Πέμπτη 9 Ιουλίου 2020

Τι αρρωστημένη υποκρισία! Προφυλακίστηκε (!) 44χρονος γιατί είχε σχέσεις με 15χρονη

Με 15χρονη είχε σχέσεις ρε, όχι με 5χρονη! Εκατοντάδες χιλιάδες 15χρονες στην Ελλάδα, έχουν ήδη πάνω κάνει σεξ με πάνω από 10 άτομα η καθεμιά και διαλαλούν το κατόρθωμα δημόσια, μέσα στα αστικά λεωφορεία. Δεκάδες χιλιάδες 15χρονες Ρομά έχουν τεκνοποιήσει! Θα τρελαθούμε εντελώς; Τι υποκριτικός πουριτανισμός είν΄αυτός; Από τη μια....
ζητούμε να επιλέξει "ταυτότητα φύλου" στα 15 ένα άτομο κι από την άλλη ...πέφτουμε απ΄τα σύννεφα, όταν ανακαλύπτουμε ότι κάνει σεξ;;;; 15 χρονών σημαίνει 2η Λυκείου. Δηλαδή, πιστεύουμε ως κοινωνία ότι τα κορίτσια της Δευτέρας  Λυκείου είναι ανήλικα βρέφη, που δεν ξέρουν καν τι θα πει "σχέση"; Βρε θα μας τρελάνετε; Σε όλο τον μουσουλμανικό κόσμο, που φέρνετε με τόση λαχτάρα στην Ελλάδα, το 90% των κοριτσιών 15 χρονών, είναι παντρεμένες και έχουν ήδη γεννήσει !!! Τι υποκρισία είν΄αυτή;
Ναι, κρεμάλα στους παιδεραστές, αλλά δεν αποπλανεί κανείς μια 15χρονη. Αυτή τον αποπλανεί. Θα μας τρελάνετε;



Τον δρόμο για τη φυλακή πήρε, μετά την απολογία του, ο 44χρονος καθηγητής Γυμνασίου ο οποίος, σύμφωνα με καταγγελία μητέρας, διατηρούσε «σχέση» με 15χρονη μαθήτριά του.

Ανακρίτρια και εισαγγελέας αποφάσισαν την προφυλάκιση του 44χρονου ο οποίος φέρεται να αποδέχτηκε μέρος της κατηγορίας που αντιμετωπίζει για κατάχρηση ανηλίκου σε ασέλγεια κατ´ εξακολούθηση.

Πληροφορίες αναφέρουν ότι ο καθηγητής, ο οποίος είναι παντρεμένος και πατέρας δυο παιδιών, ισχυρίστηκε ότι η στενή σχέση του με την μαθήτρια ξεκίνησε από τον Φεβρουάριο του 2020 και αφού ήδη είχε κλείσει τα 15 χρόνια της.

«Ότι συνέβη, έγινε μόνο μία φορά» φέρεται να είπε ο κατηγορούμενος αναφερόμενος στη σχέση του με την 15χρονη την οποία για ενάμισι χρόνο βοηθούσε στα μαθήματα της.

Ο καθηγητής στην απολογία του φέρεται να ανέλαβε όλη την ευθύνη για ό, τι συνέβη και δήλωσε συντετριμμένος και μετανιωμένος για το κακό που έκανε τόσο στην οικογένεια της μαθήτριας όσο και της δικής του.

5 σχόλια:

  1. Δεν είναι ένας απλός 44χρονος.
    Είναι εκπαιδευτικός και αυτό ακυρώνει την οποιαδήποτε συζήτηση για άλλοθι και ελαφρυντικά.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Άλλο πράγμα ο γάμος καί άλλο πράγμα η πορνεία (το σεξ πριν τον γάμο) και η μοιχεία (το σεξ μετά το γάμο, με άλλη γυναίκα από την δική μας). Αυτά είναι τα αμαρτήματα της 15/χρονης (μαθητρίας της Γ΄ γυμνασίου ή της Α΄λυκείου, όχι της Β΄ Λυκείου!) και του καθηγητού, αντιστοίχως. Αυτά θα έπρεπε να είναι ποινικά αδικήματα, όμως δεν είναι. Αφού δεν είναι αυτά, ας είναι τουλάχιστον η αποπλάνηση. Αρκετά πήραμε τον κατήφορο με την «πρόοδο», δεν νομίζετε;

    Αν ήταν ελεύθερος, θα μπορούσε κάλλιστα να στεφανωθεί με άδεια των γονέων της την 15/χρονη. Θεωρητικά, θα μπορούσαν και να κλεφτούν ακόμη, αλλά να μείνουν παρθένοι μέχρι τον γάμο.

    Αλλιώς ναί, είναι αποπλάνηση. Όσο ξεσκολισμένη και να είναι μία 15/χρονη, δεν παύει να είναι θύμα των χαλαρών ηθών του περιγύρου της, που τα εκμεταλλεύονται οι μεγαλύτεροι. Σαφώς και δεν νοείται αποπλάνηση 44/χρονου! Επειδή αμαρτάνουν πολλοί, οι περισσότεροι, και δη ξεδιάντροπα στον καιρό μας, δεν σημαίνει ότι αυτό είναι και το σωστό. Ούτε επειδή οι ανώμαλοι σοδομίτες ενομοθέτησαν αφύσικα και δίνουν στα 15/χρονα την δυνατότητα να πάρουν ορμόνες αντίθετες με το βιολογικό τους φύλο χωρίς να ρωτούν τους γονείς τους, πάει να πει ότι... «δικαιούνται» οι παντρεμένοι καθηγητές να συνευρίσκονται με κορασίδες. Πού πήγαν το φιλότιμο; Η αγάπη; Η τιμιότης; Φθάσαμε να θεωρούμε τις αρετές πουριτανισμό και υποκρισία! Κρίμα!

    Η γνώμη μου είναι πως όσα χρόνια και αν περάσουν, όπως και να αλλάξουν οι νόμοι, η έννομος συζυγία (ασχέτως ηλικίας) πάντα θα εκτιμάται και θα στέκει υπεράνω των παράνομων, άνευ αγάπης ηδονοθηρικών σχέσεων, που όσο και να φκιασιδώνονται με ψιμύθια αγάπης, προόδου, ελευθερίας ή δεν ξέρω εγώ τί άλλο, θα αποδεικνύονται στην πράξη ως καιροσκοπισμός, εγωισμός, δόλος, εκμετάλλευση και βαρβαρότητα, εν τέλει ανηθικότητα, παράδειγμα προς αποφυγήν. Να κάτι σαν κι αυτό: https://www.youtube.com/watch?v=VMPtIcdyb8I

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Πλάκα με κάνεις; Του εμπιστευτηκαμε τα παιδιά για να τα μάθει γράμματα, όχι για να τα πηδηξει. Να μην τον ξαναδεί το φως του ήλιου

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. και παλι δεν δικαιολογειται αυτο που εκανε ο τυποσ!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Πάτε καλά;;;14 ήταν, δηλαδή παιδάκι β γυμνασίου!Άκου τον αποπλάνησε!Αν ήταν η κόρη σας τι θα λέγατε;Ένα παραπάνω που ήταν καθηγητής!Αισχρή η τοποθέτηση του makpress, λυπάμαι.

    ΑπάντησηΔιαγραφή