Δευτέρα 20 Ιουλίου 2020

Οι σοκαριστικές αποκαλύψεις για την πυρκαγιά στο Μάτι θα τελειώσουν την εγκληματική συμμορία του ΣΥΡΙΖΑ;

"Αφησαν τα Κύθηρα και τη Μάνη, να καούν, για να δυσφημιστεί υπηρεσιακά ο Υπαρχηγός, να τον "φάνε" και να προάγουν το δικό τους". "Έτσι παίζεται το παιχνίδι αγόρι μου, τα ίδια θα πάθεις κι εσύ, μην τυχόν και βγάλεις ευθύνες για τους από πάνω".
Αν τα ακούσατε στις ειδήσεις, δεν χρειάζονται...
περισσότερα σχόλια.
Αυτά που ακούμε, για εκφοβισμό του αξιωματικού της πυροσβεστικής (του ΄καναν και σαμποτάζ λένε, στη μηχανή του, για να σκοτωθεί σε ατύχημα!!!), δεν είναι απλά πρωτάκουστα, είναι τακτικές που θα τρόμαζαν και τη σιτσιλιάνικη μαφία της δεκαετίας του ΄60.
«Εχεις 15 χρόνια, 20 για να πάρεις σύνταξη. Θα έρθει το χαρτάκι από πάνω, χωρίς να το θέλω εγώ, για τη Σάμο, και στην πρώτη φωτιά μην του σηκώνεις και τίποτα».

Νομίζω ότι το 90% του πληθυσμού είναι σοκαρισμένο με την ΑΔΙΑΝΟΗΤΗ αλητεία των μαφιόζων που μας κυβέρνησαν, αλλά αυτό δεν είναι τίποτε, μπροστά στο τρομερότερο:

όλοι αυτοί οι συμμορίτες, θα μείνουν απείραχτοι. Ούτε μια τρίχα της Δούρου ή της Γεροβασίλη ή οποιουδήποτε άλλου δεν θα πειραχθεί ! Κι αυτό είναι το τραγικό με την ελληνική "δημοκρατία".
Το ανατριχιαστικό είναι ότι η Ν.Δ. δεν θέλει να τους βάλει φυλακή! Θα κάνει τα πάντα για να ΜΗΝ μπουν! Να μειώσει τα ποσοστά τους θέλει, για να συνεχίσει να έχει την κουτάλα αυτή κι όχι αυτοί.
Σιγά μην νοιάζεται για την "απόδοση δικαίου". Μόνο ο Καπερνάρος, αν καταφέρει να βάλει κανέναν από τους συμμορίτες φυλακή...

"Εγώ δε σε βάζω ούτε να μπλέξεις ούτε τίποτα. Πέντε πραγματάκια γράψε από την εμπειρία σου. Εαν είναι ελλιπή στοιχεία στα α...... σου. Τι θα σου πει ο Εισαγγελέας; Τίποτα. Αυτά είχα, αυτά βρήκα, αυτά έβαλα"


Και κάτι για τον πατριωτισμό:
έλληνες είναι όλοι αυτοί οι μαφιόζοι και ψηφίστηκαν από εκατομμύρια έλληνες και τους στηρίζουν ακόμη πάνω από 2 εκατομμύρια έλληνες, όπως δείχνουν οι δημοσκοπήσεις. Είναι κανείς περήφανος που είναι συν-έλληνας αυτών; Να παίρνουμε και κανένα μάθημα για το μέλλον σιγά σιγά και να μην υπερτονίζουμε την "ελληνικότητα" και τις αρετές της φυλής. Ποιές αρετές; Οι Κολομβιανοί ντραγκ ντίλερς είναι όσιοι, μπροστά σ΄αυτά τα καθάρματα τους έλληνες.


Β.Π.

