Δευτέρα 25 Ιουνίου 2018

ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ ΤΩΡΑ: Άλλη μια επίθεση των ΜΑΤ σε διαδηλωτές

Ούτε για κατούρημα δεν πάνε πλέον χωρίς τα ΜΑΤ, οι ...λαοφιλείς αριστεροί αντιπρόσωποι του λαού, που αναρριχήθηκαν στην εξουσία ...διαμαρτυρόμενοι και τώρα....
σε κάθε ειρηνική διαμαρτυρία, διατάζουν τα ΜΑΤ να φλομώσουν τον κόσμο στα χημικά, ώστε να προκληθεί αναστάτωση και να έχουν δικαιολογία ότι "έγιναν επεισόδια". Κανένα επεισόδιο δεν έγινε, τα ΜΑΤ του ΣΥΡΙΖΑ σκοπίμως προκαλούσαν τον κόσμο που πήγε απλώς να ...σφυρίξει και να αποδοκιμάσει, έστησαν σκηνικό πολέμου, ώστε να δικαιολογήσουν την επέμβαση και να καταγράψουν την ειρηνική διαδήλωση ως "επίθεση ακραίων". Οι μόνοι που επιτέθηκαν ήταν οι ΜΑΤατζήδες του ΣΥΡΙΖΑ.

Τι κατάντια ρε σύντροφε ! Να ξεκινάς με αριστερά οράματα για έναν καλύτερο κόσμο και να καταντάς αριστερό φασισταριό του κερατά, που κρύβεσαι πίσω από τα ΜΑΤ, σε κάθε σου βήμα.... και προσπαθείς να απενοχοποιηθείς που έγινες η τσατσά του ΝΑΤΟ στα γεράματα, λέγοντας ότι "σου επιτίθενται φασίστες" ενώ ΕΣΥ είσαι ο μόνος φασίστας. Το τσουλάκι του ΝΑΤΟ. Να προσπαθείς να πείσεις "συντρόφους" σου, που γαλουχήθηκαν με τα συνθήματα του Λένιν, για τα "οφέλη" που έχει η συμφωνία που σου υπαγόρευσε το ΝΑΤΟ !

Κι ακόμη χειρότερη κατάντια: να συντάσσεται μαζί σου, με εσένα τον "ριζοσπάστη αριστερό" ο ΣΚΑΪ !  Πόσο πιο βαθιά θα γλείψεις τον αμερικανικό κώλο ρε σύντροφε; Τον γυάλισες ! Μα να χαίρεσαι που σε αβαντάρει ο ΣΚΑΪ !!!


Υ.Γ. ΠΡΟΣΕΞΤΕ πόσοι σας βιντεοσκοπούν: