Κυριακή 19 Ιουλίου 2020

Θα φοράτε μάσκες παντού, μέχρι να έρθει το εμβόλιο που θα σας απελευθερώσει

Πρέπει να μείνουμε φοβισμένοι / απειλούμενοι, μέχρι να έρθουν οι φαρμακοβιομηχανίες να μας σώσουν: αυτή είναι, ολοκάθαρα, η διαταγή του βιο-πληροφορικο-ασφαλίτικου συμπλέγματος…
Η τακτική “κρούσματα – κρούσματα – κρούσματα” δεν πρόκειται να δουλέψει από μόνη της. Δεν μπορεί μόνη της να...

εξασφαλίσει την τρομοκρατική fitness. Από μόνη της είναι αδιάφορη. Χρειάζεται η κρατική ενίσχυση. Και – αυτό που διαβλέπουμε – είναι το “μοντέλο της καταλωνίας”. Υποχρεωτικές μάσκες παντού, με το ζόρι, χωρίς επιχειρήματα ή εξηγήσεις της προκοπής, και χωρίς οποιαδήποτε πειστικότητα· μόνο με πρόστιμα.

Γιατί αυτή η τακτική είναι προτιμότερη απ’ την επανάληψη των γενικών, καθολικών απαγορεύσεων; Επειδή είναι πολύ πιο ευέλικτη, αλλά εξίσου αποτελεσματική. Όχι για την αντιμετώπιση του covid-19· ο κύκλος του έχει γίνει, κι άλλωστε ΠΟΤΕ δεν ήταν αυτός το ζήτημα. Είναι πιο ευέλικτη επειδή επιτρέπει όλες τις «οικονομικές δραστηριότητες», είτε τις τηλε- είτε τις πιο «φυσικές», κρατώντας ταυτόχρονα τους πάντες όμηρους της απειλής. Έναν προς έναν.

Όταν, δια της βίας, αιχμαλωτιστούν όλοι απ’ το σημαίνον (την μάσκα σαν σύμβολο της νοσηρότητας των κοινωνικών σχέσεων), τότε το σημαινόμενο, η εμβολιακή «απελευθέρωση» (μαζί με όλα όσα θα την περιτρυγυρίζουν), θα επιβληθεί πιο ομαλά.

Η «μασκοφορία» μπορεί να συνεχιστεί όσο χρειάζεται, ώστε να λυθεί με τον γενικό εμβολιασμό… Διαταγή!

Αυτή είναι η τακτική των αφεντικών…. Αντιρρήσεις;

η συνέχεια εδώ

7 σχόλια:

  1. Πριν (σύμφωνα με τα γραφόμενα τους) μετρούσαν νεκρούς από οποιαδήποτε αιτία, τώρα ξαφνικά δεν μπορούν να το κάνουν αλλά κατά τα άλλα θέλουν να εκφοβίζουν τον κόσμο.
    Μόνοι τους ακυρώνουν όσα γράφουν αλλά καμία γελοία θεωρία δεν στέκεται από μόνη της έτσι και αρχίζεις να το αναλύεις.
    Καλό όμως είναι να διαβάζεις τέτοιες εκτενείς "διατριβές" για να αντιλαμβάνεσαι το μέγεθος του εγκεφαλικού εκφυλισμού κάποιων που εξηγεί πάρα πολλά για τους ιδεολογικά ψεκασμένους που δεν διαφέρουν από τους επιπεδογήτες και τους μας ψεκάζουν αλλά εμάς δεν μας πιάνει.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. https://www.almopia24.gr/2020/07/covid-19.html?m=1 υπάρχει και αυτή η αποχή όμως που δεν έχει καθόλου άδικο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Το εμβόλιο έχει πολλές ερμηνείες.
      Όταν βρεθεί (που θα βρεθεί) για τον σημερινό θα υπάρχει η βάση για να δημιουργούνται εύκολα επόμενα στις όποιες παραλλαγές του ιου (εφόσον χρειαστεί να δημιουργηθούν)
      Η μηχανική πίσω από όλα αυτά είναι η ίδια.

      Διαγραφή
    2. Όταν και αν βρεθεί θα είναι όπως και της γρίπης, θα πρέπει κάθε χρόνο να το προσαρμόζουν στις μεταλλάξεις του ιού. Η μηχανική είναι ίδια ναι αλλά δεν έχει την επιτυχία που θέλουν όμως. Το κλάμα θα πέσει από τον Σεπτέμβριο και μετά και δεν θα έχει καμία σχέση με τον ιό και τα εμβόλια του.

      Διαγραφή
  3. Που το βρήκατε αυτό το ισλαμοαρστερό σάιτ που αναπολεί την Οθωμανική Αυτοκρατορία
    και μας κουνάει το δάχτυλο, επειδή είχαμε το θράσος να απελευθερωθούμε
    και γκρεμίσαμε μερικά τζαμιά;
    Ολα έπρεπε να τα γκρεμίσουν.
    Επίσης ενοχλείται επειδή ελληνοποιήθηκαν ορισμένα τούρκικα ονόματα περιοχών όπως το τουρκολίμανο, τα τουρκοβούνια, το πασαλιμάνι...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Κι' αν το ''υπόδειγμα πατριώτη'' σου αποφασίσει ποτέ να γκρεμίσει κανένα Χριστιανικό Ιερό Ναό, τότε να σε δω πώς θα τσιροκοπάς. Αλλά ξέχασα, μόνον εσύ έχεις πάντα δίκιο...

      Διαγραφή
  4. Συμφωνω, οχι απλα με τα γραφομενα του κειμενου αυτου αλλα κι με το υφος/πνευμα του!!

    Δεν μπορω να κατανοησω το ΓΙΑΤΙ, παρατηρουμε τοσους κι τοσες να συμπεριφερονται να ομιλουν κι να κινουνται στο θεμα αυτης της γρυπης - τιποτα περισσοτερο απο μια ελαφρυ γρυπη που χτυπα το καρδιο πνευμονικο συστημα κυριως - ως αυτομτοποιημενες ανδροειδες οντοτητες, λες κι παρακολουθουμε στιγμοτυπα απο την ταινια το Φριτζ Λανγκ, "Metropolis".

    Χαθηκε η ασκηση της κριτικης Σκεψης ή μηπως μια μεγαλη μεριδα των ανθρωπων στον δυτικο κοσμο, εχουν εθελοντικα(;;) αποδεχτει λοβοτομη;;;


    Τι να πει κανεις...........

    IDIOCRACY NOW !

    υ.γ.
    και για την ιατρικη ιστορια του θεματος.

    Το να εχεις ενα αντικειμενο ως φιμωτρο μπροστα στο ανοιγμα του στοματος κι μυτης σου οπου αναπνεεις πανω αππο μια μικρη χρονικη ΑΜΑΓΚΑΙΑ στιγμη - βλεπε ιατρικο προσωπικο χειρουργους κλπ - προκαλεις τεραστια προβληματα στο αναπνευστικο συστημα αφου εκτος το οτι οι ακαθαρισιες απο την εκπνοη σε διοξειδιο του ανθρακα συσσωρευονται στο υφασμα της μασκας, εχεις και να εισπνεεις ενα μεγαλο μερος απο το αποβαλλομενο διοξειδιο του ανθρακα που πριν λιγα κλασματα του δευτερολεπτου ειχε το συστημα αποβαλει !!

    Κατα τα αλλα να κανετε οτι σας λενε υπακουοντας ΤΥΦΛΑ - που θα ηταν οι εξυπνοι χωρις τους Ηλιθιους;;;;

    eksothen

    ΑπάντησηΔιαγραφή