Παρασκευή 29 Ιουνίου 2018

Γιγαντώνεται το Κίνημα "Σφυρίζω για τη Μακεδονία" - Συγκέντρωση σε λίγο στο Δημαρχείο Θεσσαλονίκης

Συνεχίζονται  όλο και πιο έντονα οι αντιδράσεις για το Μακεδονικό καθώς στη βόρεια Ελλάδα διοργανώνονται νέα συλλαλητήρια από πολίτες και φορείς.
Για σήμερα Παρασκευή, το....
Κίνημα Σφυρίζω θα προχωρήσει σε συγκέντρωση διαμαρτυρίας έξω από εκδήλωση του ΣΥΡΙΖΑ με θέμα «Ο ΣΥΡΙΖΑ μπροστά σε νέες Προ(σ)κλήσεις: Σχεδιάζοντας την επόμενη μέρα από τα Αριστερά»

«Μαζευόμαστε για να ενοχλήσουμε με τα σφυρίγματα μας τους ανθρώπους του ΣΥΡΙΖΑ που ενοχλούν την ιστορική μας συνείδηση και την εθνική μας αξιοπρέπεια! Θα είμαστε ειρηνικά έξω από το Δημαρχείο Θεσσαλονίκης, την ώρα που μέσα σε αυτό θα έχει την εκδήλωση του ο ΣΥΡΙΖΑ Θεσσαλονίκης» αναφέρουν.

Η εκδήλωση θα πραγματοποιηθεί στην αίθουσα του δημοτικού συμβουλίου, στο Δημαρχείο Θεσσαλονίκης. Οι διαδηλωτές καλούν σε συγκέντρωση στις 19:00 έξω από το Δημαρχείο.

Στην εκδήλωση πρόκειται να μιλήσουν η υπουργός Εργασίας, Έφη Αχτσιόγλου, ο βουλευτής ΣΥΡΙΖΑ Α’ Θεσσαλονίκης, Νίκος Παρασκευόπουλος, ο πανεπιστημιακός, πρόεδρος ΕΥΑΘ, Γιάννης Κρεστενίτης και το μέλος νεολαίας ΣΥΡΙΖΑ, Δημήτρης Αρκούδης.