Δευτέρα 25 Ιουνίου 2018

Ανοικτή Επιστολή στον Δήμαρχο Θεσσαλονίκης

Κύριε Δήμαρχε,

Με έκπληξη ανέγνωσα την απάντησή σας στο δημοσίευμα της εφημερίδος «thessnews" του δημοσιογράφου κ. Νικολαίδη.
Έκπληξη για το ύφος γεμάτο αλαζονεία, με γνώμονα το «δεν ανέχομαι», καταλήγοντας να ....
αποκαλείς τον δημοσιογράφο (τον οποίο δεν διαψεύδεις για το γεγονός) ως «υποκείμενο». Τέλος, όπως σε κάθε κριτική για τις ενέργειες ή τις παραλείψεις σου, ανασύρεις από το συρτάρι την «καραμέλα» του «προηγούμενου καθεστώτος της πόλης», χωρίς να μιλάς για την ταμπακέρα
Διότι, Δήμαρχε, η ταμπακέρα εν προκειμένω δεν είναι αν αναζήτησες διαμέρισμα για το κέντρο της πόλης σε μεσιτικό γραφείο των Σερρών ή της Βέροιας. Ούτε αν πλήρωσες αμοιβή σε μεσιτικό γραφείο άλλου νομού. Δεν είναι καν αν μίσθωσες την οικία σου σε κάποια εταιρία συμφερόντων της οικογένειας σου.
Η ταμπακέρα είναι γιατί και πως την περίοδο της «διαπραγμάτευσης», μας έλεγες στο δημοτικό συμβούλιο ότι «χάσαμε», πρότεινες μετονομασία αεροδρομίου, έδινες Συνεντεύξεις αποκαλώντας την γείτονα «Μακεδονία», εξύβριζες όσους συμμετείχαμε στα συλλαλητήρια, έκανες διπλωματία πόλεων όχι με τον Δήμαρχο αλλά με τον πρωθυπουργό Ζάεφ και ήσουν πρώτο θέμα στα Σκοπιανά ΜΜΕ ρίχνοντας νερό στον μύλο των γειτόνων .
Η ταμπακέρα είναι ότι ενώ συμβαίνουν όλα τα παραπάνω , μισθώνεις από την Βέροια έν σπίτι στο κέντρο της Θεσσαλονίκης από στενό συνεργάτη και συνέταιρο του Ζάεφ, που πριν λίγο καιρό είχες φιλοξενήσει. Το χαρακτηρίζεις σύμπτωση;
Έστω και έτσι, δεν είναι « υποκείμενα» ο κ. Νικολαίδης που το γράφει και οι πολίτες που έχουν την ωριμότητα να κρίνουν τις διαολεμένες συμπτώσεις.
Προσπάθησε όσους μήνες απομένουν στο αξίωμα του Δημάρχου της πρωτεύουσας της Μακεδονίας (Για εμάς όχι για εσένα) να μην διχάζεις αλλά να ενώνεις και κυρίως να προασπίζεσαι τα συμφέροντα της χώρας σου και των δημοτών σου.

Με τιμή

ΜΆΚΗΣ ΚΥΡΙΖΙΔΗΣ
Θεσσαλονίκη Θετικά

Σάλος με το ρεπορτάζ της Thessnews για το σπίτι που νοίκιασε ο Μπουτάρης από Σκοπιανό - Τι απαντά ο Δήμαρχος