Παρασκευή 29 Ιουνίου 2018

Δήλωση Φαήλου Κρανιδιώτη για Σύνοδο για το μεταναστευτικό

Ο Πρόεδρος της Νέας Δεξιάς κ. Φαήλος Κρανιδιώτης, με αφορμή την απόφαση της Συνόδου των Βρυξελλών για το μεταναστευτικό ζήτημα, προέβη στην ακόλουθη δήλωση:


«Η κυβέρνηση κάνει τα πάντα για να επιβεβαιώσει πως μπορεί πάντα και χειρότερα. Ο πρωθυπουργός συζητάει να δεχθούμε κι άλλους παράνομους μετανάστες από την Γερμανία, για να βοηθήσουμε την ... σταθερότητα της κυβέρνησης Μέρκελ.Η κυβέρνηση δεν κρύβει την προθυμία της να διευκολύνει κι άλλο τον ισλαμικό εποικισμό. Αντί να φυλάξει την χώρα και να επιδιώξει να φύγουν αυτοί που ήρθαν, θέλει να φέρει κι άλλους.

Εν τω μεταξύ, μετά το Βατερλό των Πρεσπών και προς υπεράσπιση του κουρελόχαρτου της συμφωνίας, οι ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ προσπαθούν να αλλάξουν ατζέντα ταυτίζοντας το σύνολο της πλειοψηφίας, που αντιτίθεται σθεναρά στην συμφωνία, με τους ελάχιστους περιθωριακούς ανεγκέφαλους οι οποίοι, τόσο βολικά για την κυβέρνηση, βεβήλωσαν το Μνημείο της Γενοκτονίας των Εβραίων συμπολιτών.

Για την κυβέρνηση ή είσαι διεθνιστής χρήσιμος ηλίθιος των κομιτατζήδων ή ‘‘αντισημίτης φασίστας’’. Η συντριπτική πλειοψηφία των καλών πατριωτών, ανάμεσα τους και περισσότεροι από τους μισούς ψηφοφόρους του ΣΥΡΙΖΑ στις προηγούμενες εκλογές, θα τους δώσουν πρέπουσα απάντηση για την φασίζουσα προσπάθεια επιβολής της ολεθριας συμφωνίας. Όπως απέδειξε η πύρρειος συμφωνία, θα πάρουμε τριάκοντα αργύρια και αρλετές χιλιάδες επιπρόσθετους, μέχρι να αναμένουμε με δέος την θεραπεία της Βορειοηπειρωτικής "ψύχωσης" μας κατά Κοτζιά. Τα μέλη της κυβέρνησης έχουν δικαίωμα στην πολιτική "αυτοκτονία". Ή χώρα όμως δεν είναι τσιφλίκι τους».