Παρασκευή 28 Αυγούστου 2020

Με απόφαση Μητσοτάκη ο κ. Στεφανής δεν θα παραστεί στο Γράμμο, μετά την ενόχληση του ΚΚΕ

Χωρίς την παρουσία εκπροσώπου της κυβέρνησης εξετάζεται να πραγματοποιηθεί η εκδήλωση που διοργανώνει μεθαύριο στον Γράμμο και στο Βίτσι η Ενωση Αποστράτων Αξιωματικών του Στρατού, ο ...χαρακτήρας της οποίας παραπέμπει στο αρνητικό εμφυλιοπολεμικό παρελθόν.

Ως γνωστόν, άλλωστε, πάγια θέση του πρωθυπουργού Κυρ. Μητσοτάκη είναι ότι ο Εμφύλιος έχει τελειώσει πριν από 70 χρόνια και πως η χώρα πρέπει να απαλλαγεί από κάθε κατάλοιπο εκείνης της εποχής.

Υπενθυμίζεται πως σε ανακοίνωση που είχε εκδώσει η διοργανώτρια της εκδήλωσης Ενωση Αποστράτων (ΕΑΑΣ) έκανε λόγο για «επετειακές εκδηλώσεις απότισης φόρου τιμής στους πεσόντες αξιωματικούς και οπλίτες των Ενόπλων Δυνάμεων και Σωμάτων Ασφαλείας του Ελληνικού Στρατού αλλά και όσων», όπως αναφερόταν, «αγωνίστηκαν στο πλευρό τους, κατά τις επιχειρήσεις 1946-1949 κατά των κομμουνιστοσυμμοριτών».

Στην ίδια εκείνη ανακοίνωση της ΕΑΑΣ αναφερόταν ότι θα παρίστατο ο υφυπουργός Εθνικής Αμυνας, στρατηγός ε.α. Αλκιβιάδης Στεφανής ως εκπρόσωπος της κυβέρνησης και του πρωθυπουργού, ενώ γινόταν και αναφορά στα μέτρα υγειονομικής πρόληψης που θα λαμβάνονταν εξαιτίας της COVID-19. Η ανακοίνωση για τη συμμετοχή εκπροσώπου της κυβέρνησης είχε προκαλέσει αντιδράσεις.


γράφει η κυβερνητική ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗ.
Πράγματι ο εμφύλιος τελείωσε, αλλά όχι για όλους.

Τα ΄παμε...

Με απόφαση Μητσοτάκη ο κ. Στεφανής δεν θα παραστεί στο Γράμμο. Τα "κατάλοιπα της εποχής", κ. Πρωθυπουργε, είναι στην...

Δημοσιεύτηκε από Failos Kranidiotis στις Παρασκευή, 28 Αυγούστου 2020

13 σχόλια:

  1. Σοβαρά τώρα πίστεψε κάνεις ότι θα άφηνε ο Κυριάκος να παραστεί κάποιος στην εκδήλωση από την κυβέρνηση;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ναι, κάποιοι πιστέψαμε ότι δεν θα κάνει τεμενάδες στη φασιστερά ΚΑΙ ο Κυριάκος

      Διαγραφή
    2. Κακός Χρήστο, μπορεί να έκανε κάποιες καλές κινήσεις πχ στον Εβρο άλλα μην ξεχνάμε ότι σκιάζετε τα κουκουεδια και αυτός.

      Διαγραφή
  2. Να πω ότι δεν το έγραψα ;
    Το σχόλιο μου στην προηγούμενη ανάρτηση.

    https://makpress.blogspot.com/2020/08/blog-post_43.html?m=1

    "Να περιμένουμε με λίγα λόγια το mea culpa του πρωθυπουργού και την απαίτηση για παραίτηση του υπουργού του μετά από αυτό το ατόπημα,πάραυτα.
    Μην στενοχωρήσουμε την κομμουνιστική συμμορία-συμμαχία."

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Το ΄πες, το θυμόμουν και το κράτησα. Αν και ήταν εύκολη πρόβλεψη

      Διαγραφή
    2. Εννοείται. Πιθανότερο ήταν να ζητήσει συγγνώμη ο Κουτσούμπας για τα εγκλήματα του ΚΚΕ (λέμε τώρα) παρά να παραβρεθεί επίσημα η ΝΔ στον Γράμμο.

      Διαγραφή
  3. Καλλίτερα που θα λείπει ο νουΔΟΥΛΟΣ. Το κώμα του ανήκει στο δημοκρατικό - εαμοβουλγαρικό τόξο. Αν άλλοτε ήταν συνοδοιπόροι των κουκουέδων μόνον κάτι βρομοκεντρώοι, εδώ και πολλά χρόνια συσχηματίστηκαν μαζί τους και οι πάλαι ποτέ δεξιοί. Η παρουσία των τοιούτων δεν περιποιεί τιμή στους Ήρωες πεσόντες του Εθνικού Στρατού, αμαυρώνει την θυσία τους.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Το είπαμε, στην Ελλάδα κουμάντο κάνει το ΚΚΕ και όλη η αριστερά.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Mε πρωτο τη ταξει υπουργο τον αρχικνιτη θεοδωρικακο, περιμενε κανεις απο την ψοφοψευτοδεξια, τιποτα αλλο απο το να προσκυνησει την αριστερα;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Στο gay pride θα στείλουν εκπρόσωπο;;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. ΑΦΙΕΡΩΜΕΝΟ ΣΕ ΑΥΤΟΥΣ ΠΟΥ ΕΠΕΣΑΝ ΓΙΑ ΝΑ ΕΙΜΑΣΤΕ ΕΛΕΥΘΕΡΟΙ
    https://www.youtube.com/wat...

    https://youtu.be/eYO9cHGEuE0

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Στις 27 Αυγούστου 1948 η Ελένη Γκατζογιάννη, καταδικάζεται σε θάνατο από “δικαστήριο” του “Δημοκρατικού Στρατού”. Το “έγκλημά” της είναι ότι οργάνωσε την διαφυγή των παιδιών της, της μάνας, της αδελφής και της ανηψιάς της, και άλλων συχωριανών, 20 ατόμων συνολικά, ώστε να μην οδηγηθούν στο Σιδηρούν Παραπέτασμα των σοσιαλιστικών παραδείσων. Εκτελέστηκε την επομένη, 28 Αυγούστου. Ηταν 41 ετών.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. ΟΠΩΣ ΟΙ ΝΗΚΙΤΕΣ ΤΟΥ ΕΘΝ. ΣΤΡΑΤΟΥ ΒΡΕΘΗΚΑΝ ΗΤΤΗΜΕΝΟΙ ΜΕΤΑ ΤΟ 1974 ΔΕΧΟΜΕΝΟΙ ΝΑ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΥΝΤΑΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΝΔ , ΕΤΣΙ ΚΑΙ ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΠΟΥ ΕΜΠΙΣΤΕΥΟΝΤΑΙ ΤΟ ΙΔΙΟ ΚΟΜΜΑ ΟΔΕΥΟΥΝ ΠΡΟΣ ΤΗΝ ΙΣΛΑΜΟΠΟΙΗΣΗ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή