Παρασκευή 21 Αυγούστου 2020

Τη θανατική ποινή για τον μαύρο δολοφόνο του 5χρονου παιδιού της, ζητά η μητέρα του Cannon Hinnant

Οργή στην Αμερική, εναντίον των συστημικών Μ.Μ.Ε. που υπερπροβάλλουν τη δολοφονία κάθε "μαύρου" και αποσιωπούν τη δολοφονία κάθε λευκού, λες και οι λευκοί είναι μιάσματα ανάξια ζωής. 

"αν ένας λευκός, πυροβολούσε στο κεφάλι εξ επαφής και εντελώς αναίτια, ένα μαύρο παιδάκι 5 χρονών, θα μας πρήζατε όλη μέρα για ένα μήνα", γράφει σχολιαστής στο CNN.

Η Bonny Waddell, η μητέρα του 5χρονου Cannon Hinnant , μιλά μετά από.... την τραγική δολοφονία του γιου της. 

 Μιλώντας στο WRAL , η Waddell είπε ότι ήταν αποθαρρυμένη, αλλά ελπίζει ότι ο φερόμενος δολοφόνος του γιου της, ο 25χρονος Darrius Sessoms, θα διωχθεί σωστά για το έγκλημα. «Το μωρό μου δεν το άξιζε αυτό», είπε στο κατάστημα. «Είχε το μεγαλύτερο χαμόγελο, τα μεγαλύτερα μάτια. Χάσαμε ένα μεγάλο κομμάτι της οικογένειάς μας. Όλοι ... Άλλαξε όλη μας τη ζωή. Άγγιξε όλους που γνώριζε. "

Σύμφωνα με την αστυνομία, ο Cannon βρισκόταν έξω με το ποδήλατό του, με τις δύο αδελφές του, που είναι 8 και 7, στις 5:33 μ.μ. στις 9 Αυγούστου στο Wilson της Βόρειας Καρολίνας. Οι αρχές ισχυρίζονται ότι ο Σέσομς βγήκε από την κατοικία του και περπατούσε μέχρι το Κανόνι και τον πυροβόλησε στο κεφάλι. 

 «Αυτός ο άντρας πήρε τα κορίτσια μου όταν πήρε το μωρό μου. Ξέρουν ότι βρίσκεται σε καλύτερο μέρος ", είπε η Waddell για τις κόρες της, που είδαν τον αδερφό τους να πεθαίνει. ΣΧΕΤΙΖΕΤΑΙ ΜΕ: Το 5χρονο αγόρι πυροβολείται στο Point-Blank Range ενώ παίζει στο Front Yard και ο γείτονας χρεώνεται 

 Ένας μάρτυρας ισχυρίστηκε ότι ο Sessoms έτρεξε πίσω στο σπίτι του μετά τους πυροβολισμούς και πίστευε ότι ο ύποπτος έπαιζε με τα παιδιά. Οι Sessoms φέρεται να εγκατέλειψαν την περιοχή με ένα Toyota Corolla το 2019. Η αστυνομία βρήκε τους Sessoms τη Δευτέρα το βράδυ, μέσα σε ένα σπίτι στο Goldsboro. Ένα κίνητρο για τα γυρίσματα είναι ακόμα άγνωστο. Ο Sessoms κατηγορήθηκε για δολοφονία πρώτου βαθμού. Δεν έχει ακόμη επικαλεστεί τις κατηγορίες και δεν ήταν σαφές αν είχε δικηγόρο την Παρασκευή. «Θέλω θανατική ποινή και θα την αναζητήσω», είπε η μητέρα του Cannon στο WRAL. 


 Η οικογένεια πραγματοποίησε κηδεία για το παιδί την Πέμπτη. Λίγες ώρες πριν, ο πατέρας του νεαρού αγοριού κάθισε επίσης με το τοπικό πρακτορείο ειδήσεων για να συζητήσει την τραγωδία. Ο Austin Hinnant υπενθύμισε για το WRAL πώς ήταν μέσα στο σπίτι του όταν άκουσε το θανατηφόρο πυροβολισμό. "Το πρώτο πράγμα που πέρασε στο μυαλό μου ήταν ίσως μόλις έπεσε από το ποδήλατό του", είπε. "Όσο πιο κοντά τον έκανα, τόσο περισσότερο συνειδητοποίησα ότι ήταν κάτι πολύ πιο σοβαρό." 

 Μια εκστρατεία GoFundMe (https://www.gofundme.com/f/justice-for-cannon) , η οποία δημιουργήθηκε για να υποστηρίξει την οικογένεια του Cannon μέσω της διαδικασίας θλίψης, περιγράφει το αγόρι ως «πολύτιμο άγγελο» που «έκανε απλά αυτό που θα έκανε οποιαδήποτε άλλη μέρα και παίζει με τις αδελφές του, οδηγώντας το ποδήλατό του, κάνοντας ό, τι τα παιδιά κάνουν και όλη την αθωότητα που έρχεται με το να είσαι παιδί. " Η οικογένεια "αντιμετώπισε αδιανόητο πόνο λόγω αυτής της ανόητης πράξης βίας", αναφέρει η σελίδα GoFundMe.

4 σχόλια:

  1. Η μετάφραση από google translate ή από τη σχολή αγγλικών του Αλέξη;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Το ποιον και τα ένστικτα αυτών των δίποδων είναι βάρβαρα και εγκληματικά και δεν αλλάζουν.
    Το έγκλημα κάποιων διεστραμμένων ήταν να τους κουβαλήσουν και να τους αναμείξουν
    μαζί με τους λευκούς, όπως εγκληματούν και τώρα οι επίγονοί τους, κουβαλώντας στην Ευρώπη άλλους βάρβαρους εγκληματίες από Πακιστάν, Αυγανιστάν,αλλά και από Αφρική πάλι, διαπράττοντας οι ίδιοι έγκλημα κατά των πολιτισμένων λευκών της Ευρώπης.
    Με την συνεχή μεταφορά απολίτιστων και πρωτόγονων με κτηνώδη ένστικτα, έχουν μαγαρίσει το ανθρώπινο είδος, κάνοντας τις ζωές των φιλήσυχων πολιτισμένων ανθρώπων άνω κάτω .

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Είπε και ελάλησε το γνήσιο δείγμα των αρχαίων Ελλήνων. Αυτή που είναι υπέρ του ακονίσματος της ξιφολόγχης στο πεζοδρόμιο και των αγχονών και λαιμητόμων χωρίς δίκη αλλά από λαϊκό δικαστήριο, όπως έκαναν και οι σύντροφοι της της αριστεράς!

      Διαγραφή