Δευτέρα 25 Ιουνίου 2018

Η ΦΩΤΟ ΤΗΣ ΧΡΟΝΙΑΣ: Δείτε πόσοι πήγαν στη γελοία εκδήλωση για τα ..."οφέλη" (!) της συμφωνίας Τσίπρα - Ζάεφ

Όσο ο Τσίπρας δεν καταλαβαίνει την οργή του κόσμου, που εκνευρίζεται από την προσπάθεια να θριαμβολογήσουν οι συριζαίοι με τη συμφωνία, κακό του κεφαλιού του. Κι άλλοι....
τα ΄δώσαν όλα στους Αμερικανούς, γράφοντας το λαό που τους ανέδειξε στα μέζεά τους, αλλά η "αγάπη" των Αμερικανών, δεν κρατά για πάντα. Όταν το "θύμα" ολοκληρώσει το έργο του, όσο πιστό σκυλί κι αν είναι (ο Τσίπρας είναι το πιστότερο γιουσουφάκι των Αμερικανών, όλων των εποχών,  σε όλο τον κόσμο), τον πετάνε σαν στυμμένη λεμονόκουπα. Και τότε, έχει και την περιφρόνηση του λαού, που κάποτε τον προκαλούσε με την αλλαζονική συμπεριφορά του. 
Την ίδια περιφρόνηση θα έχουν όσοι Θεσσαλονικείς βουλευτές, ματαίως προσπαθούν να πείσουν τους οπαδούς του συριζα, ότι η συμφωνία Τσίπρα - Ζάεφ, είναι μια καλή συμφωνία, Τα παιδιά τους και τα εγγόνια τους θα ντρέπονται να λένε ότι τους είχαν γονείς και παππούδες, όπως ντρέπονταν οι απόγονοι του Τσολάκογλου. Κανείς τους δεν θα μπορεί να ζήσει στη Θεσσαλονίκη, γιατί θα τους φτύνει η κοινωνία στο δρόμο και θα τους χλευάζει. Θα τους λένε μόλις αναγνωρίζουν ότι πρόκειται για εγγονό νενέκου του συριζα "α, είσαι εγγονός του ...τάδε... που παρέδωσε τη Μακεδονία; Οι ΝΑΤΟϊκοί είναι φίλοι μας, ε;", όπως θα έλεγε κανείς στον εγγονό του Τσολάκογλου "οι Γερμανοί είναι φίλοι μας, ε;".


Το ρεπορτάζ:
Πληθώρα κόσμου στην κατάμεστη αίθουσα του Περιπτέρου 8 της ΔΕΘ παρακολουθούν με προσοχή τον κ. Μηταφίδη να εξηγεί με επιχειρήματα τα οφέλη απο την Συμφωνία των Πρεσπών..



Έξη (6) πολίτες μόνο, στη φαιδρή εκδήλωση του ΣΥΡΙΖΑ για "οφέλη" της συμφωνίας Τσίπρα - Ζάεφ (ΦΩΤΟ)