Τρίτη 22 Δεκεμβρίου 2020

Όλη η αλήθεια για την Τίφανι Ντόβερ

Λοιπόν, εγώ θα σας πω τι έγινε με την Τίφανι Ντόβερ.Όταν έκανε το εμβόλιο λιποθύμησε γιατί .....παρουσίασε μια επιπλοκή το 5G τσιπάκι.

Προσπάθησε να μεταδώσει σε live streaming στον κεντρικό σέρβερ που έστησε στο υπόγειο της βίλας του στο Άσπεν* ο Μπιλ Γκέιτς εικόνα high definition από τα μάτια της με 2G που ως γνωστόν δεν κάνει για τέτοιες δουλειές γιατί θέλει τρελό bandwidth και πολύ ισχυρό σήμα κεραίας και από την υπερπροσπάθεια την έπιασε πονοκέφαλος και........

12 σχόλια:

  1. Απαντήσεις
    1. Μα, τι λες Χαρίλαε; Όλοι προσκυνούν εσένα και το άγιο τσίπουρο

      Διαγραφή
  2. Λάθος πληροφόρηση Χάρη ,δεν ήταν 5G το τσιπάκι ήταν προπαραγωγής 6G ,για αυτό και υπήρξαν προβλήματα .


    Peet14

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Πάντως στον κύριο Χαρίλαο έπιασε 100%. Η δουλικότητα και τα σάλια έπιασαν ταβάνι. Εύγε στην Pfizer

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Βγηκανε ολοι οι ποντικομαμιδες που τους ειχε παει το σκατο στην καλτσα μολις την ειδαν να λιποθυμαει και τους ειχαμε χασει 2 μερες να πεταξουν τις ειρωνιες τους.
    Τι ακριβως ειρωνευεστε ρε ζομπι;
    Σας φανηκε καλα η κοπελα.
    Που καθονταν αμιλητη και twitchαρε μες τη νετρικοτητα; ή μηπως ξερετε σε τι κατασταση βρισκοτανε αν ενιωσε ναυτιες, κουραση κτλ. Απλα ειδαμε 10 χανους να καθονται αμιλητοι και με ενα creepy βλεμμα και να αφηνουν 3ους να μιλουν για αυτους.
    Η μηπως θα ξερετε απο εδω και μπρος πως θα παει η υγεια τους;
    Αλλα αν εισαι ΔΟΥΛΟΣ πιανεσαι απο απο τα μαλλια σου οταν πνιγεσαι.
    Να ειναι καλα η κοπελα προφανως, δε το βλεπω ομως ισα ισα απο την εικονα της το αντιθετο καταλαβα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Μη κλαις βρε george.

      Διαγραφή
    2. Με βλέπεις παντού ε;
      Αυτά στους ομοίους σου. Αν νομίζεις ότι έχω πρόβλημα να υπογράφω τα σχόλια μου είσαι γελασμένος. Κουκούλες και μάσκες μόνο το συνάφι σου.

      George

      Διαγραφή
    3. Το θέμα της κοπέλας παραμένει σκοτεινό ως σήμερα, δες και εδώ:
      https://amazonios.net/to-chi-memorial-katevase-tin-anartisi-toy-oti-einai-kala-i-nosokoma-poy-eiche-lipothymisei-meta-to-emvolio/

      Διαγραφή
  5. Μπορεί να μην είχε καλή οπτική το Άσπεν με το Τενεσί, είχαν βάλει σίγουρα καλά την κεραία; Βλέπω μάλιστα στον χάρτη ότι στην ευθεία υπάρχει ανάμεσα ένα βουνό με όνομα Χάρβαρντ και η γνωστή ανάβαση που τρέχουν οι ραλίστες Πάικς Πικ, θυμάστε που την είχε κάνει ο Βάτανεν με το Πεζώ 405 και πραγματικά φαινόταν καρφωμένο στον δρόμο και δεν έφευγε με τίποτα, το έπαιζε ο Σταθάκης στο σήμα της εκπομπής του με τον ύποπτο τίτλο "από την θέση του οδηγού". Μας οδηγούνε λοιπόν εκεί, τυχαίο;


    Υ.Γ. (συμπαθάτε με κιόλας για το ξενέρωμα) μέσα από το χιούμορ καταλήγει σε ένα σοβαρό και πάντα επίκαιρο συμπέρασμα το άρθρο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Κάποτε η γνώμη σου είχε κάποιο κύρος. Τώρα είσαι σε επίπεδο Χαριλάου.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Το ότι διαφωνείς ή δεν σου αρέσει η γνώμη μου δεν είναι απόδειξη ότι κάνω και λάθος σε κάποιο θέμα :) μπορεί να κάνω, μπορεί να μην κάνω. Είμαι έτοιμος όμως να ενσωματώσω την άλλη άποψη αν την βρω καλύτερη από την δική μου, αυτό είναι το κέρδος μου εδώ μέσα, βλέπω ανθρώπους που σκέφτονται διαφορετικά και μαθαίνω από αυτούς. Το κύρος αδιάφορο, δεν εξαρτάται από μένα πως με βλέπουν οι άλλοι, δεν μπορώ να το ελέγξω, εκτός αν κοιτάω με ποιον μιλάω και του λέω αυτό που θέλει να ακούσει. Δεν μπορώ να το κάνω, αν μπορούσα θα ήμουν πλούσιος.

      Διαγραφή