Πέμπτη 31 Δεκεμβρίου 2020

Παρενέργειες του εμβολίου οδήγησαν σε παύση των εμβολιασμών σε νοσοκομείο του Σικάγο

Τέσσερα άτομα παρουσίασαν «μυρμήγκιασμα» και αυξημένο καρδιακό ρυθμό λίγο μετά την ένεση. Ένα προαστιακό νοσοκομείο στο Σικάγο ...ανέστειλε προσωρινά τους εμβολιασμούς κορανοϊού την Παρασκευή, αφού τέσσερα μέλη του υγειονομικού προσωπικού εμφάνισαν ανεπιθύμητες παρενέργειες, όπως μεταδίδει το δίκτυο NBC5. 
Από την Πέμπτη, το Ιατρικό Κέντρο Advocate Condell στο Libertyville ανακοίνωσε ότι τέσσερα άτομα που έλαβαν το εμβόλιο για τον COVID-19 παρουσίασαν «μυρμήγκιασμα» και αυξημένο καρδιακό ρυθμό λίγο μετά την ένεση. 

 «Λόγω των αυξημένων μέτρων προφύλαξης, θέτουμε προσωρινά σε παύση τους εμβολιασμούς στο Condell, κάτι που θα μας επιτρέψει να κατανοήσουμε καλύτερα τι μπορεί να προκάλεσε αυτές τις παρενέργειες», ανέφερε το συγκεκριμένο κέντρο υγείας σε επίσημη δήλωση.

 Εκπρόσωπος του ιατρικού κέντρου πάντως υπενθύμισε ότι τα τέσσερα άτομα που εμφάνισαν τις ανεπιθύμητες παρενέργειες αντιπροσωπεύουν λιγότερο από 0,15% των περίπου 3.000 ατόμων που έχουν λάβει μέχρι τώρα το εμβόλιο. Το κέντρο υγείας ανακοίνωσε ότι τα τρία μέλη της υγειονομικής ομάδας που παρουσίασαν τα συμπτώματα είναι στο σπίτι τους και «τα πάνε καλά», ενώ το τέταρτο άτομο λαμβάνει επιπλέον θεραπεία. «Οι αντιδράσεις είναι μια αναμενόμενη παρενέργεια του εμβολιασμού. 

Τα μέλη της ομάδας μας ενθαρρύνονται να είναι πρόθυμα να εμβολιαστούν για να βοηθήσουν στην προστασία του εαυτού τους και των άλλων και να τερματίσουν αυτήν την πανδημία», δήλωσε ο Εκπρόσωπος του κέντρου υγείας. Οι υπόλοιπες τοποθεσίες εμβολιασμού στο Ιλλινόις και τρεις στο Ουισκόνσιν, συνεχίζουν τον εμβολιασμό όπως είχε προγραμματιστεί.

Σύμφωνα με νεώτερες πληροφορίες, οι εμβολιασμοί θα συνεχιστούν από την Κυριακή.

2 σχόλια:

  1. Θεός σχωρέσ' τους! Μαζί με το tiffany dover να τους θάψουν και ν' ανοίξουν ομαδικούς τάφους. Θα χρειαστούν αυτήν την φορά όσα αυξάνονται οι εμβολιαζόμενοι.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Έτσι μπράβο νεκροθάφτη.
      Το φτυάρι και τρέχα.

      Διαγραφή