Τρίτη, 12 Ιουνίου 2018

Άποψη αναγνώστη για τη συμφωνία

Υπηκοότητα: Μακεδόνας ...της Βόρειας Μακεδονίας
Γλώσσα:Μακεδονική ... και ψιθυριστά θα λέμε ότι ....
ανήκει στις νοτιοσλαβικές γλώσσες.
Εμείς θα τους αναγνωρίζουμε ως «Πολίτες της Βόρειας Μακεδονίας» αλλά όλος ο κόσμος θα τους αποκαλεί Μακεδόνες...σκέτο.
Τελικά όλο το οικοδόμημα του Μακεδονισμού... κερδίζει τη μάχη , όχι προς όφελος των Βουλγάρων ,των Ρώσων ή των Σέρβων που το έχτισαν και το συντήρησαν ...αλλά προς όφελος των Δυτικών που το πολέμησαν για να μην αποκτήσει επιρροή η Ρωσία στο Αιγαίο!
Βέβαια η Δύση έχοντας υφαρπάξει πολλά σλαβικά κράτη από την αγκαλιά της Ρωσίας... τα περί «Ελληνικής» Μακεδονίας ... πέρασαν στα χρονοντούλαπα της Ιστορίας ... ως απόδειξη του πόσο εύκολα αλλάζουν τα «συνθήματα» και οι «αλήθειες» αναλόγως τα οικονομικά συμφέροντα των ξένων αφεντικών μας.
Αυτοί λοιπόν που χρηματοδοτούσαν τους Μακεδονομάχους να σώσουν τη Μακεδονία από τους Βούλγαρους κομιτατζήδες, αυτοί που έδωσαν εντολή στις Ελληνικές κυβερνήσεις να φιμώσουν τους σλαβόφωνους Μακεδόνες και να τουρκοποιήσουν τους σλαβόφωνους Πομάκους ... δεν έχουν ανάγκη πλέον από όλους αυτούς που υπερασπίστηκαν την Ελληνικότητα της Μακεδονίας.
Και για να κερδίσουν τις καρδιές των Σκοπιανών ...έστελναν τον Νίμιτς , την ΜακΝτούγκαλ και άλλους πράκτορες του Soros ... να ενισχύσουν τον σλαβικό Μακεδονισμό ...που οι ίδιοι πολεμούσαν πριν μερικές δεκαετίες. Στο στόχαστρο πλέον είναι ο Ελληνικός Μακεδονισμός που πρώτα τους βόλευε ενώ τώρα τους χαλάει τα σχέδια.
Βλέπετε πως μας παίζουν στα δάχτυλα οι επικυρίαρχοι;
Τα δικά τους προβλήματα ...μετατρέπονται σε «εθνικά θέματα» δικά μας , υποθέσεις ζωής και θανάτου ...
Τα πετρέλαια της Μοσούλης τα βάφτισαν «Απελευθέρωση της Μικράς Ασίας» και πληρώσαμε και σκοτωθήκαμε για να κάνουν οι ξένοι τη δουλειά τους.
Την απώθηση των Ρώσων και των Βουλγάρων από το Αιγαίο την βάφτισαν «Απελευθέρωση της Μακεδονίας της ξακουστής που ήταν και θα'ναι Ελληνική» και μ'αυτόν τον τρόπο μετέτρεψαν την προστασία των δικών τους ιδιωτικών συμφερόντων ...σε ύψιστο εθνικό καθήκον των Ελλήνων... σε ιερό σκοπό για τον οποίο θα έπρεπε να πολεμήσουν μέχρι τελευταίας ρανίδας του αίματός τους.
Και τα ίδια ξένα συμφέροντα που φυλάκιζαν τους αριστερούς ή τους σλαβόφωνους και που χρηματοδοτούσαν τους εθνικόφρονες μέχρι την κατάρρευση της Σοβιετικής Ένωσης ... τώρα κυνηγούν τους εθνικόφρονες , τους ειρωνεύονται και χρηματοδοτούν τους αριστερούς να μείνουν στην εξουσία για να νομοθετήσουν και να εξασφαλίσουν τα ξένα συμφέροντα εις βάρος των συμφερόντων των Ελλήνων.
Όπως επινόησαν ακροδεξιούς σιωνιστές ...έτσι επινόησαν και ακροαριστερούς που αγωνίζονται για το ΝΑΤΟ και την ΕΕ.
Χαζοί είμαστε ...ότι θέλουν μας κάνουν.

Ο «δεξιός» ο Καραμανλής άφησε τα Σκόπια έξω από το ΝΑΤΟ και τον ανέτρεψαν ...
Ο «αναρχοκομμουνιστής» Τσίπρας τους βάζει άρον-άρον στο ΝΑΤΟ και τον λάτρεψαν...
Κατά τα άλλα οι Συριζαίοι οπαδοί του Τσίπρα είναι πιο έξυπνοι και πιο διανοούμενοι από τους οπαδούς του Σώρρα γιατί διαβάζουν και Karl και Marx κάνοντας Κόποι-Πάσται τις ιδέες του... αγκαλιά με τους Βάσκους της Καταλονίας ... πότε στη Λέσβο και πότε στη Μυτιλήνη αλλά ευτυχώς δεν κάνουν τα ορθογραφικά λάθη των «φασιστών» .
«Μαμά...τα κατάφερα!»