Σάββατο 18 Ιουλίου 2020

Εύγε ΚΥΡΙΕ Διευθυντά!!!!

Γράφει ο Σωτήριος Καλαμίτσης
«Οι απόψεις είναι όπως οι κώλοι. Όλοι έχουμε» απεφάνθη σοφός τις. Ας μου επιτραπεί, λοιπόν, να εκφράσω τον δικό μου κώλο.
Παρακολούθησα και εγώ εμβρόντητος το βίντεο με τον μακελάρη της ΔΟΥ Κοζάνης. Η αποκάλυψη ότι ήταν ....
άεργος και τον έτρεφαν οι γονείς του στα 45 του, καθώς και η έκφραση του αποτροπιασμού τών γονέων του για όσα διέπραξε ο κανακάρης τους, δείχνει πως ο άνθρωπος δεν είναι καλά. Όπως πολλοί άλλοι δεν είναι καλά, αλλά κανείς δεν φροντίζει να τους μαζέψει. Είναι σκληρό να ζητήσεις από τον εισαγγελέα να προχωρήσει σε ακούσια νοσηλεία ενός παλαβού συγγενούς. Και όταν συμβεί το μοιραίο, εκφράζεις τη λύπη σου.

Εκείνο που με εντυπωσίασε από το βίντεο είναι πως όλοι έτρεχαν να σωθούν μπροστά στη μανία του μακελάρη. Κανείς δεν στάθηκε να βοηθήσει τους συναδέλφους του που τσεκούρωνε με μανία ο δολοφόνος.

Αίφνης, όμως, βλέπω τον Διευθυντή της ΔΟΥ να παλεύει με το κτήνος. Επί αρκετή ώρα. Βοηθούμενος στη συνέχεια από συναδέλφους του.

Κανείς δεν εξεθείασε τη στάση του Διευθυντού.

ΚΥΡΙΕ Διευθυντά επιτρέψτε μου να σας συγχαρώ. Τιμήσατε τα παντελόνια που φοράτε.
Ο Θεός να έχει καλά και εσάς και την οικογένειά σας. Συγχωρήστε τα ΜΜΕ που δεν αναφέρθηκαν στη δέουσα στάση σας, αλλά όφειλαν να μας ζαλίσουν με την απονομή τού βραβείου «Νέλσον Μαντέλα» στην κ. Μαριάννα μας.

Ελπίζω η Ακαδημία Αθηνών να σας απονείμει βραβείο για την ανθρώπινη και ηρωϊκή στάση σας.

Με εξαίρετη τιμή!

Σώτος

2 σχόλια: