Κυριακή 12 Ιουλίου 2020

Όποιος θέλει να πάρει την Πόλη, να πάει να την πάρει.

Θα ξεμαρμαρώσει ο άγγελος τον Μαρμαρωμένο Βασιλιά και αυτός θα μπει στην Πόλη και θα πάει καροτσάκι 15 εκατομμύρια Τούρκους ως την Κόκκινη Μηλιά.
Προσωπικά, δεν έχω καμία αντίρρηση να ....
πάρουν οι Έλληνες την Πόλη. Όποιος θέλει να πάρει την Πόλη, να πάει να την πάρει.
(Ελέυθερη Λαϊκή Συσπείρωση)

Ο Καμμένος είπε Αϊσιχτίρ σε Τούρκο πιλότο. Χεσμένοι οι γείτονες παραχωρούν Ιστανμπούλ, κόκκινη μηλιά, πράσινη αχλαδιά και κάτι ντομάτες…
(Δρόμος της Αριστεράς)

Μόνο κολλημένοι ακροδεξιοί που ονειρεύονται την κόκκινη μηλιά δεν θέλουν να ψηφιστεί η Συμφωνία των Πρεσπών
(Παύλος Πολάκης, υπουργός ΣΥΡΙΖΑ)


μ' αυτές τις "εξυπνάδες" μεγαλώσαμε όλοι. Αυτές οι ειρωνείες ήταν το κυρίαρχο ιδεολογικό ρεύμα της Ελλάδας τα τελευταία 40 χρόνια και προκαλούσαν δέος στο μισό και πλέον πληθυσμό. Αυτοί κυβερνούσαν επί 40 χρόνια -ακόμη κι απ΄την αντιπολίτευση. Αυτοί ήταν και είναι το 90% στα σχολεία και τα Πανεπιστήμια. Αυτοί έβγαλαν από τα σχολικά βιβλία κάθε τι που θα μπορούσε να ενθαρρύνει την εθνική αυτογνωσία, κάθε τι που ήταν συνδετικός κρίκος του έθνους, κάθε τι που συνέδεε ορθοδοξία και έθνος.
Και σήμερα, φωνάζουν αυτοί οι τύποι, που η Τουρκία κάνει ένα ακίνητό της ό,τι θέλει !!!
Στεναχωρήθηκαν λέτε για ....το πλήγμα που δέχεται η Ορθοδοξία;
Να βάλουν τις φουστανέλες λοιπόν, ο Πολάκης, ο Δημητράς κι ο Κωνσταντίνου, να πάνε να γκρεμίσουν το τζαμί της Αγίας Σοφίας...

Φ.Μ.


κι επειδή εμείς ΔΕΝ ξεχνάμε

Τα ΄δωσε όλα ο Μπουτάρης, Ιστανμπούλ και πάσης Ελλάδος

10 ΜΑΡ 2011 https://taxalia.blogspot.com/2011/03/blog-post_5786.html

Έσκισε και πάλι ο Γιάννης Μπουτάρης, υποδεχόμενος τον "φίλο και αδερφό Νταβούτογλου". Τόνισε τις πολύ καλές σχέσεις των δύο λαών και ...την κοινή καταγωγή μας (από πού ως πού κυρ Γιάννη κοινή καταγωγή με τους Τούρκους;) και στο τέλος ζήτησε να βοηθήσει ο Νταβούτογλου, (που υποσχέθηκε ότι θα μας κατακλύσει με Τούρκους τουρίστες), να συνδεθεί αεροπορικά η Θεσσαλονίκη με τη Σμύρνη και την Ιστανμπούλ.
Ναι, φυσικά και είπε "Ισταμπούλ" ο κυρ Γιάννης κι όχι Κωνσταντινούπολη.
Αλλά να τον βρίσουμε; Να πούμε "μαλακία είπε;"
Μα, υπάρχει κίνδυνος να δυναμώσει η "δεξιά". Οπότε, ...
δε γαμείς, μπράβο κυρ-Γιάννη.
Ιστανμπούλ και πάλι Ιστανμπούλ
κι εμείς δε σε μαλώνουμε. Μη χαρούν οι "δεξιοί"! Αυτό είναι το σημαντικό. Να μη σηκώσουν κεφάλι οι "δεξιοί". Εχθρός μας, δεν ήταν ποτέ οι Τούρκοι. Πάντα ήταν οι δεξιοί. Άρα, ας συμμαχήσουμε με τους Τούρκους, αρκεί να νικάμε τους δεξιούς.

