Δευτέρα 17 Αυγούστου 2020

Και 3ο γεωτρύπανο βγάζει η Τουρκία στην Αν. Μεσόγειο !

Το Kanuni, το τρίτο πλωτό γεωτρύπανο της Τουρκίας, ετοιμάζεται να ξεκινήσει για την περιοχή της Ανατολικής Μεσογείου, όπως ....γνωστοποίησε η φιλοκυβερνητική εφημερίδα της Τουρκίας «Yeni Safak». Το τουρκικό γεωτρύπανο είναι αγκυροβολημένο στη Σελεύκεια της Αττάλειας και λόγω των έκτακτων μέτρων που έχουν τεθεί σε εφαρμογή για τον κορονοϊό, το πλήρωμά του έχει τεθεί σε προληπτική καραντίνα.

Εν συνεχεία, ωστόσο, θα ξεκινήσει η προετοιμασία για τον αόπλου του «Κανουνί» στην περιοχή της Ανατολικής Μεσογείου, συμπληρώνει το δημοσίευμα της εφημερίδας. 

Εντός της ελληνικής υφαλοκρηπίδας το Oruc Reis

Την ίδια ώρα εντός ελληνικής υφαλοκρηπίδας κινείται από τις 02:00 τα ξημερώματα το τουρκικό σεισμογραφικό Oruc Reis, σύμφωνα με τις πληροφορίες που μεταδίδει η κρατική τηλεόραση. Οι Ένοπλες Δυνάμεις της χώρας μας παρακολουθούν στενά τις κινήσεις του σεισμογραφικού, αλλά και των πολεμικών πλοίων που το συνοδεύουν στην περιοχή. Ελληνικές φρεγάτες ακολουθούν κάθε βήμα της τουρκικής πλευράς, στο βόρειο, κεντρικό και νοτιοανατολικό Αιγαίο.

5 σχόλια:

  1. [....Οι Ένοπλες Δυνάμεις της χώρας μας παρακολουθούν στενά τις κινήσεις του σεισμογραφικού, αλλά και των πολεμικών πλοίων που το συνοδεύουν στην περιοχή. Ελληνικές φρεγάτες ακολουθούν κάθε βήμα της τουρκικής πλευράς, στο βόρειο, κεντρικό και νοτιοανατολικό Αιγαίο...]

    Έχει καταντήσει κοροϊδία. Πουλάνε παπά με το να μας λένε ότι έριξε καλώδια αλλά δεν κάνει έρευνα λόγω θορύβου των πλοίων που είναι μαζεμένα στην περιοχή. Τι κάνει δηλαδή; Τζάμπα ντίζελ καίει.
    Στείλτε και το λιμενικό μην τυχόν ρίξουν κάνα παραγάδι.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Kαι 3ο γεωτρύπανο; Κι αυτό από την gianna diabolopoulos το αγόρασαν κοψοχρονιά;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Οι τούρκοι αλωνίζουν και ψάχνουν πετρέλαιο στα Ελληνικά χωρικά ύδατα,
    εισβάλοντας στην ουσία στην Ελλάδα.
    Εμείς γιατί δεν κάνουμε έρευνες στα δικά μας χωρικά ύδατα και τους κοιτάμε φοβισμένοι
    και κουλουριασμένοι όπως ένας κακομοίρης, αντί να τους πετάξουμε έξω από τα θαλάσσια
    σύνορά μας;
    Εχουν κουραστεί να μας μουτζώνουν οι Αρχαίοι Ελληνες.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Όταν λες ''εμείς'' σε ποιους αναφέρεσαι; Σε αυτούς της Γερμανίας ή στους εδώ Έλληνες; Τώρα το ποιον μουτζώνουν οι αρχαίοι Έλληνες άσε το καλλίτερα γιατί...

      Διαγραφή
  4. Όταν λέει κάτι ο Κατρούγκαλος και πρέπει να αναμεταδοδεί...

    ΑπάντησηΔιαγραφή