Πέμπτη 16 Ιουλίου 2020

Με απανωτές ήττες νικάμε αδέλφια

Γράφει ο Σωτήριος Καλαμίτσης

Η Αγία Σοφία είναι οικουμενική, τα ελληνικά σύνορα είναι ευρωπαϊκά. Τίποτε δεν είναι ελληνορθόδοξο ή ελληνικό. Άσε που είμαστε και μοναχοφάηδες κατά πως μας ψέγει ο Γκοτζίλα και παραγνωρίζουμε τις χιλιάδες χιλιομέτρων τουρκικών ακτογραμμών, όπως μας ενημέρωσε ο Καρούμπαλος. Από κοντά κι’ ο Ροζάκης.
Μια ζωή οικοδομούμε εμπιστοσύνη με τους βάρβαρους γείτονες σκύβοντας το κεφάλι. Τί σημασία έχει που ο μακαρίτης Νεοκλής Σαρρής, βαθύς γνώστης των πεπραγμένων της γείτονος, είχε πει «Η Τουρκία δεν έχει ιστορία. Έχει μόνον ποινικό μητρώο».
Σκοπίμως παραγνωρίζουμε το.....
υπό του αρμοδιότερου όλων Αποστολάκη ρηθέν: «Αν γίνει πόλεμος, θα είμαστε μόνοι».
Η Κύπρος μακράν, το Καστελλόριζο ομοίως, το ομόδοξον ξανθό γένος φροντίζει τα συμφέροντά του. Το ίδιο και οι ευρωπαίες εταίρες μας. Tα Ίμια γκρίζα.
Πέρασε και η χθεσινή επέτειος της απαρχής τής τραγωδίας τού ελληνισμού στην Κύπρο χωρίς μνήμες. Ο σχετικός φάκελος ερμητικά κλειστός. Ουδείς υπεύθυνος.
Είμαστε πολύ απασχολημένοι με τα κώματά μας που τυρβάζουν περί Παπαγγελόπουλο συντάσσοντας πορδίσματα και αγωνίζονται τον αγώνα τον καλόν τού ποιός είναι ολιγότερο ψεύτης και απατεών από τον άλλον. Περί Καλογρίτσα, Παππά, Μιωνή, Βαξεβάνη κ.λπ.
Και ξεχνάμε ότι εξακολουθούν να μας κυβερνούν εν πολλοίς γόνοι των δωσίλογων της ναζιστικής Κατοχής.
Αλλά η μεγαλύτερη πλάκα είναι που χλευάζουμε τον Ερντογάν, επειδή κυβερνά μία χώρα που δεν διαθέτει ανεξάρτητη Δικαιοσύνη. Ενώ εμείς …
http://www.komistes.gr/BA/
Και να μην ξεχνάμε ότι έχουμε αναπληρωτή υπουργό Εξωτερικών έναν άνθρωπο που θεωρεί το εθνικό σύμβολο ένα πανί που δικαιούται ο καθένας να καίει.


Ας ξαναδιαβάσουμε το «The Nazi roots of the Brussels EU», μήπως και προσγειωθούμε.

Σώτος



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου