Κυριακή 16 Αυγούστου 2020

Ανοιχτή επιστολή αναγνώστη προς τον Δήμαρχο Ωραιοκάστρου Παντελή Τσακίρη

Δήμαρχε Τσακίρη Παντελή

Καλές οι δημόσιες σχέσεις και οι φωτογραφίες σε εκδηλώσεις αλλά τα πιο απλά πράγματα τελικά φαντάζουν πολύ δύσκολα. Πόσο μυαλό χρειάζεται για να αντιληφθεί κάποιος "υπεύθυνος"ότι.... ο μοναδικός αγωγός απορροής ομβρίων υδάτων θα πρέπει να είναι πάντα ανοιχτός και τα φρεάτια μπροστά του ξεβουλωμένα όπου μετά από κάθε νεροποντή κλείνουν από χώματα πέτρες και φύλλα. Εδώ και δυο εβδομάδες τουλάχιστον η κατάσταση παραμένει ίδια. Μάταια περίμενα να επιληφθεί κάποιος του θέματος. Καλούσα στον δήμο και κανείς δεν σήκωνε το τηλέφωνο. Έτσι αναγκάστηκα να δημοσιοποιήσω το θέμα με φωτογραφίες μήπως και κινηθεί το αργοκίνητο καράβι που ακούει στο όνομα Δήμος Ωραιοκάστρου.
Ο καιρός κύριε Δήμαρχε δεν πάει διακοπές. Μας θυμίζει συχνά πυκνά με την παρουσία του μέσω μιας ολιγόλεπτης καταιγίδας ότι αν δεν έχεις καθαρά φρεάτια κινδυνεύεις να έχεις φαινόμενα παρόμοια-τηρουμένων των αναλογιών-με αυτά που είδαμε στην Εύβοια. Ποτέ δεν θα γνωρίζουμε εκ των προτέρων που θα "χτυπήσει" ο καιρός. Το μόνο όπλο είναι η πρόληψη. Το ίδιο ακριβώς έκανε και η προηγούμενη διοίκηση.
Αδιάφορη σε όλα τα επίπεδα. Τα αποτελέσματα γνωστά.

Οι φωτογραφίες είναι μπροστά από το δημοτικό σχολείο επί της Μ. Αλεξάνδρου. Ας ελπίσουμε ότι θα υπάρξει άμεση ανταπόκριση.

Ένας δημότης.




Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου