Κυριακή 16 Αυγούστου 2020

FAKE NEWS ελληνικών ΜΜΕ : "Σαφές μήνυμα του ΝΑΤΟ στην Τουρκία για τα ελληνικά και κυπριακά ύδατα

Με αυτόν ακριβώς τον τίτλο, μεταφέρθηκε ένα απλό δημοσιογραφικό κείμενο βρετανικής εφημερίδας, σε ελληνικά ΜΜΕ. Το παραθέτουμε επακριβώς, για να κατανοήσετε, πώς μπορεί η "δημοσιογραφία" να παραπλανήσει:

"Το ΝΑΤΟ δεν μπορεί να έχει μια χώρα μέλος που αρνείται να ζήσει εντός των καθιερωμένων συνόρων της και καταπατά τα ελληνικά και τα κυπριακά ύδατα. Αυτή είναι μια μη διαπραγματεύσιμη αρχή και οι ηγέτες της Συμμαχίας θα πρέπει να την επισημάνουν γρήγορα στον Τούρκο πρόεδρο Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν, γράφει σήμερα, στο κύριο άρθρο της, η εφημερίδα The Times του Λονδίνου.

Για περισσότερα από 70 χρόνια το ΝΑΤΟ έχει διαφυλάξει την ειρήνη στην Ευρώπη, όμως τώρα δύο χώρες μέλη του, η Ελλάδα και η Τουρκία, βρίσκονται στα πρόθυρα της σύρραξης, όχι με έναν εξωτερικό εχθρό αλλά μεταξύ τους, επισημαίνει η εφημερίδα."

ΑΚΡΙΒΩΣ ΑΥΤΟ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΔΗΜΟΣΙΕΥΜΑ. Δείτε το π.χ. εδώ: 

Έχει καμιά σχέση ο τίτλος με την πραγματικότητα;
Ο τίτλος των ελληνικών ΜΜΕ είναι ΣΑΦΕΣΤΑΤΟΣ! Μιλάει για "μήνυμα του ΝΑΤΟ στην Τουρκία".
Το ΝΑΤΟ όμως δεν έστειλε κανένα μήνυμα στην Τουρκία. Το αντίθετο συνέβη! Η Τουρκία διεμήνυσε ότι θα αποχωρήσει από το ΝΑΤΟ, αν η Ελλάδα ...επιτεθεί (https://www.tanea.gr/2020/08/16/politics/empneystis-galazias-patridas-i-tourkia-tha-apoxorisei-apo-to-nato-an-i-ellada-epitethei/)

Αυτό που συνέβη στην πραγματικότητα, είναι ότι ο συντάκτης των Times του Λονδίνου, έγραψε ένα άρθρο που βολεύει τις εθνικές μας φαντασιώσεις και ελληνικά ΜΜΕ, μετέτρεψαν τις απόψεις ενός δημοσιογράφου σε ...."μήνυμα του ΝΑΤΟ". Θα ήταν απλώς γελοίο, αν δεν ήταν επικίνδυνο. Με τον πόλεμο να κρέμεται πάνω απ΄τα κεφάλια μας, να λείπουν τέτοιοι τίτλοι παραπληροφόρησης. 

Το ΝΑΤΟ παγίως, δεν αναμειγνύεται σε διενέξεις μελών του και μιας και δεν υπάρχουν διενέξεις άλλων μελών του μεταξύ τους, ας γίνουμε πιο σαφείς: το ΝΑΤΟ δεν ανακατεύθηκε ποτέ, ούτε θα ανακατευθεί ποτέ, σε διένεξη Τουρκίας - Ελλάδας.


BONUS: Για τους άλλους "συμμάχους" μας, τους Ευρωπαίους, η Τουρκική προκλητικότητα και επιθετικότητα στα ΔΙΚΑ ΜΑΣ ύδατα, η Τουρκική αρπακτικότητα στον δικό μας πιθανό ορυκτό πλούτο, βαφτίζεται "ενεργειακή διένεξη" !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Ιδού η αλητεία των ισαποστάκηδων συμμάχων μας, από το Euronews το οποίο πληρώνουμε ΚΑΙ οι Έλληνες φορολογούμενοι! "Energy dispute" η επιθετικότητα των Τούρκων!!! Ιδού:

Σύμμαχοι να σου πετύχουν !!! Η Τουρκία επιτίθεται ξεκάθαρα στην Ελλάδα, παρανομώντας ασύστολα και οι σύμμαχοί μας γράφουν για "ένταση μεταξύ των δύο χωρών"!

1 σχόλιο:

  1. Tα ίδια βοθρο-ιστολόγια που βαφτίζουν τον κολοκυθοϊό «πανδημία». Σύμπτωση θα είναι.

    ΑπάντησηΔιαγραφή