Τετάρτη 12 Αυγούστου 2020

Πολεμικός συναγερμός στη Δύση, εξαιτίας του Ρωσικού εμβολίου

 Για πρώτη φορά στην ιστορία, ένα εμβόλιο, δεν παράγεται από "αμερικανική" φαρμακευτική εταιρεία, αλλά από ρωσική, γεγονός, που σήμανε κόκκινο, πολεμικό συναγερμό στα ΜΜΕ της Δύσης, που καλούνται να αποδομήσουν την επιτυχία του μισητού εχθρού. Από χθες, εκατομμύρια ....ιδιοκτήτες ΜΜΕ, διευθυντές, δημοσιογράφοι, influencers, κ.λπ., γίνονται αποδέκτες "οδηγιών", ώστε να μειωθεί η επιτυχία του εχθρού. Οι τακτικές γνωστές: αρχικά τα ΜΜΕ της Δύσης θα βομβαρδιστούν με άρθρα του τύπου "ανησυχία για την ασφάλεια του εμβολίου", "ερωτηματικά για την αποτελεσματικότητά του", 
και κατόπιν 
"επικίνδυνο το εμβόλιο" κι αν οι λαοί, δεν πεισθούν και ζητούν να το δοκιμάσουν, θα ακολουθήσουν πιο σκληρά "κόλπα", όπως "θάνατος βρέφους από το ρωσικό εμβόλιο", "έμεινε παράλυτος από το ρωσικό εμβόλιο" κι άλλα που τα αντιλαμβάνεστε στην Ελλάδα, αλλά δεν υπάρχει περίπτωση να τα αντιληφθούν στις ΗΠΑ ή την Αγγλία. Λες και αν το πολυαναμενόμενο "αμερικανικό" εμβόλιο, δεν θα γεννούσε τα ίδια ερωτηματικά ή δεν θα είχε τις ίδιες πιθανότητες αποτυχίας (αποδείχθηκε με το εμβόλιο για τη γρίπη)!!!

Προφανώς, κανείς απ΄αυτούς που μας διαφεντεύουν δεν ενδιαφέρεται για το καλό των ανθρώπων, κι όπως ΟΛΟΙ αντιλαμβάνεστε, κάθε εξαγγελία εμβολίου θα έπρεπε να πλημμυρίζει την ανθρωπότητα με ελπίδα και φως. Φυσικά, επειδή το εμβόλιο δεν είναι "αμερικανικό", η δύση θα υποχρεωθεί σε μια άνευ προηγουμένου εκστρατεία μίσους. Κάθε δυτικός θα πρέπει να πλημμυρίσει με μίσος, ώστε να μην πάρει ...θάρρος κι ελπίζει σε ρωσικά και κινεζικά εμβόλια. 

Aντί να ζητήσουν συνεργασία με τους Ρώσους, που εκ των πραγμάτων δεν προλαβαίνουν να παράξουν δισεκατομμύρια δόσεις, αντί να ζητήσει η παγκόσμια κοινότητα -ο Π.Ο.Υ., ο Ο.Η.Ε. κλπ, να μην υπάρχουν "πατέντες", αντί να ζητήσουν τη "συνταγή" για να το παράξουν μαζικά και πιο γρήγορα, θα πέσουν με λύσσα, να το αποδομήσουν. Θα προτιμήσουν να πεθαίνουν οι λαοί τους, παρά να παραδεχθούν ότι τους πρόλαβαν άλλοι (όπως γίνεται με το 5G).

Το τι δηλητήριο θα βλέπετε στα δυτικά ΜΜΕ, από τα μεγαλύτερα κανάλια, μέχρι τα μικρότερα blogs, από "αυθόρμητους ανησυχούντες σχολιαστές" ή "ανήσυχους έγκυρους δημοσιογράφους" δεν περιγράφεται..... 

Η εντολή προς τους ιδιοκτήτες ΜΜΕ, είναι απλή: βομβαρδίστε 24 ώρες το 24ωρο, κάθε πολίτη της γης -μην σας ξεφύγει κανείς, πεθάνατε!- με προπαγάνδα εναντίον ρωσικού ή κινεζικού εμβολίου, μέχρι να βγάλουμε εμείς και να ψωνίσει ο πλανήτης από μας.

