Δευτέρα 31 Αυγούστου 2020

Δείτε το ποσό ρεκόρ για τη μεταγραφή του Μέσι στη Μάντσεστερ Σίτι

Πραγματικά ασύλληπτο είναι το συμβόλαιο που προσφέρει η Μάντσεστερ Σίτι στον Λιονέλ Μέσι όπως αναφέρει η καταλανική Sport.Χωρίς υπερβολή χρυσώνουν τον Αργεντινό σούπερ σταρ για τα επόμενα πέντε χρόνια, με ένα ποσό που δεν έχει προηγούμενο στο παγκόσμιο ποδόσφαιρο.

Η πρόταση της Μάντσεστερ Σίτι προσφέρει στον Μέσι την δυνατότητα να αγωνιστεί για τα επόμενα τρία χρόνια στην Premier League και στους πολίτες και μετά για άλλα δύο χρόνια στο αμερικανικό MLS με την φανέλα της New York FC.

Οι πάγιες ετήσιες απολαβές του Μέσι θα είναι 100 εκατομμύρια ευρώ, ενώ όταν θα μετακινηθεί στις Η.Π.Α. ο Αργεντινός θα πάρει ως πριμ (loyalty bonus) άλλα 250 εκατομμύρια ευρώ, τα οποία όμως δεν μπορεί να πάρει νωρίτερα λόγω περιορισμών του Financial Fair Play. 

Συνολικά η προσφορά αγγίζει τα 750 εκατομμύρια ευρώ!

Σύμφωνα με πολλές και διαφορετικές πηγές, ο Μέσι έχει αποδεχθεί την συγκεκριμένη πρόταση, η οποία όμως για να πάρει σάρκα και οστά θα πρέπει να λυθεί και το θέμα με την αποζημίωση που ζητά η Μπαρτσελόνα για να δώσει την έγκρισή της σε αυτή την κολοσσιαία μεταγραφή.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου