, καλό θα είναι η κυβέρνηση να θωρακίσει το δημόσιο σύστημα Υγείας και να πυκνώσει τα δρομολόγια στα Μέσα Μαζικής Μεταφοράς.

Η προσωρινή διοικούσα επιτροπή του συλλόγου απαιτεί να παραγραφεί τώρα το πρόστιμο της συναδέλφου και καλούμε όλους τους επαγγελματίες της περιοχής μας να είμαστε σε ετοιμότητα να εκφράσουμε την αλληλεγγύη μας στη συνάδελφο με όλους τους τρόπους.

Στις δύσκολες στιγμές που περνάμε οι μικροί επαγγελματίες της περιοχής θα κάνουμε πράξη το ένας για όλους και όλοι για έναν».


Ανακοίνωση της «Λαϊκής Συσπείρωσης» Ελευσίνας - Μαγούλας

Η «Λαϊκή Συσπείρωση» Ελευσίνας - Μαγούλας καταγγέλλει το απαράδεκτο πρόστιμο που επιβλήθηκε σήμερα από ελεγκτικούς μηχανισμούς του κράτους σε μικρό επαγγελματία της πόλης. Αυτό το πρόστιμο έρχεται την ώρα που η κυβέρνηση έχει πάρει ειδικά περιοριστικά μέτρα για την πόλη μας και δεν έχει ανακοινώσει ακόμα ούτε ένα ειδικό μέτρο στήριξης για τους μικρούς επαγγελματίες της πόλης. Τη στιγμή που δεν αγγίζει τρίχα από τις μεγάλες βιομηχανίες και τα σούπερ μάρκετ της περιοχής που συνεχίζουν να είναι εστίες υπερμετάδοσης του ιού, με ευθύνη της κυβέρνησης συνεχίζεται το κυνηγητό σε εργαζόμενους και μικρούς επαγγελματίες που θέλουν να ζήσουν τις οικογένειές τους.

Απαιτούμε από τη Δημοτική Αρχή Ελευσίνας να αναλάβει τώρα τις ευθύνες της, να πάρει θέση και το Δημοτικό Συμβούλιο να απαιτήσει να παρθεί τώρα πίσω το απαράδεκτο πρόστιμο.

6 σχόλια:

  1. Όλα γίνονται για το καλό του πολίτη, τα μνημόνια, οι μειώσεις μισθών και συντάξεων, οι φορολογήσεις ακινήτων κ.λ.π. κ.λ.π. Οι κυβερνήσεις κόπτονται για το καλό των πολιτών.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Μόνο ηλίθιος θα πρέπει να είναι κάποιος που δεν μπορεί να καταλάβει οτι όλη αυτή η
    αντιμετώπιση της κατάστασης έχει άλλη στόχευση απο την προστασία της υγείας του
    πληθυσμού. Υπαρχουν άπειρα επιχειρήματα που καταδεικνύουν οτι η κυβέρνηση των αχρήστων
    να με συγχωρέστε που θα το πω αλλά χεστηκε αν ζήσουν η πεθάνουν όλοι.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Τα όργανα του κράτους κάνουν το καθήκον τους (κατά το μυαλό που κουβαλάνε), αλλά και οι πολίτες της χώρας θα κάνουν το καθήκον τους στις κάλπες. Οι κουτοπονηριές εισπρακτικού χαρακτήρα, από τα λ@μόγια της πολιτικής, δεν πείθουν κανέναν. Μόνο οι μικροί πληρώνουν. Μόνο οι μικροί πλήττονται από κουτουρού μέτρα, που δεν έχουν κανένα αποτέλεσμα, διότι δεν εφαρμόζονται το ίδιο σε όλους.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Όσο συνεχίζεται να γίνεται αποδεκτή η ΠΑΡΑΜΥΘΑ του κολοκυθοϊού, τόσο θα επεκτείνονται αυτές οι αθλιότητες.

    Οι ευχές μου για ψόφο δεν είναι συμβολικές αλλά ουσιαστικές. Ψόφο στο αντίχριστο δοσιλογικό καθεστώς του κούλη, ψόφο και στα πρόθυμα τσιράκια του, ένστολα και μη! Να μην ημερωθούν με την καινούργια χρονιά, Θεούλη μου! Απάλλαξέ μας από αυτά τα τέρατα, όπως απήλλαξες την ανθρωπότητα από την ειδωλολατρία, τον κομμουνισμό και τόσα απάνθρωπα καθεστώτα! Λύτρωσέ μας από αυτά τα γεννήματα εχιδνών, Κύριε! Αμήν.

    ΑπάντησηΔιαγραφή