Παρασκευή 21 Αυγούστου 2020

O Πούτιν γελοιοποίησε το βαθύ κράτος και τα γεράκια της Δύσης

Την ώρα που τα Μέσα Μαζικής "Ενημέρωσης, τα αμερικανικά και αυτά των υποτελών κρατιδίων τύπου Ελλάδας, εκφράζουν "ανησυχία" για το ρωσικό εμβόλιο, ο Βλαδίμηρος..... 

Την ώρα που τα αχόρταγα παραδόπιστα σιχάματα, που διαφεντεύουν τις τύχες του πλανήτη (κυρίως της "δύσης"), ανασύρουν από τα εγχειρίδια της CIA και της Mossad τις τακτικές αποδόμησης μιας επιτυχίας του "εχθρού", ο Πούτιν, ακομπλεξάριστα, κάνει τη ρελάνς και παρά το γεγονός ότι ανακοίνωσε πρώτος το επιτυχημένο ρωσικό εμβόλιο, παραγγέλνει ΚΑΙ το εμβόλιο των σκατόψυχων αχόρταγων πολεμοχαρών γερακιών της δύσης ! Δείχνοντας, ότι τον ενδιαφέρει να σώσει τους υπηκόους του, το λαό του κι όχι να διαγάγει μια νίκη γοήτρου και να ΄κονομήσει από το θάνατο της μάζας. 

Οι άλλοι ακόμη κάνουν ραδιουργίες για το πώς θα εκφοβίσουν υποτελείς ψοφοδεείς χώρες όπως η Ελλαδίτσα, 

δίνουν εντολές σε πρωθυπουργούς να μην τολμήσουν να παραγγείλουν ρωσικά εμβόλια, παρά μόνο το δικό τους

και οδηγίες σε γελοίους γλίτσες μεγαλοδημοσιογράφους να εκφράζονται με αρνητικές λέξεις για το ρωσικό εμβόλιο, να "ανησυχούν για την ασφάλειά του", να σουφρώνουν όταν μιλούν για το ρωσικό εμβόλιο και να λάμπουν από χαρά όταν μιλούν για το δυτικό. 

Με μια κίνηση ο Βλαδίμηρος ξεφτίλισε τη συστημική "ενημέρωση" της δύσης, που είναι στο 100%, απολύτως υποταγμένη σε οικονομικά συμφέροντα και δεκάρα τσακιστή δεν δίνει για τη δεοντολογία ή για το καλό των ανθρώπων. 

(φυσικά, δεν φταίνε οι απλοί πολίτες των χωρών της δύσης, οι λαοί. Θύματα είναι κι αυτοί, των σκατόψυχων αχόρταγων γερακιών, που ελέγχουν την ενημέρωση και των σφογγοκωλάριων δημοσιογράφων, που λαδώνονται για να περνάνε τη γραμμή των σκατόψυχων, χωρίς σεβασμό στο τηλεοπτικό κοινό τους)

Την άποψή μας για τα εμβόλια γενικώς, την είπαμε εδώ:

Πολεμικός συναγερμός στη Δύση, εξαιτίας του Ρωσικού εμβολίου


Η ΕΙΔΗΣΗ ΑΠΟ ΤΟ ΠΡΩΤΟ ΘΕΜΑ

https://www.protothema.gr/world/article/1037047/i-rosia-enekrine-gia-klinikes-dokimes-to-emvolio-kata-tou-koronoiou-tis-astrazeneca/

Η Ρωσία ενέκρινε για κλινικές δοκιμές το εμβόλιο κατά του κορωνοϊού της AstraZeneca

Η Μόσχα έχει υπογράψει συμφωνία με την AstraZeneca για την παραγωγή του εμβολίου στην Ρωσία Η βρετανό-σουηδική φαρμακευτική εταιρεία AstraZeneca, η οποία αναπτύσσει το εμβόλιο κατά του κορωνοϊού μαζί με επιστήμονες από το πανεπιστήμιο της Οξφόρδης, έλαβε την έγκριση από το ρωσικό υπουργείο Υγείας για να πραγματοποιήσει την τρίτη φάση των κλινικών δοκιμών στην Ρωσία. Στις κλινικές δοκιμές του εμβολίου AZD1222 θα συμμετάσχουν 150 άτομα και θα πραγματοποιηθούν σε τέσσερα ιατρικά ιδρύματα στην Αγία Πετρούπολη και στην Μόσχα σύμφωνα με την σχετική ανακοίνωση που αναρτήθηκε στην ιστοσελίδα του κρατικού μητρώου φαρμακευτικών σκευασμάτων του ρωσικού υπουργείου Υγείας. 
 Η Μόσχα έχει υπογράψει συμφωνία με την AstraZeneca, για την παραγωγή του εμβολίου στην Ρωσία. 

Η AstraZeneca, σε ανακοίνωση της την περασμένη εβδομάδα, ανέφερε ότι κλινικές δοκιμές του εμβολίου είναι σε εξέλιξη στη Βρετανία και τη Βραζιλία, οι δοκιμές του αρχικού σταδίου βρίσκονται εν εξελίξει στην Νότιο Αφρική και οι περαιτέρω δοκιμές προγραμματίζονται να ξεκινήσουν στις ΗΠΑ την Ιαπωνία και τη Ρωσία. Η Ρωσία επίσης αναπτύσσει μια σειρά δυνητικά εμβόλια κατά του Covid-19 ενώ την ερχόμενη εβδομάδα θα ξεκινήσει την τρίτη φάση των κλινικών δοκιμών του πρώτου ρωσικού εμβολίου που εγκρίθηκε στην Ρωσία και πήρε την ονομασία Sputnik V.

5 σχόλια:

  1. Πούτιν λένε και κλαίνε τα αληταριά της Δύσης, που προσπαθούν με τους πιο πρόστυχους τρόπους
    να συκοφαντήσουν τον Πούτιν.
    Από τις 3-4 τσουλαρίες που ξεβρακώνονται μέσα στην εκκλησία, μέχρι την αντιπολίτευση, οι οποίοι έχουν εξαγοραστεί από τους παράφρονες δικτάτορες της Δύσης και δημιουργούν εντάσεις,
    έτσι όπως τις σχεδιάζουν οι επικυρίαρχοι σε όποιο κράτος επεμβαίνουν.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Αν ήταν όντως σίγουρος για το εμβόλιο του δεν θα έμπαινε στη διαδικασία να προπαραγγείλει (γιατί ούτε στο δικό του ολοκληρωθηκαν οι δοκιμές, ούτε σε αυτό) και της AstraZeneca.
    Φυσικά ο καθένας το βλέπει από τη δική του οπτική.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. ''έτσι όπως τις σχεδιάζουν οι επικυρίαρχοι σε όποιο κράτος επεμβαίνουν''
    Δώσεεεεεεε!!!!!
    Και με την ευκαιρία, τι έκανε πάλι το είδωλο σου ο Σαλβίνι; Πάλι σε έβγαλε ασπροπρόσωπη;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Μα επιτέλους κύριε Παπαδόπουλε, ειναι απαραίτητο να σχολιάζετε κάθε σχόλιο της/του Μαίανδρου ; παν μέτρον άριστον

      Διαγραφή
  4. Δηλαδή ο σύντροφος Βλαντίμιρ Βλαντίμιροβιτς Πούτιν είναι ενας φιλάνθρωπος ηγέτης που προσπαθεί να βοηθήσει την υφήλιο αφιλοκερδώς και σώσει την ανθρωπότητα απο τον covid19 ?
    Εκείνο βέβαια το αχόρταγων σκατόψυχων γερακιών της Δύσης ,είναι όλα τα λεφτά γιατί ως γνωστόν ο Πούτιν είναι ένα παιδί των λουλουδιών και είχε συμμετέχει μέχρι και στο Woodstock και αν και συνεχίζει ναπιστεύει στις αρχές Μαρξισμού -Λενινισμού -κατά βάθος . Υποθετω ότι 2021 θα πάρει το σχετικό Νόμπελ .
    Αλλά όλα αυτά είναι περιττά αφού ως γνωστόν ο ιός δεν υπάρχει και τα όσα ψευδώς μεταδίδονται είναι για να πείσουν τους αμαθείς έτσι ωστε να κάνουν το εμβόλιο και να μας βάλουν το τσιπάκι του διαβόλου .

    ΑπάντησηΔιαγραφή