Παρασκευή 29 Ιουνίου 2018

Εξώδικο Φουρθιώτη στα ΜΜΕ που προκαλεί γέλιο και αγανάκτηση !

Εξώδικη δήλωση- πρόσκληση προς τα μέσα μαζικής ενημέρωσης απέστειλε ο Μένιος Φουρθιώτης. Ο παρουσιαστής φαίνεται ενοχλημένος με .....
δημοσιεύματα τα οποία γράφουν, όπως ισχυρίζεται, ανακρίβειες και ψέματα τα οποία έχουν προκαλέσει κακό στην υγεία του και στο «επαγγελματικό» του όνομα.

Διαβάστε παρακάτω μερικά από όσα αναφέρει: στο εξαιρετικά κοκαογραμμένο εξώδικο

«ΕΝΩΠΙΟΝ ΠΑΝΤΟΣ ΑΡΜΟΔΙΟΥ ΔΙΚΑΣΤΗΡΙΟΥ ΚΑΙ ΠΑΣΗΣ ΑΡΧΗΣ

ΕΞΩΔΙΚΗ ΔΗΛΩΣΗ – ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΠΡΟΣ ΤΑ ΜΜΕ

Επειδή διαβάζω διαφορά άρθρα και δημοσιεύματα σε site και εφημερίδες που μιλούν περί απολύσεων κτλ τόσο εμου όσο και της δημοσιογραφικης ομαδας. Σας δηλώνω ρητά για ακόμα μια φορά να είστε προσεκτικοί στο τι γράφετε χωρίς να έχετε καμία έγγραφη ή επίσημη δήλωση τόσο από εμένα όσο και από τον σταθμό που εγώ δημιούργησα και σήμερα εργάζομαι ως παρουσιαστής του, για οποιαδήποτε επαγγελματική εξέλιξη.
Επειδή, η έως τώρα συμπεριφορά σας, καταφανώς δεν εγγυάται την ικανότητα και δυνατότητά σας να τηρήσετε στοιχειωδώς έστω μία επίφαση νομιμότητας, Σας καλώ να απέχετε από οποιαδήποτε δημόσια, αναφορά στο όνομά μου και την επαγγελματική συνεργασία, να απέχετε περαιτέρω από οποιεσδήποτε αναφορές στην εκπομπή ΑΠΟΚΑΛΥΠΤΙΚΑ, της οποίας τυγχάνω πνευματικός δημιουργός, να μην προβείτε εφεξής σε οποιεσδήποτε δηλώσεις/αναφορές/κρίσεις σχετικά με το καθεστώς της νομικής, εργασιακής ή άλλης.
............

Παραπονιέται λοιπόν αυτός ο χυδαίος τύπος, ο οποίος επί μήνες αφιέρωνε πάνω από 30 λεπτά την ημέρα με αρρωστημένη και ασφαλώς ποινικά κολάσιμη εμμονή, στο να προσπαθεί να πλήξει την Ελένη Μενγάκη, επειδή του αρνήθηκε μια φορά στο αεροδρόμιο της Λάρνακας να του μιλήσει. Με ψεύδη, χυδαιότητες, υπονούμενα, ροζ δημοσιογραφία, κίτρινη δημοσιογραφία, συκοφαντίες, και γενικά όλο το οπλοστάσιο του δημοσιογραφικού βόθρου. Και ανέβαιναν τα "νουμεράκια τηλεθέασης" και το απολάμβανε.
Όμως όπως γράψαμε πολλές φορές, "όποιος φτύνει στη θάλασσα, το βρίσκει στο αλάτι".