Τρίτη 26 Ιουνίου 2018

Τσίπρας και Κοτζιάς παλεύουν για την ένταξη των Σκοπίων στην Ε.Ε. - Αντιδρούν οι Ευρωπαίοι

Δεν το πιστεύει ούτε ο Ζάεφ: «Τσίπρας και Κοτζιάς παλεύουν για την ένταξη των Σκοπίων στην Ε.Ε. σαν να επρόκειτο για την δική τους χώρα»!


Ό,τι περνάει από το χέρι τους κάνουν οι Τσίπρας-Κοτζιάς για να δείξουν το (μηδαμινό) επίπεδο Εθνικής συνείδησης που (δεν) έχουν.
Αυτή την φορά, μάλιστα, η επιβεβαίωση έρχεται από τον ίδιο τον σκοπιανό πρωθυπουργό Ζόραν Ζάεφ, ο οποίος σε συνέντευξή του μίλησε με πολύ θερμά λόγια για την υποστήριξη που λαμβάνει από τον πρωθυπουργό και τον υπουργό Εξωτερικών της Ελλάδας, στην προσπάθεια που κάνουν τα Σκόπια να κάμψουν τις αντιρρήσεις ορισμένων ευρωπαϊκών χωρών για την ένταξή τους στην ΕΕ, επισημαίνοντας μάλιστα ότι η Ελληνική (;) κυβέρνηση ασκεί πιέσεις «σαν να επρόκειτο για την ένταξη της δικής τους χώρας»!
Όταν ο ίδιος ο σκοπιανός πρωθυπουργός φανερώνει τον άκρατο φιλοσκοπιανισμό που διέπει την ελληνόφωνη κυβέρνηση, η οποία ξεπουλά το όνομα της Μακεδονίας ΜΑΣ, είναι κάτι παραπάνω από ολοφάνερο γιατί οι εθνομηδενιστές του ΣΥΡΙΖΑ όχι μόνο αποκαλούνται «προδότες» από τον Ελληνικό Λαό, αλλά αντιμετωπίζονται και ως τέτοιοι σε οποιαδήποτε απόπειρα εμφάνισής τους εντός και εκτός Ελλάδας, όπως χαρακτηριστικά έδειξαν οι πρόσφατες έντονες αποδοκιμασίες σε Θεσσαλονίκη και Λονδίνο.

ΑΝΑΓΝΩΣΤΗΣ