Σάββατο 1 Αυγούστου 2020

Θεσσαλονίκη: 21 κρούσματα από το γλέντι γάμου

Όλοι τους είναι πολύ καλά στην υγεία τους, με πολύ ελαφρά συμπτώματα. Κόλλησαν από ...ατυχία. Το γαμήλιο γλέντι γινόταν σε εξωτερικό χώρο, το Σάββατο 25 Ιουλίου, αλλά λόγω της καταιγίδας που ξέσπασε το βράδυ του Σαββάτου αναγκάστηκαν να μπουν μέσα στο μαγαζί, όπου "στριμώχθηκαν", αφού...
το μαγαζί ήταν ανέτοιμο, καθώς είχε προγραμματιστεί το γλέντι να γίνει στον αύλειο χώρο.

Θετικά στον κορωνοϊό είναι 21 άτομα. Ανάμεσά τους ο γαμπρός, η νύφη, η μητέρα του γαμπρού, η αδερφή, ο πατέρας, η σύζυγος του πατέρα, αλλά και ο DJ της δεξίωσης. Στα νοσοκομεία Παπαγεωργίου και Ιπποκράτειο έχουν προς εξέταση 200 ύποπτα δείγματα, ωστόσο δεν αφορούν όλα το γάμο. Πληροφορίες αναφέρουν ότι η γαμήλια τελετή έγινε σε ανοιχτό υπαίθριο χώρο. Ωστόσο, αμέσως μετά, περίπου 40 καλεσμένοι μπήκαν στο εσωτερικό του ναού για τη βάπτιση του παιδιού των νεόνυμφων. Τα πρώτα ύποπτα συμπτώματα πυρετού και αδιαθεσίας εκδηλώθηκαν την Τρίτη, στην οικογένεια του γαμπρού, ενώ το πρώτο κρούσμα επιβεβαιώθηκε την Τετάρτη.

1 σχόλιο:

  1. Κοντολογής, μόνον ένας βλαμμένος θα ανησυχούσε για το συμβάν, κάτι σαν τον Οβελίξ, που φοβόταν μήπως πέσει ο ουρανός και τον πλακώσει! Δεν θα έπρεπε καν να το συζητάμε.

    ΑπάντησηΔιαγραφή