Τετάρτη 22 Ιουλίου 2020

Επιστολή του Στέλιου Παπαθεμελή στον Κυριάκο Μητσοτάκη: " την ίδια μέρα όλα τα τζαμιά στην Ελλάδα..."

Κύριε Μητσοτάκη, βγες από την τρούπα όπου κρύβεσαι.
Πέτα το μαντήλι με το οποίο δέσαν το στόμα σου οι «καλοί σου φίλοι», οι εχθροί της Ελλάδος.
Πέτα τη μάσκα για τα «πολλά προβλήματα» (Κορωνοϊός, ο τρελός με το τσεκούρι, κ.α.) και ...
πες την αλήθεια στον ελληνικό Λαό. Ξεσήκωσε τον ελληνικό τύπο να την βροντοφωνάξει.
Άκου την Αρβελέρ: «Η μετατροπή της Αγια-Σοφιάς σε τζαμί, αποτελεί τη δεύτερη Άλωση της Πόλης!». Άκουσε τους δίκαιους και πολιτισμένους του Κόσμου. Υπάρχουν πολλοί! Γίνε φωτιά και τσεκούρι στους δήθεν φίλους και «Συμμάχους» που μαζί με το μωροφιλόδοξο, άξεστο Ερντογάν, επιθυμούν -στα μουλωχτά μάλιστα- να σύρουν την Ελλάδα σε μια πρωτόγνωρα μεγάλη ταπείνωση.
Ζήτησέ τους να του επιβάλουν κυρώσεις για τα ώς τώρα εγκλήματά του, και για τις νέες απειλές του. Μήνυσέ του Σήμερα Αντίμετρα, προτού κάνει το πρώτο βήμα (για το οποίο, να’σαι σίγουρος, θ’ακολουθήσουν κι άλλα). Δήλωσέ του Σήμερα, προληπτικά, πως αν προχωρήσει την Παρασκευή, να ξέρει ότι την ίδια μέρα όλα τα τζαμιά στην Ελλάδα θα κλείσουν! Και να το κάνεις όμως!
Μη φοβάσαι! Ο ελληνικός Λαός είναι εδώ! Ενωμένος, δυνατός, μαζί σου, και μ’όλη την Ελληνική Βουλή που πρέπει να πείσεις.
Διαφορετικά … πες του Τσίπρα, να ζητήσει μια ακόμα γραβάτα από τον Ζάεφ, για σένα, να σας βρίσκεται! Αν κάποτε ανανήψετε, να κρεμαστείτε κι οι Δυό από το δέντρο της προδοσίας του Ιούδα.

ΣΤΕΛΙΟΣ ΠΑΠΑΘΕΜΕΛΗΣ

Φίλος σου
που αγωνιά

1 σχόλιο:

  1. Βάζουμε ένα στοίχημα ότι αν έμπαινε το ερώτημα στον αιλληνικό λαό "Τι προτιμάτε, την Αγιά Σοφιά και πόλεμο ή να την χαρίσουμε στον σουλτάνο για να έχουμε το κεφάλι μας ήσυχο ...(μέχρι την επόμενη απειλή) ;
    Η απάντηση θα ήταν προφανής.
    Να και το αντάλλαγμα της "βοήθειας" της μερκελ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή