Τρίτη 21 Ιουλίου 2020

Ε τι θέλετε; Πόλεμο;

Ανακλήθηκαν οι άδειες των στρατιωτικών, στο Αιγαίο πλέει το ερευνητικό πλοίο Oruc Reis, ενώ σε επιφυλακή έχει τεθεί το Πολεμικό Ναυτικό. Το τουρκικό γεωτρύπανο συνοδεύουν 15 πλοία (!!!) του πολεμικού ναυτικού της Τουρκίας.
Ε και τι θέλετε; Πόλεμο;


Κάθε φορά που τις προηγούμενες δεκαετίες λέγαμε μια κουβέντα υπεράσπισης των εθνικών συμφερόντων, πεταγόταν ο προοδευτικός μαλάκας και έλεγε μονότονα την ίδια κουβέντα : "και τι θέλετε ρε εθνίκια, πατριδοκάπηλοι, ακροδεξιοί, παπαδαριό, γραβατωμένοι δεξιοί νυκοκυραίοι, που το πρωί πάτε εκκλησία και το βράδυ δέρνετε τις γυναίκες σας; Πόλεμο;"

Ε, μ΄αυτές τις μαλακίες μεγαλώσαμε εμείς οι 50άρηδες, αυτές ήταν το κυρίαρχο ιδεολογικό ρεύμα από το 1981, μ΄αυτές τις μπούρδες "ψάρωναν" οι φοιτητές κι αισθανόταν δέος απέναντι στους "πασιφιστές" "ειρηνιστές" κι άλλους μαλάκες (οι οποίοι όμως ποτέ δεν υπηρετούσαν στρατιωτική θητεία, έβρισκαν τον τρόπο εις βάρος των κορόιδων πατριωτών).

Ε, να πάνε να πολεμήσουν αυτοί τώρα. Να φορέσουν το αμπέχωνο του Κλάρα και να πάνε στην Κόκκινη Μηλιά, να πάρουνε την Πόλη, για να τους απονείμει μετάλλιο ανδρείας ο Ομπάμα.

Όλοι αυτοί οι παπαρολόγοι που μας τα ΄καναν τσουρέκια με το "ε, τι θέλετε, πόλεμο;", "ανησυχούν ιδιαίτερα για την πατρίδα, την Ορθοδοξία και ...την Αγία Σοφία", τώρα που Ερντογάν, κάνει ναζάκια στη "δύση". Όσο τα πήγαινε καλά με τη μαμά Αμερική, δεν τολμούσαμε να πούμε κουβέντα για την τουρκική προκλητικότητα. Μας την έπεφτε το "κυρίαρχο ρεύμα" και μας ζάλισε τα παπάρια με τα "εθνίκια, εθνικοπατριώτες, δεξιούληδες" κι άλλες ηλιθιότητες.

Ας πολεμήσουν οι μαλάκες οι προοδευτικοί μια φορά, να την κάνουμε στο Παρίσι εμείς κι όταν τελειώσουν όλα, να γυρίσουμε και να απαιτούμε να διοριστούμε στο δημόσιο (κατά προτίμηση στην εκπαίδευση που ΄χει πολλές μέρες καθισιό) και να απομυζούμε το κρατικό χρήμα, πουλώντας ειρωνεία στα προοδευτικά αριστερά ....εθνίκια.

Ζωστείτε τ΄άρματα εσείς της "δημοκρατικής παράταξης" και πάτε να φάτε το Αγαρηνό σκυλί !

Εμείς οι συντηρητικοί, θα αμπελοφιλοσοφούμε πίνοντας φρέντο στη Boulevard Saint-Germain και θα περιμένουμε να "καθαρίσετε" εσείς.

Cafe de flοre, Boulevard Saint-Germain, Paris

Β.Π., Φ.Μ.


Υ.Γ. Όποιος θέλει να πάει να πολεμήσει, να πάει, δεν εμποδίζουμε κανέναν.

4 σχόλια:

  1. Για την Κύπρο μας, 46 χρόνια κατοχή, δεν έρριξαν ούτε μία τουφεκιά οι «πατριώτες» του δημοκρατικού - εαμοβουλγαρικού τόξου, που έκαναν πάνω στα ερείπια της προδομένης Μεγαλονήσου μας κάθε χρόνο δεξίωση στο πρώην Ανάκτορο, νυν προεδρικό μέγαρο, για να γιορτάσουν την αποκατάσταση της μάσας και της κλεπτοκρατίας. Για τα πετρέλαια και τα αέρια τούς έπιασε ο πόνος - ΑΝ δεν είναι μπλόφα και δεν τα έχουν πουλήσει όλα, κατά την συνήθειά τους οι δημοκράτες.

    Υ/Γ 1: Δεν φοβόμαστε τον πόλεμο, αλλά πρέπει να τον κάνουμε όποτε θέλουμε εμείς, όχι όποτε θέλουν οι γαμψωμύτες και οι τουρκαλάδες. Με θλίβει πάντως το ότι τα μεμέτια έχουν ερντογάν, ενώ εμείς έχουμε κούλη και σαχλελλαροπούλου! O Θεός να βάλει το χέρι Του!

    Υ/Γ 2: Αλλά τί ανησυχώ, ο μόνος κίνδυνος είναι από... το Ιράν! Αφού δεν μάς απειλεί το Ιράν, γιατί (pourquois) να πολεμήσουμε;

    Υ/Γ 3: Άσε που δεν πρέπει να ανησυχούμε και για άλλο λόγο: έχουμε ισχυρούς συμμάχους, την ε.ε./comecon αλλά και τους χαχαμίκους. Mε τους τελευταίους, θα κατασκευάσουμε τον eASTmEd! Τί εννοείς μόνο οι ΠΣεκαΖμένοι σανοφάγοι - χαχόλοι πίστεψαν στο παραμύθι του eASTmEd;

    ΑπάντησηΔιαγραφή