Πέμπτη 30 Ιουλίου 2020

Οικογενειακό μπάρμπεκιου και 14 μέλη θετικά στον κορωνοϊό - Μια νεκρή, ένας διασωληνωμένος

Μια οικογένεια στο Ντάλας των ΗΠΑ αποφάσισε τον περασμένο μήνα να συγκεντρωθεί για ένα χαλαρό μπάρμπεκιου χωρίς μάσκες, με αποτέλεσμα 14 μέλη της να μολυνθούν από κορωνοϊό. Μάλιστα, μία γυναίκα κατέληξε και ένας άνδρας ...

νοσηλεύεται διασωληνωμένος και δίνει μάχη για τη ζωή του.

Έχοντας περάσει αρκετό καιρό χωριστά λόγω της καραντίνας, τα μέλη της οικογένειας αποφάσισαν να μαζευτούν, αφού κανείς εκείνο το διάστημα δεν αισθανόταν άρρωστος.O οικοδεσπότης της συγκέντρωσης, Τόνι Γκριν, παραδέχθηκε, μάλιστα, μιλώντας σε μέσα ενημέρωσης, ότι έπεσε θύμα των θεωριών συνωμοσίας: «Πίστευα ότι ο ιός ήταν μια απάτη. Πίστευα ότι τα μέσα ενημέρωσης και οι Δημοκρατικοί ήθελαν να δημιουργήσουν πανικό, να συνθλίψουν την οικονομία και να καταστρέψουν τις πιθανότητες επανεκλογής του Τραμπ. Νομίζαμε ότι τα χειρότερα ήταν πίσω μας, επειδή τα πάντα ήταν εύκολα, όλα ξανάνοιγαν και κανένας από εμάς δεν είχε συμπτώματα», έγραψε.

Ο οικοδεσπότης μεταφέρθηκε στις 24 Ιουνίου στο νοσοκομείο, μαζί με τον πεθερό του, που έχει διασωληνωθεί και την πεθερά του, που πέθανε από επιπλοκές του κορωνοϊού στις 2 Ιουλίου, μετέδωσε το NBC.

8 σχόλια:

  1. Είδαν ότι δεν χάφτει ο κόσμος τα ΠΑΡΑΜΥΘΙΑ περί δήθεν ομαδικών τάφων και θ' αρχίσουν τίς ιστορίες για αγρίους τώρα. Εννοείται ότι ο... tony green είναι συγγενής της ηλένιας ασημακοπούλου.

    Τις ευχές μου σε όλους τους μασκαράδες μενουμεσπιτάκηδες - κλεινοεκκλησιάκηδες για ψόφο κακό!

    Με αγάπη,

    Ζήνων ο Κιτιεύς

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Καμιά τροφική δηλητηρίαση θα έπαθαν και την βαφτίσανε και αυτήν covid.
      Οι περισσότεροι γιατροί υποστηρίζουν, ότι δεν είναι επιδημία.

      Διαγραφή
    2. Εννοείται πως είναι 100% FAKE NEWS. Τώρα θα τα μάθουμε τα γαμψωμύτικα μμε των ήπα; Αμ είναι σεσημασμένα εδώ και χρόνια!

      Διαγραφή
  2. Πω πω τι ωραια ιστορια. . . Εχει και δρακο το παραμυθι..??

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Μα είπαμε ότι δεν υπάρχει ο κορονοϊός αφού, που το κανονικό του όνομα γι'αυτούς που ξέρουν είναι ''κοροϊδοϊός''. Πες και συ ρε λαβαροφόρε...

    ΑπάντησηΔιαγραφή

  4. Η ολλανδική κυβέρνηση ανακοίνωσε την Τετάρτη ότι δεν θα συστήσει στους πολίτες να φορούν μάσκα για την επιβράδυνση της διασποράς του νέου κορονοϊού, υποστηρίζοντας ότι τα επιστημονικά στοιχεία της αποτελεσματικότητάς της είναι ανάμικτα.
    Την απόφαση αυτή ανακοίνωσε η αρμόδια υπουργός Ιατρικής Περίθαλψης Ταμάρα βαν Αρκ μετά μια επανεξέταση από το Εθνικό Ινστιτούτο Υγείας της χώρας (RIVM).

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Τί να μας πουν κι αυτοί οι Ολλανδοί, δεν έχουν «ειδικούς» με επί κεφαλής το σατανιασμένο βλαχαδερό από το hayvanard που είχε παραγγείλει 16 εκατομμύρια ΑΧΡΗΣΤΑ εμβόλια, για τα σκουπίδια, που να τους συμβουλεύουν «σωστά», ώστε να καταστραφούν στην εντέλεια, όπως εμείς.

      Διαγραφή
  5. Μπούρδες, ειναι ακριβώς παρόμοια χαζομάρα με την άλλη που κυκλοφορούσε στην αρχή ότι πλήρωναν τους συγγενείς από τα θύματα για να δεχτούν τον κορονοιο σαν αίτια θανάτου, μπούρδες δηλαδή για να πανικοβάλλουν τους ηλικιωμένους άλλη μια φορά. Με αυτήν την λογική έπρεπε να υπάρχουν χιλιάδες τέτοια θύματα κάθε μέρα εδώ και 3 μήνες αφού όλος ο κόσμος κάνει ακριβώς αυτό μιας και τα μαγαζιά δεν ειναι τελείως ανοιχτά.

    ΑπάντησηΔιαγραφή