Σάββατο 1 Αυγούστου 2020

Χαμός στη συναυλία του Μάλαμα στην Καβάλα: Συνελήφθη ο υπεύθυνος


Συνελήφθη το βράδυ της Παρασκευής ο υπεύθυνος της συναυλίας του Σωκράτη Μάλαμα στην Καβάλα. Σύμφωνα με το Proininews.gr, η συναυλία έγινε στο θέατρο Ακόντισμα της Νέας Καρβάλης, αλλά στον έλεγχο της Αστυνομίας διαπιστώθηκε... συνωστισμός και μη τήρηση των μέτρων κατά του κορωνοϊού που προβλέπονται για τέτοιου είδους εκδηλώσεις.

6 σχόλια:

  1. Δεν ντρέπεστε καθάρματα, επειδή τόλμησε να πει ο άνθρωπος την γνώμη του για το φιάσκο του πλανήτη. Ας ήταν το κατοικίδιο ρουβακι της κυρίας Μαριάννα ή καμία Βανδή , ή κανένα ξεκωλο των βωθροκαναλων σας που ουρλιάζουν και να βλέπαμε συλλήψεις. Βάλτε μασκουλα τώρα στους 40 να σωθούμε.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Κοίτα τι κάνουν οι νεοταξίτες για να φιμώσουν τον κοσμάκη, να του αφαιρέσουν την ελευθερία του λόγου, να μην τον αφήσουν να διασκεδάσει λίγο και φυσικά να τον τρομάξουν ώστε να μην γιορτάσει την γιορτή της Παναγίας μας.
    Πες και συ καλέ...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Ας τραγουδούσε σε καμία κομματική συγκέντρωση η έστω ας έκανε βόλτες με ένα ανατρεπόμενο στην Αθηνά και ετσι δεν θα είχε κανένα πρόβλημα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Στην Επίδαυρο, στο αρχαίο θέατρο που πήγαν το μοσχαρομάτικο βόιδι, ο κούλης, και το σατανιασμένο βλαχαδερό από το hayvanard -εκείνο που έκανε τον αριστερό ψάλτη ντε!- δεν είχε συνωστισμό. Ναί, αυτό πιστεύουν οι νουΔΟΥΛΟΙ, είναι τόσο λοβοτομημένοι, που έχει επηρεαστεί και η όρασή τους.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Μόλις το κοπάδι αποδεχθεί τον υποχρεωτικό βίαιο εμβολιασμό, το παιχνίδι ολοκληρώνεται.
    Θα δεχθούν οτιδήποτε με τη βία, για το << μεγαλύτερο καλό>>.
    Ελέγξτε τα μυαλά των των προβάτων και ελέγχετε το κοπάδι.

    ΑπάντησηΔιαγραφή