Τετάρτη 22 Ιουλίου 2020

Τηλεφωνική επικοινωνία Μητσοτάκη - Πούτιν

Καλά, αφού η Αγία Σοφία είναι "οικουμενικό μνημείο" κι όχι Χριστιανικό (έτσι δεν μας λένε συνέχεια οι ταγοί μας και οι ενημερωτές μας, που κατά βάθος σιχαίνονται τον εαυτό τους, που αναγκάζονται να υπερασπίζονται κάτι χριστιανικό), γιατί περιμένουμε από τους Ρώσους να τραβήξουν το αυτί των Τούρκων κι όχι από εβραίους, βουδιστές, ταοϊστές, κλπ;
Τηλεφωνική επικοινωνία του Πρωθυπουργού Κυριάκου Μητσοτάκη με ...
τον Πρόεδρο της Ρωσικής Ομοσπονδίας Vladimir Putin

Ο Πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης είχε σήμερα το απόγευμα τηλεφωνική επικοινωνία με τον Πρόεδρο της Ρωσικής Ομοσπονδίας Vladimir Putin.

Στη διάρκεια της επικοινωνίας συζητήθηκαν οι διμερείς σχέσεις, η κατάσταση στην Ανατολική Μεσόγειο και την ευρύτερη περιοχή και το ζήτημα της μετατροπής της Αγίας Σοφίας σε τζαμί, γεγονός που αποτελεί πρόκληση για όλο τον Ορθόδοξο κόσμο.


........
και μια δημοσιογραφική λεπτομέρεια: το γραφείο τύπου του Πρωθυπουργού πρώτα έδωσε την είδηση στην Καθημερινή (8.30 μμ) και μετά έστειλε το δελτίο τύπου (8,35 μμ).
και δεύτερη δημοσιογραφική λεπτομέρεια: το Κρεμλίνο λέει (http://kremlin.ru/events/president/news/63738) ότι συζητήθηκε και το θέμα της Λιβύης.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου