Δευτέρα 28 Δεκεμβρίου 2020

«Ανοσία για δύο χρόνια από τον συνδυασμό των εμβολίων Sputnik V και AstraZeneca»

Για τουλάχιστον δύο χρόνια θα μπορεί να προστατεύει όσους έχουν εμβολιαστεί, ο συνδυασμός του ρωσικού εμβολίου Sputnik V και του εμβολίου της AstraZeneca, σύμφωνα με το ....ινστιτούτο Γκαμαλέγια.

Ο συνδυασμός του ρωσικού εμβολίου για τον κορονοϊό Sputnik V και του εμβολίου της AstraZeneca θα παρέχει ανοσία έναντι του ιού για δύο χρόνια, σύμφωνα με τα όσα δήλωσε ο επικεφαλής του ερευνητικού ινστιτούτου Γκαμαλέγια (Gamaleya) που ανέπτυξε το ρωσικό εμβόλιο, Αλεξάντερ Γκίνσμπουργκ, μιλώντας στο τηλεοπτικό δίκτυο Rossiya 24.

Σύμφωνα με τον ίδιο, ο συνδυασμός των εμβολίων θα μπορέσει να ενισχύσει το επίπεδο της ανοσίας που θα δημιουργείται με τη χρήση του σκευάσματος.

«Αυτό σημαίνει, ως αποτέλεσμα της χρήσης ενός τέτοιου υβριδικού εμβολίου που θα αποτελείται από δύο συστατικά, ότι τα κύτταρα μνήμης θα είναι πολύ καλύτερα δομημένα και το εμβόλιο προφανώς, θα προστατεύει όσους έχουν εμβολιαστεί όχι για 3 ή 4 μήνες, αλλά για τουλάχιστον δύο χρόνια, αν και ασφαλώς χρειάζεται περισσότερη έρευνα για να αποδειχθεί αυτό» σημείωσε συγκεκριμένα.

6 σχόλια:

  1. Σε άλλα νέα, το έξυπνο ψαλίδι κόβει και καρρότα και κολοκυθάκια.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Άστα ρε φίλε, κολοκύθια τούμπανα η κατάσταση.
      Πες κανα ψόφο να στανιάρουμε.

      Διαγραφή
  2. Στην χώρα που μόλις χτες ανακοίνωσε ότι δεν έχει 55 χιλιάδες νεκρούς αλλά τετραπλάσιους. Τίποτε δεν έχει αλλάξει εκεί, ήθελε ο ηγέτης χίλια τρακτέρ, χίλια διακόσια του έδειχνε ο κομισσάριος, τα μισά δεν είχαν μηχανή αλλά λεπτομέρειες. Ευτυχώς διάλεξαν τους Τούρκους για φίλους.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Άμα πιεις και τσίπουρο Χαρίλαου, έχεις για 3 χρόνια

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Σε συνδυασμό με ούζο Βαρβαγιάννη φτάνεις έως και 5 χρόνια.

      Διαγραφή
  4. Από εμβόλιο σε εμβόλιο, από δόση σε δόση.
    Πρεζάκια του φόβου, η μιζέρια στο μεγαλείο της.
    Πιο πάτο, δεν έχει.

    ΑπάντησηΔιαγραφή