Κι αν πάλι κάποιες χώρες δεν τρομάξουν από τη μανία της προπαγάνδας και δεν κάνουν πίσω και εμβολιάσουν τους λαούς τους με ρωσικό εμβόλιο ...ξέρετε τι θα συμβεί ...πρωθυπουργοί θα πεθαίνουν από "ανακοπή", φοιτητές θα κάνουν επανάσταση επειδή δεν αντέχουν άλλο το "φασιστικό καθεστώς", συνδικάτα θα παραλύουν τις χώρες αυτές και όλα τα γνωστά "καλούδια" που εφαρμόζει η περιούσια μαμά Αμερική, όταν δεν γίνεται αυτό που επιθυμούν τα αφεντικά...

11 σχόλια:

  1. [.....Το τι δηλητήριο θα βλέπετε στα δυτικά ΜΜΕ, από τα μεγαλύτερα κανάλια, μέχρι τα μικρότερα blogs, από "αυθόρμητους ανησυχούντες σχολιαστές"....]
    Άντε οι αρδ τα παίρνουν, οι άλλοι οι αυθόρμητοι ανησυχούντες σχολιαστές που ήδη έπιασαν δουλειά, τι στο... να μη πω θέλουν και κωλοτρίβονται;
    Θέλω να τους έρθει ο κοροϊδοιός και να τους δω να αρνούνται το ρωσικό μέχρι να έρθει της μαμάς.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Άρχισαν ήδη.

    Έντονη κριτική στη Μόσχα για την ανακοίνωση που έκανε χθες ο Βλαντιμίρ Πούτιν, ότι εγκρίθηκε το πρώτο εμβόλιο κατά του κορονοϊού, ασκεί ο Γερμανός υπουργός Υγείας, Γενς Σπαν, σημειώνοντας πως το ρωσικό εμβόλιο δεν έχει δοκιμασθεί επαρκώς.
    «Μπορεί να είναι επικίνδυνο να αρχίσουμε να εμβολιάζουμε υπερβολικά νωρίς εκατομμύρια, αν όχι δισεκατομμύρια, ανθρώπων επειδή έτσι μπορεί να καταφέρουμε θανάσιμο πλήγμα στην αποδοχή του εμβολίου αν πάει στραβά, έτσι είμαι πολύ επιφυλακτικός μ' αυτά που γίνονται στη Ρωσία», δήλωσε ο Σπαν μιλώντας στον ραδιοσταθμό Deutschlandfunk.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Εγώ παίρνω ποπ κορν, κάθομαι σταυροπόδι και ετοιμάζομαι ν' απολαύσω τους ψεκαΖμένους μανιακούς του κολοκυθοϊού, τα σανοφάγα βώδια που είναι έτοιμα να εμβολιαστούν με «δυτικό»/γαμψωμύτικο εμβόλιο εδώ και κανένα 5/μηνο, να εξευτελίζονται γλείφοντας εκεί που έφτυναν, δηλαδή να ξιφουλκούν εναντίον του ρωσσικού εμβολίου με ΤΑ ΙΔΙΑ ΑΚΡΙΒΩΣ επιχειρήματα που οι εχέφρονες προεβάλλαμε και προβάλλουμε και για το ρωσσικό και για κάθε εμβόλιο ανέκαθεν:

    1) ΔΕΝ είναι δυνατόν να βγαίνει σε τόσο σύντομο χρονικό διάστημα.
    2) Μπορεί να είναι αναποτελεσματικό και θα ήταν έγκλημα να το αγοράσουν οι διεφθαρμένοι κυβερνώντες, όπως έκαναν σε μία γνωστή χώρα κάτι καθάρματα το 2009, με υπόδειξη ενός σατανιασμένου βλαχαδερού από το hayvanard.
    3) Μπορεί να έχει παρενέργειες, και μάλιστα σοβαρές.

    Σε αντίθεση με αυτούς τους πανηλίθιους τενεκέδες που θα έκαναν χωρίς κανένα έλεγχο εμβόλιο του bill gates αλλά τούς πιάνουν οι ευαισθησίες μόνον για μη γαμψωμύτικης προελεύσεως εμβόλια, οι εχέφρονες είμαστε συνεπείς στα παραπάνω για οποιοδήποτε εμβόλιο συν τω κάτωθι:

    4) Ό,τι και να είναι ένα νέο ή παλιό εμβόλιο, ο υποχρεωτικός εμβολιασμός οποιασδήποτε κατηγορίας συνανθρώπων μας πόσο μάλλον καθολικώς είναι ΑΠΑΡΑΔΕΚΤΟΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. ΑΠΟΚΑΛΥΠΤΙΚΟ ΝΤΟΚΟΥΜΕΝΤΟ ΑΠΟ ΤΗΝ ΙΤΑΛΙΑ, ΟΤΑΝ ΠΑΝΕ ΝΑ "ΚΛΕΙΣΟΥΝ" ΤΑ ΠΑΝΤΑ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ.

      https://www.youtube.com/watch?v=EKpnDAYx7sY
      https://youtu.be/EKpnDAYx7sY

      Διαγραφή
    2. Έδειξε και κάτι αληθινό ο ψεύτης δωδεκΑΘΕΟΣ μπεξής.

