Δευτέρα 25 Ιουνίου 2018

ΒΙΝΤΕΟ:ΜΠΡΟΣΤΑ ΣΤΗΝ ΚΑΜΕΡΑ ΕΠΕΙΣΟΔΙΑ ΑΠΟ ΤΟ ΧΘΕΣΙΝΟ ΣΥΛΛΑΛΗΤΗΡΙΟ ΣΤΗ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ

Επί 40 χρόνια σφυρηλατούνταν το αγωνιστικό φρόνημα των αριστερών. Προπονούνταν τακτικά σε δακρυγόνα, ξύλο κ.λ.π. Τώρα είναι....
η σειρά των δεξιών να προπονηθούν, να αποκτήσουν τακτικές αντάρτικου, τεχνογνωσία και αλληλεγγύη. Και καθώς οι δυνάμεις καταστολής εξελίσσονται σε πραιτωριανούς και μαντρόσκυλα της αριστεράς, ήρθε και η ώρα των δεξιών να βροντοφωνάζουν "μπάτσοι, γουρούνια, δολοφόνοι".
Το επόμενο στάδιο, ολοκλήρωσης επαναστατικού προφίλ, θα είναι να μάθουν και οι δεξιοί τις χαφιεδίστικες τακτικές, το φακέλωμα που τους έκαναν επί δεκαετίες δηλαδή οι αριστεροί αστυνομικοί και δήθεν "φωτορεπόρτερς", με τη φωτογράφηση με εστίαση προσώπων, που είναι και το σημαντικότερο σημείο της επανάστασης. Τους αγώνες κερδίζει όποιος φωτογραφίζει πρόσωπα διαδηλωτών και τους φακελώνει όπως γίνεται σήμερα με όσους συμμετέχουν σε πατριωτικές συγκεντρώσεις. Δήθεν αμέριμνοι φωτορεπόρτες καταγράφουν μόνο πρόσωπα συμμετεχόντων και τους περνάνε σε βάσεις δεδομένων. Οι αριστεροί μέχρι τώρα, έκαναν το ίδιο με τους "μπάτσους". Τώρα μαθαίνουν και οι δεξιοί να φωτογραφίζουν τους "φωτογράφους" κι αυτό είναι μεγάλο βήμα για τη δεξιά επανάσταση.

Μένει να στηθεί και το δεξιό indymedia, η ομάδα δικηγόρων που θα τρέχει στα αυτόφωρα και τέλος το εγχειρίδιο του δεξιού αντιστασιακού, για να αποκτήσουν συνωμοτικό χαρακτήρα οι συγκεντρώσεις αυτές και άρα αποτελεσματικότητα και να τις σέβεται το σύστημα της αριστεράς.


Νέο βίντεο από τα χθεσινά επεισόδια στο συλλατήριο για τη μακεδονία στην πλατεία αριστοτέλους.
Τα δακρυγόνα και οι βομβες κρότου λάμψης σκάνε μπροστά στην κάμερα