Πείτε κι εσείς τη γνώμη σας, γιατί εγώ, πραγματικά σοκαρίστηκα. Έγραψα πάνω από 20.000 άρθρα τα τελευταία 20 χρόνια, αλλά αυτό μου βγήκε πιο δύσκολα από όλα. Πείτε κι εσείς : τι θα γίνει μ΄αυτούς:


Πιστεύετε ότι μετά ΚΑΙ απ' αυτά τα ΑΝΑΤΡΙΧΙΑΣΤΙΚΑ, θα βρεθεί άνθρωπος που να ξαναψηφίσει ΣΥΡΙΖΑ;

Ε, όχι πια! Θα πέσει σε μονοψήφια
Θα πέσει λίγο, αλλά θα κρατηθεί σε διψήφιο ποσοστό (10-20%)
Θα ξανακυβερνήσει κι αυτή τη φορά, θα ελέγξει όλους τους αρμούς του κράτους
Created with QuizMaker

9 σχόλια:

  1. Το έχω γράψει πριν λίγο καιρό.
    Θα αρχίσουν να δίνουν στεγνά όλα τα "κατορθώματα"του ΣΥΡΙΖΑ αρχής γενομένης με τον καλογριτσα-παπά και σια για να τον εξαφανίσουν. Ίσως μεθοδεύεται η επανάκαμψη του ΠΑΣΟΚ με άλλον αρχηγό.
    Αυτό όμως που με ανησυχεί είναι αποφυγή της μη απόδοσης δικαιοσύνης και παραδειγματικής τιμωρίας από τη ΝΔ που μυρίζουν «ανταλλάγματα» και σε κάθε περίπτωση δεν θα είναι για το εθνικό συμφέρον.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Δεν μου αρέσουν οι θεωρίες συνωμοσίας για διάφορους λόγους. Όμως δείτε εδώ τι γίνεται και πόσα ακόμα έχουν βγει και πόσα θα βγουν. Μετά τι να πω σε κάποιον που αρχίζει τις θεωρίες; Μπορώ να του πω ότι αυτά που λέει είναι ακραία και δεν γίνονται; Μπορούμε να βλέπουμε τα πάντα με τη λογική λογικού ανθρώπου, όταν μιλάμε για θέματα που χειρίζονται τέτοιοι εγκληματίες, από όποιο κόμμα κι αν είναι;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. δίκιο έχεις...δυστυχώς...τίποτε δεν αποκλείεται σε αυτή τη μαφιοζοχώρα.. εδώ, στη σημαντικότερη υπόθεση ναρκωτικών στην Ευρώπη, με 2 τόνους ηρωίνη, πέθαναν οι 10 από τους 10 μάρτυρες και 3 εισαγγελείς παραιτήθηκαν και άλλαξαν χώρα...

      Διαγραφή
  3. Θα σοκαριστώ ετσι και τιμωρήσουν έστω έναν και σίγουρα όχι κανέναν ταλαίπωρο αυτοφορακια.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. αυτοφωράκια θα τιμωρήσουν, Δούρου όχι

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Ολη την Ελλάδα να κάψουν, πάλι θα τους ξαναψηφίσουν,
    διότι ο κομμουνισμός δύσκολα αποβάλλεται από τους αμετανόητους και πωρωμένους αριστερούς.
    Επίσης, υπάρχουν και τόσοι Ελληνοποιημένοι Αλβανοί και λοιποί αλλοδαποί, τα ισλάμια της Θράκης, που ακριβώς γι'αυτόν τον λόγο θα ξαναψηφίσουν Σύριζα, επειδή οι Συριζαίοι μισούν την Ελλάδα περισσότερο και από αυτούς.

    Οι Εγκληματίες, για πολιτικούς και εκδικητικούς λόγους αφήνουν να καίγεται η Ελλάδα
    και θα πρέπει να τους κρεμάσουν, αλλά όπως είναι σίγουρο, θα τους κάνουν ήρωες
    και θύματα και θα τους ξαναψηφίσουν.
    25-30% των ψηφοφόρων του Σύριζα δεν είναι Ελληνες στην καταγωγή.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Απολύτως σωστά. Οι Έλληνες δέν ψηφίζουν σύριζα. Αλλοδαποί ελληνοποιηθέντες, κομμουνιστές πού ονειρεύονται πηγάδες καί η κοινότητα τών ομοφυλοφίλων, λεσβιών καί πάει λέγοντας, αυτοί είναι η εκλογική πελατεία του.
    Καλημέρα.
    (σάν κάτι νά λείπει;).
    Καλημέρα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Απολύτως σωστά. Οι Έλληνες δέν ψηφίζουν σύριζα. Αλλοδαποί ελληνοποιηθέντες, κομμουνιστές πού ονειρεύονται πηγάδες καί η κοινότητα τών ομοφυλοφίλων, λεσβιών καί πάει λέγοντας, αυτοί είναι η εκλογική πελατεία του.
    Καλημέρα.
    (σάν κάτι νά λείπει;).
    Καλημέρα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή