Τετάρτη 26 Αυγούστου 2020

Κορονοϊός - Citriodiol: Αποκάλυψη του στρατού για σπρέι κουνουπιών που φαίνεται να σκοτώνει τον Covid-19

Ουσία που βρίσκεται σε σπρέι που διώχνει τα κουνούπια μπορεί να σκοτώσει στέλεχος του κορονοϊού που προκαλεί Covid-19. Την ανακάλυψη έκανε ο ...

στρατός της Μεγάλης Βρετανίας.

Επιστήμονες των βρετανικών ενόπλων δυνάμεων ανακάλυψαν πως ένα συστατικό, το οποίο βρίσκεται σε σπρέι για τα κουνούπια και γενικά εντομοαπωθητικά σκευάσματα και  μπορεί να «σκοτώσει» το στέλεχος του κορονοϊού που προκαλεί την Covid-19, μετέδωσε σήμερα το Sky News.

Σύμφωνα με την ίδια πηγή, το εν λόγω συστατικό, το Citriodiol, ενδέχεται να προσφέρει ένα νέο στρώμα προστασίας κατά της Covid-19, σύμφωνα με επιστήμονες του βρετανικού Εργαστηρίου Αμυντικής Επιστήμης και Τεχνολογίας, μετέδωσε το Sky News.

Το Citriodiol είναι ήδη γνωστό για την αποτελεσματική του δράση απέναντι σε άλλους τύπους κορονοϊού, όπως ανέφερε η ΕΡΤ.

Οι επιστήμονες των Ενόπων Δυνάμεων της Βρετανίας πραγματοποίησαν έρευνα για να διαπιστώσουν αν μπορεί το προϊόν αυτό να παρέχει ένα προστατευτικό στρώμα έναντι της Covid-19, με τα αποτελέσματα αυτά να κυκλοφορούν την Τετάρτη.

Η εταιρεία που παράγει το Citriodiol πίστευε, επίσης, ότι θα μπορούσε να προσφέρει προστασία έναντι του νέου κορονοϊού.

Σύμφωνα με τις προδιαγραφές, το Citriodiol παρασκευάζεται από λάδι φύλλων και κλαδιών του δέντρου ευκαλύπτου citriodora.


https://news.sky.com/story/some-insect-repellents-could-kill-coronavirus-military-study-shows-12057007

3 σχόλια:

  1. Άμα καις φιδάκι δεν πλησιάζει ο κοροϊδοιός.
    Κορόιδο είναι ;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Δεν υπάρχει ιός ,είναι όλα δημιουργήματα της ΝΤΠ και των επικυρίαρχων
    Το νέο τσιπάκι που θα κυκλοφορήσει και που θα εισάγεται στο σώμα ,μέσω του εμβολίου ,θα ελέγχει και τις κινήσεις μας κατα την διάρκεια του μπάνιου ,έτσι ώστε να μην πλησιάζουμε ευαίσθητα όργανα .....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. 🤣


      «6 Χρόνια Ιατρική , 1 Χρόνο Αγροτικό , 5 Χρόνια Ειδικότητα , 2 χρόνια εξειδίκευση, 1 χρόνο Μεταπτυχιακό, 4 Χρόνια Διδακτορικό , 15 χρόνια Καθηγητής Πανεπιστημίου , Δεκάδες Ιατρικά Συγγράματα , Πάμπολλες επιστημονικές έρευνες. Του εξηγεί του άλλου με απλά λόγια γιατί πρέπει να φοράει μάσκα σε κλειστούς χώρους και ο άλλος σχολιάζει από κάτω..... «Μπεεεεε....» Η καταγωγή κάποιων επιβεβαιώνεται σε όλο της το μεγαλείο καμια φορά.....
      Ένα χαρακτηριστικό των ψεκασμένων ενάντια στις μάσκες και αρνητών του covid είναι ότι όλοι τους είναι μέτριοι σε όλα. Μέτριοι άνθρωποι, μέτριοι επαγγελματίες μέτρια εξυπνάδα. Δεν είναι βλάκες. Απλά επειδή γνωρίζουν πόσο απελπιστικάμέτριοι είναι, προσπαθούν να φανούν ότι είναι πάνω απ' όλους. Αυτό προσφέρουν οι θεωρίες συνομωσίας. Την βλακώδη αίσθηση ότι ανήκεις στους "λίγους και εκλεκτούς φωτισμένους" που γνωρίζουν την "αλήθεια που σας κρύβουν επιμελώς". Γι αυτό και το μίσος προς τους επιστήμονες. Επειδή για να κατακτήσεις τη γνώση θέλει κόπο, πειράματα, επικοινωνία, δημοσιεύσεις σε επιστημονικά περιοδικά, συνεχή ενημέρωση και μελέτες. Ο εύκολος δρόμος είναι να δεις ένα ή πολλά βίντεο στο YouTube και ξαφνικά διά μαγείας να "ξέρεις την ΑΛΗΘΕΙΑ".
      Αυτοί οι μέτριοι άνθρωποι που εξοργίζονται επειδή τους είπαν να πλένουν τα χέρια τους αφού κατουρήσουν και να φορέσουν για πέντε λεπτά μάσκα όταν πάνε να αγοράσουν ψωμί. "ΠΕΘΑΙΝΩ ΚΑΙ ΔΕΝ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΑΝΑΠΝΕΥΣΩ ΜΕ ΤΗ ΜΑΣΚΑ ΤΟΥ ΔΙΑΟΛΟΥ'' φωνάζουν. Μέχρι ο αναπνευστήρας να γίνει ο καλύτερος φίλους τους στο κρεβάτι κάποιας εντατικής.

      (Εξ’ αντιγραφής) από Κωνσταντόπουλο.

      Διαγραφή