Πέμπτη 23 Ιουλίου 2020

Η ΜΟΝΗ χώρα που παίρνει ΞΕΚΑΘΑΡΑ θέση εναντίον της Τουρκίας είναι η Γαλλία

Οι σύμμαχοί μας Αμερικανοί μίλησαν για "αμφισβητούμενα νερά", οι Ευρωπαίοι είναι όλο ευγένειες, οι νέοι σύμμαχοί μας Ισραηλινοί έβαλαν την ουρά στα σκέλια απ΄το φόβο και σπρώχνουν εμάς να ....
πολεμήσουμε για τον αγωγό τους, οι Ρώσοι δεν ασχολούνται και μας πουλάνε (δικαίως) ειρωνείες του τύπου "μην ανησυχείτε, μέλη του ΝΑΤΟ είστε, θα σας προστατέψει η συμμαχία σας", ο Χαφτάρ ακόμη μπαίνει στην Τρίπολη, εκείνος ο φιλέλληνας Ναύαρχος που θα βύθιζε τα τουρκικά πλοία λούφαξε στον καναπέ του και μόνο ο βασιλιάς Γαλλίας και πάσης Ευρώπης Μακρόν, πήρε ΞΕΚΑΘΑΡΑ θέση, τόλμησε να γράψει καθαρά λόγια. "Δεν μάσησε" εκεί που Γερμανοί, Άγγλοι, Αμερικανοί, Ισραηλινοί και λοιποί "μασάνε" ή τα κάνουν πάνω τους. Το "πανίσχυρο Ισραήλ", με τη φοβερή και τρομερή αεροπορία, η συμμαχία με το οποίο "θωρακίζει τη χώρα μας" σύμφωνα με τα ελληνικά ΜΜΕ, κρύβεται πίσω απ΄τα φουστάνια της μαμάς του, μόλις ο Τούρκος βγαίνει στη Μεσόγειο.

Δεν έχει ΚΑΜΙΑ σημασία η σκοπιμότητα. Είναι ΗΛΙΘΙΟΣ όποιος ψάχνει ερμηνείες και κρυφές προεκτάσεις, όπως "κάποια συμφέροντα κρύβονται από πίσω". Αυτό ισχύει για πολλές άλλες χώρες -ιδίως για το Ισραήλ- που όμως στην κρίσιμη ώρα ...κρύβονται.

Σημασία έχει ότι τα χώνει ΞΕΚΑΘΑΡΑ, κάτι που ουδείς άλλος διανοείται να κάνει (με πρώτη πρώτη την Ελλάδα που αντί να πει "όποιο πλοίο παραβιάσει την ελληνική υφαλοκρηπίδα θα βυθίζεται", λέει εδώ και 40 χρόνια "η Τουρκία πρέπει να καταλάβει ότι μ΄αυτά που κάνει βάζει σε κίνδυνο την ενταξιακή της πορεία" (χεστήκανε οι Τούρκοι για την "ενταξιακή πορεία", έχουν άλλα σχέδια!!!).

Επομένως, merci Emmanuel !

Αυτά τα πικρά, για όσους θέλουν να ακούνε και καμιά πικρή αλήθεια κι όχι τη γελοία προπαγάνδα των ελληνικών ΜΜΕ, που δαιμονοποιούν τον Ερντογάν κι όχι την Τουρκία, λες κι αν ήταν άλλος θα άλλαζε η πολιτική των τούρκων. Αναγνώστης, που δεν αναρωτιέται 10 φορές το απλό ερώτημα "γιατί τα ελληνικά κανάλια, "δείχνουν" ως εχθρό προσωπικά τον Ερντογάν κι όχι την Τουρκία", είναι βλάκας με περικεφαλέα! Κλασική "μάζα", που τα ΜΜΕ τον κατευθύνουν όπου θέλουν (κυρίως, να πάει να σκοτωθεί για τα συμφέροντα άλλων).
Άνθρωπος που δεν μπορεί να σκεφτεί ότι το Uric reis το βγάζει η ΤΟΥΡΚΙΑ και ΟΧΙ ο Ερντογάν, είναι βλάκας.
Βάλε το μαμημένο το μυαλό σου να δουλέψει ρε φίλε! Το "Χόρα" ο Ερντογάν το έβγαλε; Το "Σισμίκ; Το "Πίρι Ρέις"; Τα Ίμια ο Ερντογάν τα έκανε; Την εισβολή στην Κύπρο; Τον Ηλιάκη ο Ερντογάν τον σκότωσε;
Άκουσες ποτέ, στα 46 χρόνια που μας σβερκώνουν οι Τούρκοι να λένε τα ελληνικά κανάλια "η ημίτρελη Τανσού Τσιλέρ" ή ο "τρελός Οζάλ" ή ο "ημίτρελος Κενάν Εβρέν"; Θυμηθείτε λίγο, εσείς οι άνω των 40 ! 

Ε, δεν σε κόβει λίγο, να καταλάβεις, ότι το πρόβλημα των ελληνικών συστημικών ΜΜΕ, δεν είναι η επιθετικότητα της Τουρκίας (μήπως θα πάνε να πολεμήσουν οι καναλάρχες ή οι μεγαλοδημοσιογράφοι;), αλλά το ότι ο Ερντογάν είναι ο μοναδικός Πρόεδρός της που κάνει νερά στα αφεντικά μας, για αυτό και τον δαιμονοποιούν προσωπικά;

Για να μη σκλαβωθεί η πατρίδα στον τούρκο, νομίζεις ότι ανησυχούν τα κανάλια και σε ετοιμάζουν για πόλεμο (για 1η φορά στα 46 χρόνια, ενώ τέτοιες κινήσεις οι τούρκοι μας έχουν κάνει άλλες 100 φορές);

Ε,βάλτο να δουλέψει λίγο, μη μασάς τον τηλεοπτικό σανό.

Αυτά τα πικρά λοιπόν.... τι ήθελες και με διάβασες; Καλά είναι να ακούς μόνο αυτά που λένε τα κανάλια, να πηγαίνεις με το ρεύμα, να γίνεσαι κιμάς στην κρεατομηχανή των αφεντικών, όταν κινδυνεύουν τα συμφέροντά τους και να νομίζεις ότι πολεμάς για την πατρίδα και την Ορθοδοξία .....κορόιδο.....


Β.Π.


5 σχόλια:

  1. Ούτε σ'αυτούς ελπίζω, διότι στο τέλος και αυτοί μας πουλάνε.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ακριβώς, καμμία εμπιστοσύνη. Το έκαναν επανειλημμένως, τσιράκια των τσιφούτηδων είναι κι αυτοί.

      Αυτό δεν σημαίνει ότι δεν αποκλείεται να επωφεληθούμε από τις μεταξύ των φράγκων κόντρες όμως. Οπότε είναι ευπρόσδεκτες οι δηλώσεις του ζιγκολό κοντόν, αλλά όχι και να θεωρούνται τα μπαστάρδια του κλεμανσώ αξιόπιστα.

      Διαγραφή
  2. Επίθεση Γ.Αντετοκούνμπο σε Ελλάδα: «Είναι μία χώρα λευκών - Δεν δίνει ευκαιρίες!»

    Μάλλον ο Γιάννης Αντετοκούνμπο επηρεάστηκε σε δηλώσεις του σε αμερικανικά Μέσα παρουσίασε την Ελλάδα περίπου ως τη... Γερμανία του 1940 λέγοντας χαρακτηριστικά πως «είναι μία χώρα λευκών που δεν δίνει ευκαιρίες σε όσους δεν είναι από εκεί».

    Μάλιστα η επίθεση στη χώρα που του έδωσε την... ευκαιρία να πάει στο ΝΒΑ έρχεται σε μία πολύ δύσκολη στιγμή της ιστορίας της.
    «Η πρώτη φορά που είδα μαύρο άνδρα να οδηγεί αυτοκίνητο, ήταν στις ΗΠΑ.
    Ήμουν σοκαρισμένος, αναρωτιόμουν τι συμβαίνει εδώ.
    Με έκανε να αναρωτιέμαι αν η χώρα μου δίνει αρκετές ευκαιρίες σε όσους δεν είναι από εκεί, άρχισα να το σκέφτομαι αυτό.

    Η Ελλάδα είναι μια χώρα λευκών, μπορεί να γίνει δύσκολη η ζωή κάποιου με το χρώμα του δικού μου δέρματος.
    Πηγαίνεις σε πολλές γειτονιές και αντιμετωπίζεις αρκετή αρνητικότητα, ρατσισμό.
    Οι γονείς μου ήταν παράνομοι, δεν μπορούσαμε να βγάλουμε ένα διαβατήριο ή μια ελληνική ταυτότητα. Όταν είσαι παράνομος στην Ελλάδα, ξέρεις ότι ανά πάσα στιγμή μπορεί να απελαθείς.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Κατάρα και ανάθεμα και ψόφο στον αντώνη σαμαρά, που έδωσε αντισυνταγματικώς ελληνική ιθαγένεια σε αυτούς τους μισέλληνες εισβολείς - λαθροπιθήκους!

      Διαγραφή
  3. Όπως και το τσενάι, έτσι και το adétòkunbò, μόλις πήγαν στις usa, έβγαλαν όλο το ανθελληνικό μίσος και την σκ@τοψυχία τους, που έκρυβαν επιμελώς οι... μέτοχοι τάχα μου της ελληνικής παιδείας! Ίδιοι και απαράλλαχτοι με τους εξανδραποδισμένους υποστηρικτές τους, που τους έκαναν στα χαρτιά «Έλληνες».

    ΑπάντησηΔιαγραφή