Πάνω από όλα το κόμμα.
Προκειμένου να έχουμε κομματικές απώλειες, συμφωνούμε: οι Έλληνες κατάγονται από τους κάφρους της Αιθιοπίας, η Ιστανμπούλ ήταν πάντα Τουρκική, ο Κεμάλ Ατατούρκ μέγας αναμορφωτής της Ελλάδας, η Μακεδονία είναι δημιούργημα του ΓκότσεΝτέλτσεφ, η Θεσσαλονίκη θα απελευθερωθεί σύντομα από τα τομάρια τους Έλληνες που κατέσφαξαν τους Μακεδόνες το 1922 και την κατέκτησαν, η επανάσταση του ΄21 ήταν ακροδεξιό παραλήρημα,  ο ΠΑΟΚ είναι γυφτοομάδα, ο Ηρακλής είναι ομαδούλα και στη Σμύρνη οι μαλάκες οι Έλληνες, λέρωσαν τα πατώματα με τα κωλοαίματά τους και φεύγοντας, ούτε που σκούπισαν!

Τα δεχόμαστε όλα και θα κάνουμε τουμπεκί ψιλοκομένο. Ο,τι πείς εσύ. Είναι καιρός να σου κάνουμε παρατηρήσεις; Και να επωφεληθεί η δεξιά;
Δε γαμιέται κι η πατρίδα κι ο ελληνισμός κι η σοβαρότητα;
Το κόμμα πάνω από όλα. Αφού έτσι νικάς τη δεξιά και τη συντήρηση, χώσε πράμα ! Μαζί σου εμείς και δε γαμείς;

Ο πιστός πασόκος σου, Φώτης

9 σχόλια:

  1. Μα γι'αυτό η Πασοκοαριστερά κατάργησε το βιβλίο της Ιστορίας,
    και τα αποτελέσματα τα βλέπουμε σήμερα, διότι εκεί στόχευαν.
    Μέχρι και το όνομα Βουλγαροκτόνος κατάργησαν οι άθλιοι κομπλεξικοί ανθέλληνες.
    Και μην πας μακριά, διότι και εδώ στο Μακ, ο αρχικαπετάνιος ειρωνευόταν και λοιδωρεί μέχρι σήμερα όπου σταθεί και όπου βρεθεί το σλόγκαν που είχα γράψει για την Αγιά Σοφιά.
    Οι Εφιάλτες Δούρειοι Ιπποι πέτυχαν τον προδοτικό σκοπό τους, οι οποίοι λοιδωρούσαν τους εθνικιστές όταν μιλούσαν για το πάρσιμο της Πόλης, κατάφεραν να υπνωτίσουν τους Ελληνες και να ευνουχίσουν το εθνικό τους φρόνημα, να τους γεμίσουν με κόμπλεξ, με την γνωστή λάσπη του φασίστα και ρατσιστή, εάν θα αναφερόταν στην Πόλη και στα σλόγκαν.
    Πληρωμένοι από τους Νεοταξίτες οι αριστεροί, πάντα έτοιμοι να προδώσουν και να εξαφανίσουν την Ελλάδα, το κατάφεραν όπως πάντα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. " Μη χαρούν οι "δεξιοί"! Αυτό είναι το σημαντικό. Να μη σηκώσουν κεφάλι οι "δεξιοί". Εχθρός μας, δεν ήταν ποτέ οι Τούρκοι. Πάντα ήταν οι δεξιοί. Άρα, ας συμμαχήσουμε με τους Τούρκους, αρκεί να νικάμε τους δεξιούς. "

    Σε αυτην την παραγραφο περιγραφεται πληρες η σχιζοφρενεια με την οποια πορευεται κι λειτουργει η Ελληνικη κοινωνια, η διαιρεμενη η απαξιωμενη και παντα ΑΝΕΝΗΜΕΡΡΩΤΗ κι παραπλανημενη Ελληνικη κοινωνια, απο την εποχη της μεταπολιτευσης.

    Αυτη η επανω τακτικη σκεπτικο παρανοηση - οπως κι να την περιγραψει κανεις εν τελη σχιζοφρενεια της ταιριαζει πληρες - ειναι η καταντια του ΔΗΘΕΝ νεο ελληνικου πολιτικου μας πολιτσμου.


    Δηλοαδη, καθολικα ΑΠΟΛΙΤΙΣΤΟΙ !!





    eksothen

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Μην δουλευόμαστε παιδιά, θα γινόταν αργά ή γρήγορα από τους μογγολους αυτό είτε μας αρέσει είτε όχι, το θέμα είναι τώρα να κάνουμε το σπίτι του σκατοψυχου Ατατούρκ μουσείο της γενοκτονίας. Έτσι ώστε όλοι να καταλάβουν τι σημαίνει Τουρκία. Ξέρω ότι αυτό δεν θα αρέσει στους "πατριώτες" θαυμαστές του ισλαμ αλλά είναι η καλύτερη απάντηση που θα μπορεί να δώσει η Ελλάδα. Επίσης μην ξεχνάμε ότι η κίνηση του Τούρκου προσβάλει όλους τους Χριστιανούς και όχι μόνο εμάς και έτσι θα πρέπει και ο κολλητός του Τούρκου να αντιδράσει λίγο

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. πολύ ωραία σκέψη να κάνουμε το σπίτι του σκατατούρκ μουσείο. Όμως όπως ξέρεις, δεν υπάρχει καμία τέτοια περίπτωση, ούτε καν να το ξεστομίσει έλληνας πολιτικός. Αν κάποιος μάλιστα το πει ιδιωτικά και τον ηχογραφήσεις και μετά δημοσιοποιήσεις το ηχητικό, θα πάει να αυτοκτονήσει

      Διαγραφή
    2. Γιατί; ένα απλό σπίτι είναι ενός δολοφόνου. Το ίδιο έγραψε και ο Φαηλος.

      Διαγραφή
  4. O άλλος ο αγράμματος γράφει για το δήθεν σπίτι του κεμάλ.
    1) Ούτε αυτό γνωρίζει, ότι δεν είναι πραγματικό σπίτι του κεμάλ το τουρκόσπιτο.
    2) και κυριότερον, νομίζει ότι οι ισλαμιστές φίλοι του θα στενοχωρηθούν εάν μετατραπεί το σπίτι του εβραίου κεμάλ σε μουσείο γενοκτονίας. Είναι σαν να λέει ότι θα στενοχωρηθούμε οι Χριστιανοί άμα γκρεμίσουν (μακάρι!) το άγαλμα του καθάρματος μπενί σαλόν από την πλατεία Δικαστηρίων πάνω από την Αριστοτέλους.

    Σε άλλα νέα, ο νουΔΟΥΛΟΣ δήμαρχος Μυτιλήνης εξέδωσε στις 5 Ιουλίου 2020 έγγραφο - άδεια όπου γράφει ότι «Με το παρόν ενημερώνουμε ότι παραχωρούμε άδεια στον Ιμάμη του νησιού της Λέσβου, κ. Μουσταφά Νταόυι, να αναλαμβάνει τις κηδείες και την ταφή μεταναστών και προσφύγων στο μουσουλμανικό νεκροταφείο του Κάτω Τρίτους». Μάλιστα! Για τους νουΔΟΥΛΟΥΣ γράφεται με κεφαλαίο ο ιμάμης, αναγνωρίζεται ως τοιούτος λες και υπάρχει μουσουλμανική μειονότητα στην Λέσβο, και φυσικά αναγνωρίζεται και μουσουλμανικό νεκροταφείο!

    Ωχριούν και οι τσυριζαίοι δοσίλογοι μπροστά στα νουΔΟΥΛΙΚΑ γιουσουφάκια.

    ΑπάντησηΔιαγραφή