Δευτέρα 27 Ιουλίου 2020

Ελεύθερος ο 63χρονος, που κατηγορήθηκε για αρπαγή 10χρονης "παιδιού των φαναριών"

Οι δικαστές φαίνεται πως δεν πείσθηκαν πως πρόκειται για απαγωγή
Ελεύθερος με περιοριστικούς όρους αφέθηκε μετά την απολογία του στην ανακρίτρια ο 63χρονος που είχε συλληφθεί για την απόπειρα αρπαγής ενός 10χρονου κοριτσιού που....
πουλούσε χαρτομάντιλα στο κέντρο της Θεσσαλονίκης.

Κατά την απολογία του, ο 63χρονος φέρεται να αρνήθηκε την πράξη για την οποία κατηγορείται. Παράλληλα φέρεται να ισχυρίστηκε ότι η ανήλικη ήταν αυτή που τον ακολούθησε και ο ίδιος πήγε να την παραδώσει στη μητέρα του που βρισκόταν Ιερό Ναό της Αγίας Ελεούσας στην Τσιμισκή.

Σημειώνεται ότι για τη σύλληψή του κινητοποιήθηκαν αστυνομικοί της Άμεσης Δράσης με τη συνδρομή δημοτικών αστυνομικών, τους οποίους μάλιστα ο δήμαρχος Θεσσαλονίκης υποδέχτηκε σήμερα στο γραφείο του.

Ο 63χρονος με τη σύμφωνη γνώμη εισαγγελέως και ανακρίτριας, αφέθηκε ελεύθερος με όρους την απαγόρευση εξόδου από τη χώρα και την εμφάνιση στο Αστυνομικό Τμήμα της περιοχής που διαμένει.

Μιλώντας στη Voria.gr, ο δικηγόρος του 63χρονου, Κωνσταντίνος Τσάκος σημείωσε πως η φερόμενη προσπάθεια του κατηγορούμενου να επιβιβάσει το ανήλικο παιδί σε διερχόμενο ταξί δεν διασταυρώνεται ούτε προκύπτει από πουθενά καθώς αν και όπως αναφέρεται στη δικογραφία, γίνεται αναφορά σε ένα από τα πιο κεντρική σημεία της πόλης, δεν υπάρχει μάρτυρας να το επιβεβαιώσει.

Πηγή: https://www.voria.gr/article/eleftheros-o-63chronos-pou-katigorite-gia-apopira-arpagis-anilikis

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου