Σάββατο 30 Ιουνίου 2018

ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΠΡΟΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΜΑΤΑ ΠΕΡΙ ΚΕΡΔΟΣΚΟΠΙΑΣ ΤΟΥ ΑΡΤΕΜΗ ΣΩΡΡΑ

Μεταξύ των άφθονων κατάπτυστων και ψευδών δημοσιευμάτων που στοχεύουν στο πρόσωπο του αδίκως πολιτικά διωκόμενου Αρτέμη Σώρρα αλλά και της Ελλήνων Συνέλευσις διακρίνουμε ανυπόστατες αναφορές δια....
κερδοσκοπία του προέδρου του οργανισμού εις βάρος των δήθεν «αδαών» μελών του.

Ο Αρτέμης Σώρρας δεν εμπλέκεται επ’ ουδενί στα οικονομικά των τοπικών οργανισμών καθότι αποτελούν ανεξάρτητες νομικές οντότητες με δικό τους ΑΦΜ και Διοικητικό Συμβούλιο , δεν είναι θυγατρικοί ούτε υποκαταστήματα άλλου οργανισμού συνεπώς διαθέτουν διαφορετικό πρόεδρο ανά νομική οντότητα.

Ο ρόλος του Αρτέμη Σώρρα είναι να ελέγχει , εποπτεύει και συντονίζει την ορθή καταστατική και αξιακή λειτουργία των οργανισμών. Ο πολιτικός φορέας, ο κεντρικός ΜΚΟ οργανισμός «Ελλήνων Συνέλευσις» , οι Διοικήσεις Περιφερειών και οι εκατοντάδες οργανισμοί ανά την Ελλάδα και εξωτερικό είναι Μη Κερδοσκοπικοί Οργανισμοί ειδικού σκοπού και η εύρυθμη λειτουργία αυτών στηρίζεται αποκλειστικά και μόνο σε δωρεές και συνδρομές μελών.

Το παρόν δελτίο τύπου απευθύνεται σε κάθε συμπολίτη μας με σκοπό να λάβει ορθή ενημέρωση καθώς τα ΜΜΕ τις τελευταίες ημέρες διασπείρουν ψεύδη αποκρύπτοντας την αλήθεια. Τα σχετιζόμενα με την αήθη και αντισυνταγματική και διεθνώς παράνομη πρακτική της διασποράς ψευδών ειδήσεων από την θέση ισχύος των ΜΜΕ θα λάβουν σύντομα την νομική απάντηση που αναλογεί στο βάρος των πράξεών τους.

Ο Εκπρόσωπος τύπου της Δ.Π. Κεντρικής Μακεδονίας

Δήμος Δημαρέσης