Δευτέρα 31 Αυγούστου 2020

Μόνιμος ο ποδηλατόδρομος στη Λεωφόρο Καραμανλή - "Δεν κάνουμε πίσω"

Το ανακοίνωσε στο Radio North 98 ο αντιδήμαρχος Διοικητικής Μεταρρύθμισης και Ηλεκτρονικής Διακυβέρνησης και πρόεδρος της Επιτροπής, Γιώργος Αβαρλής.

Σύμφωνα με τον Γιώργο Αβαρλή..... οι προσωρινοί ποδηλατόδρομοι στην παραλιακή λεωφόρο της Θεσσαλονίκης και την Κωνσταντίνου Καραμανλή θα γίνουν μόνιμοι. Ο ίδιος μάλιστα έστειλε το μήνυμα πως δεν θα υπάρξει καμία ανοχή στις παραβατικές συμπεριφορές.

«Δεν πρόκειται να καταργηθεί ο ποδηλατόδρομος», είπε μεταξύ άλλων. «Είναι ειλημμένη απόφαση της διοίκησης να ενταχθούν οι δυο αυτοί νέοι ποδηλατόδρομοι στο τεχνικό πρόγραμμα του δήμου. Δεν θα κάνουμε πίσω. Η διοίκηση του δήμου Θεσσαλονίκης δεν νοιάζεται μόνο για την πλειονότητα των Θεσσαλονικέων, νοιάζεται και για την μειοψηφία για εκείνους που έχουν ποδήλατα. Για την μειοψηφία που θέλουμε να γίνει πλειοψηφία…»

4 σχόλια:

  1. Ως εκλογική μειοψηφία είναι φυσικό να σκέφτονται κατα αυτό τον τρόπο .Μπουτάρηδες σε νέα έκδοση .

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Έτσι κι' αλλιώς θα αναγκαστούν να κάνουν πίσω όταν έρθει η ώρα.
      Πάντως δεν μπορώ να μην σχολιάσω το '' Η διοίκηση του δήμου Θεσσαλονίκης δεν νοιάζεται μόνο για την πλειονότητα των Θεσσαλονικέων...'' ρωτώντας τον κύριο Δήμαρχο μέσω του κυρίου Αντιδημάρχου Πότε και πώς νοιάστηκε ο Δήμος για την πλειονότητα των Θεσσαλονικέων τα τελευταία χρόνια; Μήπως με τις ποδηλατοδρομίες (γυμνές και ντυμένες), τους νυχτερινούς και ημερήσιους μαραθωνίους, τις πεζοδρομίσεις, τα ουκ έστιν αριθμός τραπεζοκαθίσματα, και πόσες άλλες άνευ ουσίας και ανόητες στάσεις του;

      Διαγραφή
  2. Το δημοκρατικό - εαμοβουλγαρικό τόξο αποθρασύνθηκε τελείως! Ακόμα και οι αντιδημαρχίσκοι μιλούν με σκαιότητα λες και είναι κάποιοι!

    Toυς χρειάζεται ένα καλό (πολιτικό, μεταφορικά μιλώντας πάντα) βρομόξυλο, μπας και συνέλθουν!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Στην Ελλάδα ποδηλατόδρομος;
    Πόσοι έχουν και κυκλοφορούν με ποδήλατα και θέλετε ξαφνικά να γίνετε Ολλανδία και Δανία;

    ΑπάντησηΔιαγραφή