Σάββατο 18 Ιουλίου 2020

Μόνο στο makpress: Ελληνίδα με προεδρικό διάταγμα η Βικτόρια Χίσλοπ

Με προεδρικό διάταγμα που υπογράφει η Πρόεδρος της ελληνικής δημοκρατίας Κατερίνα Σακελλαροπούλου, πολιτογραφείται τιμητικά ως ελληνίδα, η διάσημη βρετανή συγγραφέας Βικτόρια Χίσλοπ.

5 σχόλια:

  1. 1) Έλληνας γεννιέσαι, δεν γίνεσαι. H ιθαγένεια δεν είναι δώρο για κανέναν, αλλά πού να τα ξέρει αυτά το εαμοβουργάρικο παρτσακλό! Τόσα παράσημα έχουμε, δεν μπορούσε να δώσει ένα; Γιατί πρέπει να συνηθίσουμε στην ιδέα ότι δικαιούται ο κάθε αλλοδαπός για χ, ψ λόγους να παίρνει ελληνική ιθαγένεια;

    2) Το να σε βραβεύει το δημοκρατικό - εαμοβουλγαρικό τόξο δεν είναι τιμή, είναι αμαύρωση, δυσφήμηση, όνειδος, ατιμία. Στην θέση της δεν θα καταδεχόμουν τέτοια βράβευση. Eίναι σαν να παίρνεις... βραβείο ήθους από εκμαυλιστή - μαστρωπό!

    3) Με εμβάζει σε υποψίες για την πΧιότητα του έργου της συγγραφέως αυτή η βράβευση. Κάτι στραβό, αντίχριστο, διεστραμμένο, μισελληνικό πρέπει να περιέχει, για να την βραβεύει το αντίχριστο - δοσιλογικό καθεστώς του κούλη.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Και το καλλίτερο και αντιπροσωπευτικότερο δείγμα Έλληνος φυσικά είσαι εσύ...

      Διαγραφή
  2. Ανθρωπάκο Έλληνες είναι όσοι μετέχουν της ελληνικής παιδείας

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ποιος το είπε αυτό το ψέμα;
      Παρερμήνευσαν τον Ισοκράτη οι αριστεροί λαθρολάγνοι, για να Ελληνοποιήσουν το κάθε λαθροσκουπίδι που μορφώνουμε.
      Και ο Τσενάϊ και ο Ατετοκούμπο σας διαψεύδουν με τις δηλώσεις τους, ότι ΔΕΝ είναι Ελληνες και όπως είπε ο Τσενάϊ, τον υποχρέωσαν να πει ότι είναι και αισθάνεται Ελληνας, κάτι που δεν του άρεσε.
      Οι διεστραμμένοι αριστεροί πάνε σε όλα κόντρα στην φύση, όπως και η ιδεολογία τους.

      Αντετοκούνμπο: Δεν ειμαι Έλληνας, Ευτυχώς είμαι Αφρικανός!
      Αντετοκούνμπο: Δεν ειμαι Έλληνας, δεν είμαι ο «Greek Freak», είμαι Αφρικανός και δεν έχω καμία σχέση με την Ελλάδα!

      Συνέντευξη στον δημοσιογράφο Μαρκ Τζέι Σπίαρνς και στην ιστοσελίδα των ΗΠΑ theundefeated.com, που ανήκει στο ESPN, παραχώρησε ο Αντετοκούνμπο, αναφέροντας τις αφρικανικές ρίζες του και την καταγωγή του από τη Νιγηρία.
      «Προφανώς πολλοί δεν γνωρίζουν από πού κατάγομαι. Πολλοί άνθρωποι πιστεύουν ότι η μητέρα μου ή ο πατέρας μου προέρχονται από την Ελλάδα, όμως όχι. Οι δύο γονείς μου είναι μαύροι.
      Και οι δύο γονείς μου κατάγονται από τη Νιγηρία», ανέφερε ο Αντετοκούνμπο.
      «Δεν υπήρχε ελληνική κουλτούρα στο σπίτι μου»
      «Δυστυχώς γεννήθηκα στην Ελλάδα και πήγα στο σχολείο στην Ελλάδα. Στο τέλος της ημέρας όμως, όταν πήγαινα σπίτι, δεν υπήρχε ελληνική κουλτούρα και τίποτα που να θυμίζει Ελλάδα.
      https://inklook.com/2470/

      Διαγραφή
    2. Χαλάρωσε. Έχεις και μια ηλικία... Και όταν αναφέρεσαι σε αρχαίους Έλληνες φιλόσοφους, ρήτορες κλπ, καλό θα είναι να γνωρίζεις το έργο τους και όχι ότι δημοσιεύουν τα φαιδρά σάιτς που επισκέπτεσαι για την ενημέρωση σου...

      Διαγραφή