Δευτέρα 31 Αυγούστου 2020

Εφυγε ο Γωγάκος από την παράταξη Γάκη, μπερδέψαμε τους μηρούς μας στη Θεσσαλονίκη

Όσοι ψήφισαν στις τελευταίες δημοτικές εκλογές για το Δήμο Θεσσαλονίκης, δεν θα μπορούν να καταλάβουν ποιόν ψήφισαν. Άλλος βγήκε πρώτος, άλλος έγινε Δήμαρχος, στη συνέχεια "ανεξαρτοποιοήθηκαν" ή άλλαξαν στρατόπεδο ...οι μισοί δημοτικοί σύμβουλοι, παραιτήθηκαν επικεφαλής, πρώτος σε ψήφους για να... διοικήσει το Δήμο βγήκε ο Ταχιάος, αλλά παραιτήθηκε, ανέλαβε την παράταξη ο Βασίλης Γάκης και σήμερα ένας δημοτικός σύμβουλος, ο Στέφανος Γωγάκος, έφυγε από το συνδυασμό Γάκη (που ήταν Ταχιάου), για να πάει στο συνδυασμό Ζέρβα μάλλον, αφού προφανώς του έδωσε την ευκαιρία (ή θα του δώσει) ο Ζέρβας, να "φανεί χρήσιμος στην πόλη", από μια αμειβόμενη θέση προέδρου σε κάποια δημοτική επιχείρηση προφανώς.

Κατά τα άλλα, όλοι αυτοί ζητούν να παίρνουμε πιο σοβαρά την τοπική αυτοδιοίκηση. Μόνο, που αν δεν διοριστούν κάπου, ...την κάνουν με ελαφρά πηδηματάκια για όπου μυρίζει διορισμό. Κι αν διοριστούν και βολευτούν, αποχωρούν απ΄την τοπική αυτοδιοίκηση. Τέτοια συνέπεια !

Τους ψηφίζουμε για να φτιάξουν την πόλη κι αυτοί κάνουν γύρες στα γραφεία, παρακαλώντας να "αξιοποιηθούν" (να διοριστούν δηλαδή), πανέτοιμοι να αλλάξουν και 10 παρατάξεις άμα χρειαστεί.

Διαφωνεί κανείς;

Ένας να διαφωνεί, το παίρνω πίσω το άρθρο ! Επίσης θα το πάρω πίσω, αν τελικά ο κ.Γωγάκος, δεν διοριστεί αξιοποιηθεί.

Φ.Μ.


3 σχόλια:

  1. Αυτά είναι τα αποτελέσματα του εκλογικού νόμου του ΣΥΡΙΖΑ και της πολιτικής απόφασης Μητσοτάκη ,να βάλει φυτευτό τον Ταχιάο

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Εδώ αλλάζουν κόμματα (και ιδεολογίες) σαν τα πουκάμισα στη βουλή, στους δήμους που είναι και εύκολο και χωρίς μεγάλη δημοσιότητα θέμα δεν θα το έκαναν;

    ΑπάντησηΔιαγραφή