Δευτέρα 21 Δεκεμβρίου 2020

Πώς πρέπει να χειριστεί η Pfizer το κάζο με την Tiffany Dover;

Aμερικανός ειδικός δίνει συμβουλές στο τμήμα δημοσίων σχέσεων, για την κοπέλα που λιποθύμησε μετα τον εμβολιασμό, αλλά είναι καλά πλέον:

7 σχόλια:

  1. Το οτι ειναι καλά πως το ξέρουμε; Δεν έχει βγει να πει ειμαι οκ, τουλαχιστον μεχρι χτες που είδα. Εντομεταξύ είχε ενα λογαριασμο instagram που είχε συχνοτητα 1-2 μερες δημοσιεύσεων και τωρα τιποτα. Θα μου πεις προσπαθει να μην πεφτουν ολοι πανω της αλλα μαλλον χειρότερα γινονται τα πραγματα. Το μονο που ξερουμε ειναι οτι ενας τυπος απο το νοσοκομειο ειπε "η Tiffany ειναι καλα πλεον"

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Για να λέει το νοσοκομείο ότι είναι καλά, είναι καλά, δεν μπορεί να διακινδυνεύσει τη φήμη του με ένα τόσο τερατώδες ψέμα. Η αντίδραση της σε σχέση με τα social media είναι λογικότατη και απολύτως αναμενόμενη, το γράψαμε πολλές φορές. Κανένας άνθρωπος δεν αντέχει την ξαφνική παγκόσμια δημοσιότητα. Όλοι τρομάζουν, συνέβη χιλιάδες φορές. Τις επόμενες μέρες θα πάει στη δουλειά της και όλα θα τελειώσουν. Μυριζόμαστε πότε υπάρχει θέμα, με την εμπειρία δεκαετιών σ΄αυτά. Μια χαρά θα είναι.

      Διαγραφή
    2. Σιγά την φήμη και σιγά την αξιοπιστία του κwλοχανείου! Οψόμεθα. Πάντως, ΑΝ είναι ζωντανή, που πολύ αμφιβάλλω, ΔΕΝ είναι καλά. Καθόλου καλά.

      Όσο για τις συμβουλές να την παρουσιάσουν σαν Ιφιγένεια θυσιασθείσα στον βωμό της υγείας των πολλών, δεν τους πιστεύει κανείς ότι ενδιαφέρονται για την δημόσια υγεία. κερδοσκοπικές εταιρείες/εταίρες είναι, στην καλλίτερη περίπτωση ενδιαφέρονται για το κέρδος, για τίποτε άλλο. Σιγά μήν είναι και... αλβέρτος σβάιτσερ η πφάιζερ! Νομίζω ότι ειρωνεύεται ο τυπάς, και καλά κάνει.

      Διαγραφή
  2. Μην το ζορίζουμε. Απλά ένα βιντεάκι 30 sec είμαι μια χαρά και μην ακούτε τις φήμες είναι η καλύτερη εφαρμογή δημοσίων σχέσεων. Μετά ας μην ξαναβγεί ποτέ πουθενά σε κανένα social media ή τηλεόραση.

    Όσο δεν εμφανίζεται τόσο περισσότερο αυξάνονται τα ερωτηματικά.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Κυκλοφόρησε δημοσίευμα από αμερικανικό λινκ ότι η κοπέλα απεδήμησε εις Κύριον

    ΑπάντησηΔιαγραφή