      Διαγραφή
    3. Όχι βρε γμτ μου... Η Πόπη η Σουφλή είπε τίποτα για το θέμα ή κρατάει κρυμμένα μυστικά και ντοκουμέντα;

      Διαγραφή
  4. Δεν μπορώ και εγώ να καταλάβω γιατί ανησυχούν όλοι αυτοί αφού ο πρόεδρος είπε ότι ανάμεσα στα πειραματόζωα που εθελοντικά πάντα πήραν μέρος στις δοκιμές ήταν και μια κόρη του, αυτό και μόνο μας δείχνει τι εμπιστοσύνη έχει ο πρόεδρος στους Ρώσους ερευνητές που έψαχναν το μαγικό εμβόλιο για τον φονικοτερο και αγριοτερο και επικινδυνοτερο ιό που γνώρισε το ανθρώπινο είδος ποτέ, εκτός και αν δεν είναι έτσι τα πράγματα ε; 😂 😂 😂 😂

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Σιγά σιγά το ξεφουρνίζουν.

    Με βάση το καλύτερο σενάριο, η ύπαρξη τόσο εμβολίων όσο και καλύτερων φαρμάκων στο μέλλον θα κάνει την Covid-19 μία λιγότερο επικίνδυνη νόσο και ο SARS-CoV-2 θα γίνει άλλος ένας εποχικός αναπνευστικός ιός, όπως οι ήδη τέσσερις κοινοί κορονοϊοί (229E, OC43, NL63 και HKU1) που προκαλούν κοινά κρυολογήματα. Ίσως ο SRAS-CoV-2 γίνει ο πέμπτος ιός αυτής της πολύ πιο «άκακης» ομάδας.
    Είναι γνωστό ότι στους ιούς υπάρχει γενικά μία διελκυστίνδα ανάμεσα στη μεταδοτικότητα και τη φονικότητα. Όσο πιο φονικός είναι ένας ιός τόσο δυσκολότερα εξαπλώνεται. Και οι ιοί -τελικά- «θέλουν» να εξαπλωθούν, όχι να σκοτώσουν.
    «Αν δει κανείς τη μεγάλη εικόνα, ένας νεκρός ξενιστής δεν βοηθά τον ιό», όπως αναφέρει ο ειδικός στους κορονοϊούς Βινίτ Μενασερί του Πανεπιστημίου του Τέξας. Άρα, λογικά και ο νέος ιός θα γίνει λιγότερο φονικός με το πέρασμα του χρόνου, σε συνδυασμό με την ανοσία χάρη στα εμβόλια.
    «Νομίζω ότι ο κορονοϊός θα είναι μαζί μας και στο μέλλον. Αλλά μαζί μας είναι και η γρίπη, χωρίς να "κατεβάζει ρολά" στις κοινωνίες μας. Συνεπώς, θα τα καταφέρουμε και με αυτόν», εκτίμησε η ερευνήτρια νέων εμβολίων Ρουθ Κάρον του Πανεπιστημίου Τζονς Χόπκινς της Βαλτιμόρης.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. O Βλαδίμηρος πουλάει παραμύθι γιατί το που έκανε στη κόρη του , περιείχε μόνο φυσιολογικό ορό ,γιατί δεν υπάρχει ιός και όλα αυτά είναι συνωμοσίες.
    Είπε να βγάλει η πατρίδα του λίγα χρήματα πουλώντας φυσιολογικό ορό για εμβόλιο και του την πέσανε οι καπιταλιστές γιατί είναι μοναχοφάηδες .
    Εξ άλλου ο Βλαδίμηρος είναι σε ανοικτή γραμμή και λαμβάνει οδηγίες από τον δημόσιο υπάλληλο που τέθηκε σε διαθεσιμότητα λόγω των προβλημάτων που αντιμετωπίζει .
    Ο Βλαδίμηρος όμως έχει άλλα όνειρα ,να μπεί στην Αγια Σοφιά και να παραδώσει την Πολη στους Ελληνες ,για να υλοποιηθεί η

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Την ώρα που ακόμα και ο ίδιος ο Υπουργός Υγείας του τον διαψεύδει...

      Διαγραφή